Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greatman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greatman »

Γιατί αυτοί που είναι σε αυτές τις υπηρεσίες προσλήφθηκαν στον νομό Αττικής. Έτσι όπως θα βγάλει τώρα για τον Έβρο το 2000 είχε βγάλει σχεδόν για όλη την Ελλάδα θέσεις. Δεν είναι άτομα τα οποία είχαν προσληφθεί αλλού και τελικά κατέληξαν εκεί . Αυτήν την δυνατότητα την έχεις μετα από 13 χρόνια η με άλλους τρόπους π. χ συνυπηρετηση. Ο άλλος τρόπος είναι με απόσπαση όμως κανείς δεν σου εγγυάται πόσο θα κρατήσει αυτή . Αφού είσαι τόσο σίγουρος βάλε βύσμα. Δεν θα μαλώσω μαζί σου.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ydneas »

Αν κάποιος γίνει συνοριοφύλακας μπορεί να γίνει μπει μετά αστυνομία; δεν έχω καταλάβει.. γιατί συνοριοφύλακας δεν μου πολυαρεσει
Greatman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μετά από χρόνια γίνεσαι αστυφύλακας
Greatman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

8 χρόνια
dim92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από dim92 »

Greatman και αφού γίνεις αστυφύλακας στα 8 έτη μετά για 5 έτη μένεις στο τόπο που προσλήφθηκε κάνοντας υπηρεσίες συνοριοφυλακα ή πχ είσαι στο ατ της περιοχης(τροχαία, ασφάλεια κλπ);

Και εάν επιτρέπεται εσύ είσαι συνοριοφυλακας ή γενικά στην ελας?

Greatman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Το γράφει πιο πάνω ο νόμος που έστειλα σε υπηρεσίες διώξεις λαθρομετανάστευσης και συνοριακής φύλαξης όταν περάσουν και αυτά τα πέντε χρόνια πας όπου θες. Σε προσωπικές ερωτήσεις δεν απαντάω.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω δεν εχω βυσμα να το κανω, απλα λεω οτι γινεται!
Ε

Δημοσίευση από Ε »

Συγνώμη το όριο ηλικίας ποιο είναι ; διότι είμαι από κινητό κ δεν μπορώ αναλυτικά να διαβάσω όλα τα φύλλα δημοσιεύσεων.
dim92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dim92 »

Και οι απολαβές σαν συνοριοφύλακας και μετέπειτα αστυφύλακας Γνωρίζεις που κυμαίνονται?
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Dim92 επειδή το ψάχνεις με όλο το σεβασμό κ επειδή Ρωτάς για να μάθεις.. Δεν ξέρω αν το κάνεις επειδή το γουστάρεις η για την τιμή να λέγεσαι ότι είσαι στο σώμα.. θα σ δώσω μια συμβουλή.. ακόμη κ εντοπιότητα να έχει όπου ξ να είναι αυτή.. εάν κάνεις τα χαρτιά σου κ σ πάρουν φρόντισε να το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ αυτό π πας να κάνεις.. αν όχι έξω ίσως αν προσπαθήσεις λίγο παραπάνω να είσαι σίγουρος πως θα βγάλεις περισσότερα χρήματα.. φιλικά στο λέω.. Όχι μόνο για το χρηματικό.. Αλλά ότι έχει να κάνει με αυτό γύρο από το επάγγελμα-λειτούργημα
Ο. Π. Κ. Ε
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για τις αθλητικές δοκιμασίες για μια γυναίκα ποσό καιρό θα κάνει να βγάλει το 1000αρη και γενικά δα αθλήματα.. και αν έχει δείκτη μάζα σώματος δηλαδή αν πρέπει να είναι συγκεκριμένο το βάρος σου για να σε περάσουν... ρωτάω γιατί άντε και περάσει μια γυναίκα συγκεκριμένα.. ποσό καιρό θα κάνει για να περάσει τις αθλητικές δοκιμασίες... γιατί για τους άντρες τα αθλήματα είναι εύκολα , η γυναίκα ζορίζεται.. Εικόνα Εικόνα
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Μαρία έγραψε:Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για τις αθλητικές δοκιμασίες για μια γυναίκα ποσό καιρό θα κάνει να βγάλει το 1000αρη και γενικά δα αθλήματα. Και αν έχει δείκτη μάζα σώματος δηλαδή αν πρέπει να είναι συγκεκριμένο το βάρος σου για να σε περάσουν... Ρωτάω γιατί άντε και περάσει μια γυναίκα συγκεκριμένα. Ποσό καιρό θα κάνει για να περάσει τις αθλητικές δοκιμασίες... Γιατί για τους άντρες τα αθλήματα είναι εύκολα, η γυναίκα ζορίζεται.Εικόνα Εικόνα

για κανεναν δεν ειναι πιο ευκολα ή πιο δυσκολα τα αθληματα. Αν εχεις κανει μια στοιχειωδη αθληση στη ζωη σου, τα αθληματα τα βγαζεις. Το μονο που μπορω να δεχτω για μια γυναικα στα αθληματα οτι μπορει να ζοριστει, ειναι η σφαιρα, που θελει η δυναμη. Αν και αυτο με περισσοτερο τεχνικη και λιγοτερο δυναμη, το οριο το πιανεις. Αν εισαι χοντρος/η και αγυμναστος/η μια ζωη και καπνιζεις, ε θα ζοριστεις ! Λογικο ειναι !

alex
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Ε ναι βρε παιδί μ αν δεν έχεις σχέση με την άθληση και ξεκινήσεις από τώρα τουλάχιστον αντοχή για να βγάλεις το 1000 και γενικά τα υπόλοιπα έχεις πιθανότητες ως στην αρχή του χρόνου η στο τέλος του Ιανουαρίου που ίσως θα βγοθμε οι αθλητικές δοκιμασίες... τώρα σου μιλάω για γυναίκα 24 ετών 1.81 ύψος και 83 κιλά !! Εννοείται κατά της διάρκεια της προσπάθειας θα χαθούν κάποια κιλά αλλά άξιζει να ζοριστεί και να προσπαθήσεις. ; Θα βγουν τα αθλήματα ;
theodore

Δημοσίευση από theodore »

ΠΟΥ ειδατε τα 1200 άτομα ρε παιδιά; Εγω μονο για 400 άκουσα!
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από StefanosPap »

Ναι, τα αθλήματα βγαίνουν εύκολα, εγώ πχ ναι μεν είμαι του γυμναστηρίου, αλλά δεν κάνω ποτέ τρέξιμο, μόνο βάρη, στην πρώτη μου προσπάθεια χωρίς προπόνηση, το χιλιαρι το έβγαλα σε 3.43 από 4.20 που είναι το όριο, οπότε με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται, και όπως είπε κ το παιδί πιο πάνω οι κοπέλες δυσκολεύονται κυρίως στην σφαίρα, στους ειδικούς φρουρούς κόπηκαν αρκετές στην σφαίρα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες