😊D.Y.K έγραψε:Lia_s είσαι στο υπουργείο συμβασιούχος; Έχεις προλάβει να δικτυωθείς εκεί που είσαι, μπας και με καβαντζώσεις και εμένα στις φυλακές γιατί βαρέθηκα εδώ που είμαι; Εκτός ΑΣΕΠ δεν είπες ότι θα είναι; Μας παίρνει να το δούμε αλλιώς;
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Διασώστης!! Οπότε καταλήγουμε ότι μπορεί να μετράει και η προϋπηρεσία?; Ή να μετράει και η προϋπηρεσία και ειδικές δυνάμεις!
Άρα παιδια αν είναι σαν την 6κ τα όρια θα είναι τα ιδια λογικα.. Θα το δούμε στη πράξη..
Μακάρι πολίτη γιατί εγώ προσωπικά την περίμενα μέσω ΑΣΕΠ γιατί έχω κύριο τίτλο σπουδών στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας και 50 μήνες προϋπηρεσία και το όριο ηλικίας φυσικά γιατί είμαι 29
Υπομονη αδελφέ θα δούμε.. Θα δούμε και τι έχει να μας πει η Λια αυριο και για το όριο ηλικίας στους εξωτερικούς..
Εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα από τις θεωρίες σας χαχα 

Ο. Π. Κ. Ε
Ξανθε με λιγα λογια.. αμα εχει κυριο προσον το ιεκ θα μπουν οσοι εχουν ιεκ ακομα και ειδικες δυναμεις και διπλωματα να μην εχουν σου τρωνε τη θεση. Εσυ θα παλεψεις με απολυτηριο λυκειου και αν δε καλυφθουν οι θεσεις απο ιεκ τοτε θα μπουν και απολυτηρια λυκειου!
Δεν πιστεύω πως υπάρχουν τόσοι πολλοί με ΙΕΚ αλλά ακόμη κ έτσι να είναι φτάνει μόνο να δούμε τι θα βγει πως κ ποτέ
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Ίδια κριτήρια με αυτά των ειδικών φρουρών θα είναι για τους εξωτερικούς παίδες!
Μητσαρα για τους εξωτερικούς πολύ Λογικό μου ακούγεται να είναι ίδια με τους ειδικούς φρουρούς για τους εσωτερικούς Έχουμε καμία ιδέα;
Θα υπαρχει και Β κατηγορια ξερει κανεις;
Τι λέτε ρε παιδιά ότι κύριο προσόν θα είναι το ΙΕΚ... Αφού σας λέει σαν τους Ε. φ πάλι σενάρια βγάζετε; ότι βολεύει τον καθένα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Για τους εσωτερικούς θα υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια κατά τη γνώμη μου... Αποκλείεται να είναι με τα κριτήρια των ειδικών!
Μήτσο μου ακούγεται πολύ λογικό!! Και το ελπίζω βέβαια!
Μη βιάζεστε.
Αύριο η Lia_s που θα πιει τον καφέ της με την κυρία ιδιαιτέρα θα μάθει και θα μας ενημερώσει.
Έως τότε συνεχίστε να παιανίζετε τις φυσαρμόνικές σας κύριοι και μη ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια.
Αύριο η Lia_s που θα πιει τον καφέ της με την κυρία ιδιαιτέρα θα μάθει και θα μας ενημερώσει.
Έως τότε συνεχίστε να παιανίζετε τις φυσαρμόνικές σας κύριοι και μη ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης