Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Ο καθένας από εσάς λέει για Μοριαα τη στιγμή που θα είναι ξεκάθαρα εκτός ΑΣΕΠ Πραγματικά άδεια κεφάλια οι πιο πολλοί από εδω
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Επειδή πολλά ακούγονται. Να κάνω μια ερώτηση κι αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Πίνακες με όλα τα ονόματα των υποψηφίων θα βγει όπως έγινε πέρσι στους συνοριοφυλακες;
Glock 19
πιστευεις δηλαδη στις προκυρηξεις που κανει το αρχηγειο ελλην αστυνομιας. Οπως αυτη της τραπεζας. Των ειδικων φριυρων κ των συνοφιοφυλακων μπαινουν ατομα με μεσον κλπ με ψευτικα μορια και ολα αυτα... Λες εγω πχ να εχω βυσμα και θα μιυ βαλιυν 5 μορια χωρθς ν εχω πτυχιο ιεκ; Αυτο το λες μαλλον γιατι εχεις λιγα μορια και θες ετσι να κατηγορεις γενικα κ αοριστα... Τεσπα πιστεψε το αν θες.Othonas έγραψε:Ο καθένας από εσάς λέει για Μοριαα τη στιγμή που θα είναι ξεκάθαρα εκτός ΑΣΕΠ Πραγματικά άδεια κεφάλια οι πιο πολλοί από εδω
Κανονικα θα βγει πίνακας με τα μορια κ τι ειχε ο καθε ενας. Κάνεις δεν θα φαει την θέση κανενός... Αστους να λενε οτι θελουν. Υπάρχει πινακας με τα μορια κ απο που ειναι αυτα τα μορια του καθε ενα. Δεν παίζει να του βαλουν ιεκ πχ ενω δεν εχει κανεις δεν θα φαει το κεφαλι του για ενα παιδάκι που θελει ντε και καλα να χωσει την αρκουδοκεφαλα του με τα κονε του μπαμπα
Ο. Π. Κ. Ε
Οπως ηταν και οι πινακες των ΕΦ του 19 θα ειναι λογικα, θα φαινονται αναλυτικα ολα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Απολυτήριο λυκείου 16.5 Αγγλικά b2
Ecdl
Πτυχίο (δεν μοριοδοτειται αλλά μου το ζήτησαν στο τμήμα για κάποιο λόγο)
Ecdl
Πτυχίο (δεν μοριοδοτειται αλλά μου το ζήτησαν στο τμήμα για κάποιο λόγο)
User με αυτά τα μόρια πας κουβά
-
Τέλεια... Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους χαχαχα
User οππι εισαι μεσα πιστεύω βγάζεις καλα μόρια για πανεπιστήμια εδω δεν αξίζει μονο για εμπειρία κανε.
-
Αν βγει τελικά για οππι πιστεύω έχω πιθανότητες... Θα δείξει σε ευχαριστώ όπως και να έχει φίλε!
Πάνε για οππι, έχεις πολλές πιθανότητες
Παντως θεσσαλονικη εγιναν 7 αιτησεις για Β κατηγορια... Σε ολο το νομο θεσνικης γυρω ατα 15 αστυνομθκα τμηματα... Πολυ λιγες και σχετικα μεση καταστΣη μοριων Ισως κ χαμηλα
Συνολικά σε όλη την Ελλάδα έφτασαν 2000;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Ξέρει κάποιος Να μας πει σύνολο αιτήσεων σε όλη την ελλαδα; Αν έχει κανα βισματακι από μέσα για να μαθει;

μεχρι τεραρτη ηταν 830Kwstas26 έγραψε:Συνολικά σε όλη την Ελλάδα έφτασαν 2000;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης