Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Παιδιά διάβασα σήμερα ότι θα βγάλουνε καινούργια προκυρηξη για σωφρονιστικούς στης φυλακές λόγο το ότι πήρανε πολλοί μετάταξη... Λέτε να βγει φέτος ή του χρόνου; Πάντως για φέτος δεν νομίζω να προλάβουνε γιατί πάμε για εκλογες
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να βγει αυτή η προκυρηξη για 5800 που δημοσιεύτηκε σήμερα σε αρκετά sites; Γιατί και να θέλουνε να την βγάλουνε χρονικά δεν μπορούνε γιατί πάμε για εκλογές... Λογικά από το 2020 και μετά θα βγει... Ξέρετε τίποτα πάνω σε αυτό γιατί θα με ενδιέφερε να κάνω τα χαρτιά μου
https://epiloges.tv/serres-227-proslipseis-stis-fylakes-nigritas-deite-tis-theseis/
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Petros_Gnou έγραψε:Παιδιά υπάρχει περίπτωση να βγει αυτή η προκυρηξη για 5800 που δημοσιεύτηκε σήμερα σε αρκετά sites; Γιατί και να θέλουνε να την βγάλουνε χρονικά δεν μπορούνε γιατί πάμε για εκλογές... Λογικά από το 2020 και μετά θα βγει... Ξέρετε τίποτα πάνω σε αυτό γιατί θα με ενδιέφερε να κάνω τα χαρτιά μου
Δεν είναι προκήρυξη οι 5.800, είναι όλες οι οργανικες θέσεις που υπάρχουν στις φυλακές, σε όλη την Ελλάδα. Όλοι όσοι υπηρετούν αυτή τη στιγμή σχεδόν, μαζί με τους 588 της 6Κ που θα μπουν και τις νέες θέσεις στην Δράμα.
Η επόμενη προκήρυξη, όταν βγει, θα είναι 400 περίπου ατόμων
-
- Λοχαγός
Οκ... εγώ απλά διάβασα για τόσα άτομα που λέει και βγαίνει λόγο το ότι πολλοί έχουνε πάρει μετάταξη... Τώρα τι ισχύει και τι όχι δεν ξέρω και γι'αυτό ρωτησα
-
- Λοχαγός
Η επόμενη πότε βγαινει ξέρουμε; Στο περίπου δηλαδή...
Ποιος ξέρει... Εδώ και καιρό λένε μέσα στο πρωτο εξάμηνο του 19. Πριν 20μερες περιπου εγκριθηκαν και θέσεις για εξωτερικούς φρουρούς, οπότε αναμονή
Νομίζω πως το βίντεο που στείλατε στο forum λέει ότι κάποιες θέσεις ίσως προστεθούν στην δικιά μας..
-
- Λοχαγός
Το κόβω για 2020 λόγο εκλογών γιατί τώρα τελευταία τα τρεναρουνε όλα
Μήπως ξέρει κανεις να μου πει σίγουρα αν πάρουν κάποιον στην 6κ κ δν θέλει την επιλογή που τ έχουν αν μπορεί να αλλάξει;
Πανος έγραψε:Μήπως ξέρει κανεις να μου πει σίγουρα αν πάρουν κάποιον στην 6κ κ δν θέλει την επιλογή που τ έχουν αν μπορεί να αλλάξει;
Μπορει να κανεις αλλαγή μόνο με κάποιο απο άλλο σωφρονιστικο ιδρυμα. Στις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ τα πρώτα χρόνια θεώρησε δόκιμος και κανεις μεταθεσεις μόνο με δόκιμους τωρα επειδή είναι υποτίθεται σαν σώμα ασφαλείας δεν ξέρω αν θα ισχύσει κάτι άλλο. Φυσικά αποδέχεσαι τη θέση και πας όπου σε στείλουν γιατί αν δεν αποδεχτεις θα βγεις από διοριζομενος.
http://www.bloko.gr/2019/03/5864.html?m=1
Μήπως υπάρχει περίπτωση να προστεθούν κάποιες θέσεις στην υπάρχουσα προκυρηξει;
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Λυπάμαι για την αντίληψη ορισμένων ιστοσελίδων και κάποιων εδώ μέσα.
Οι 5.864 θέσεις είναι οι οργανικές θέσεις των κκ στο σύνολό τους, δηλαδή μέτρησαν εκ νέου πόσοι χρειάζονται και αυτός είναι ο ελάχιστος αριθμός των εργαζομένων που απαιτούν τα κκ ώστε να λειτουργούν ομαλά.
Οι 5.864 θέσεις είναι οι οργανικές θέσεις των κκ στο σύνολό τους, δηλαδή μέτρησαν εκ νέου πόσοι χρειάζονται και αυτός είναι ο ελάχιστος αριθμός των εργαζομένων που απαιτούν τα κκ ώστε να λειτουργούν ομαλά.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
http://www.fylakes.gr/2019/03/fake-news.html?m=1
Άνθρακας ο χρυσός των προκυρηξεων.
Άνθρακας ο χρυσός των προκυρηξεων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες