Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Θες να μας πεις τι ακριβως σου ειπαν στο τηλεφωνο?; Σου ειπαν ελατε να παραλαβετε ενα χαρτι?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Ναι.. σήμερα , αύριο ελάτε από το τμήμα.. τώρα ότι ξέρεις ξέρω... απλά επειδή σμρ δν μπορώ ν πάω αύριο θ έχω νεότερα.. μακάρι να λέει θα βγει προκυρηξη τ καλοκαίρι μαζέψτε μόρια
μπορεί ν ναι κ άκυρος λόγος βέβαια απλά έστειλα κ εδώ μήπως πήραν κ εσας

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
Τα δικαιολογητικά είναι, πας να τα πάρεις πίσω. Έχουν καλέσει γνωστό μου, απ την προηγούμενη βδομάδα.
Μπορει να ειναι για καμια δικη σου υποθεση που δε θυμασαι.. τι να πω περιεργο!
Γιατι τα δινουν πισω τα δικαιολογητικα; Τι νοημα εχει;
- TB
- Posts in topic: 75
Ναι η μόνη λογική εξήγηση είναι αυτή που λέει ο Διασώστης, το ανέφερε μέσα η προκήρυξη ότι θα δοθούν τα δικαιολογητικά πίσω στα άτομα που δεν θα περάσουν.
-
Δεν έχω ιδέα θα πάω να δω πιθανόν..
Θα δωθουν και σε αυτους που ειναι στο πινακα ικανων επιλαχονων; Αρα σημαινει οτι δε θα καλεσει αλλους;
Εμένα με είχαν πάρει πριν κανένα τετραμηνο... Παω τμήμα και μου λένε πρόσκληση για σεμινάριο πρώτων βοηθειων... Πολλά μπορεί να είναι.
Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. τι δουλεια εχει να μας κανουν σεμιναριο αυτοι; Περιεργα πραγματα ποτε δε μου εχουν τηλεφωνησει απο το τμημα της περιοχης για οτιδηποτε!
Όσοι δεν καταφέραμε κάτι παίρνουμε πίσω τον φάκελο μας... Μόλις το έκανα εγώ! Μην αγχώνεστε δεν είναι κάτι!
-
Ληξις συναγερμού τα δικαιολογητικα πήρα απλά πίσω..
- TB
- Posts in topic: 75
Ίσως να έχει βάση αυτό που λες Ranger94 και να δίνουν τα δικαιολογητικά πίσω γιατί δεν θα καλέσουν άλλους.
Ναι ranger και μάλιστα ήταν χρήσιμο... Αλλά τωρα πρόκειται γ κάτι άλλο όπως λένε τα παιδιά.
TB συγνώμη τότε αδερφέ τυχαία μπήκα να δω τα μηνύματα στην παλια μας καρτέλα να θυμηθώ πως ξεκίνησα και ειδα την καινούργια και είπα να σας πω να ελπίζετε και να έχετε πίστη... Ο Θεσμός του ΕΦ δεν θα καταργηθεί με αυτή την κυβέρνηση έσω δεν καταργήθηκε με άλλες γιατί πολύ απλά χωρίς να μειώνω αστυφύλακες γιατί υπάρχουνε και μάγκες και μάχιμοι πάρε ένα παράδειγμα... Δίας Δράση Οπκε ειδικά Δίας δράση όλοι ΕΦ... Παράγουμε έργο και ημαστε στην πρώτη γραμμή ... Μην ακούτε κανέναν κανείς δεν ξερει τι θα γίνει... Και οποίος πει πως ξερει λέει ***** ακούστηκε πως θα ξανα έβγαινε όπως προείπα αλλά τώρα με τον ιο ίσως κάνει κάποιες προσλήψεις σε νοσοκομεία δασκάλους και να ξαναβγάλει φρουρούς να ελπίζετε και να μαζεύετε μόρια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες