Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Όπως το λες... μάλλον... Με αυτή την κυβέρνηση υπάρχει μυστικοπάθεια και ανασφάλεια.

Οι 199 είναι προκήρυξη ΑΣΕΠ, θα βγει!

Όποιος έχει γνωστό τον γενικό γραμματέα ή Υπουργό ή Υφυπουργό θα μάθει!Εικόνα

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Κι εγώ ελπίζω να βγει. Είναι το '93 και δε με παίρνει για πανελλήνιες. Απλώς έχουμε φάει πάρα πολλές απογοητεύσεις τα τελευταία χρόνια και πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω. Κανένας κάτι σίγουρο ξέρει;
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Εσύ το έμαθες από κάποιον από αυτούς;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Δεν νομιζω να εχεις κανεις κατι σιγουρο... Βασικα αν υπηρχε εστω και κατι, ολο και κατι θα εβγαινε προς τα εξω... Ισως να το μαθουμε τελευταια στιγμη

γνωμη μου παντα

alex
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Ορκιστηκε και η ΜΗ' σειρα...
alex
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Alex7,

Η ΜΘ' ορκίζεται την Δευτέρα!

ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

Σε ό, τι αφορά στις άμεσες προσλήψεις στο Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. σημειώνεται ότι στις 18-10-2017

κατατάχθηκαν στη Σχολή Λιμενοφυλάκων εκατόν ένας (101) Δόκιμοι Λιμενοφύλακες, προς κάλυψη

επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο περαιτέρω κάλυψης κενών οργανικών

θέσεων στην κατηγορία των Λιμενοφυλάκων, μετά από αίτημα του κ. Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής

Πολιτικής την 27-09-2017 προς τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,

ζητήθηκε να εγκριθούν εκατόν ενενήντα εννέα (199) θέσεις Δοκίμων Λιμενοφυλάκων για το έτος 2018, κατ'

εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5 του ν.3079/2002 (Α' 311), όπως ισχύει.(Απαντηση κουρουμπλη απο ερωτηση βουλευτη χρυσης αυγης 19/10/2017, δυσκολα παιδια τα πραγματα ομως διοτι και ο ιματισμος που εχει βγει σε διαβουλευσει αναφερει και ιματισμο και για γυναικες οποτε μπορει να παει για πανελλνκιες διοτι δν θα κανει προσληψει μαχιμον ατομων πρωτης γραμμης με προσληψει γυναικων. Απο απαντηση κουρουμπλη τις προηγουμενες ημερες απο ερωτηση βουλευτων κκε σχετικα με εισαγωγη λιμενικου στις πανελληνιες η απαντηση του ειναι πως τις επομενες ημερες θα ανακοινωθει και εισαγωγη στις πανελληνιες

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

ΛΦ,

Ανέκαθεν ο ιμματισμός ήταν άνδρες-γυναίκες σε κάθε προκήρυξη Λ. Σ.

Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί από εκεί που δεν το περιμένεις με μεταβατική διάταξη 99,9%.

Οι ψήφοι τους είναι η προκήρυξη 199 ΛΦ + 150- 200 επιλαχόντες...

Μόνο με τις Πανελλήνιες δεν θα κερδίσουν κάτι!

Παιχνίδια είναι όλα και παίζουν σωστά...

Bill1990

Δημοσίευση από Bill1990 »

https://eplskentel.blogspot.com/2018/06/blog-post_16.html?m=1

Πριν τις εκλογές οι 199 ΛΦ!

Μάλλον Αύγουστο θα βγει..

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά πάμε για πρόωρες εκλογές σίγουρα, αν ναι ή όχι υπογράψουν για τα Σκόπια!

Προκήρυξη 199 ΛΦ σε περιμένουμε!!!

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Πολίτης έγραψε: Alex7,

Η ΜΘ' ορκίζεται την Δευτέρα!

Εχεις δικιο , ΜΘ' σειρα ειναι τωρα. Οσο για προωρες εκλογες που διαβασα εδω, πιστευω πως αμα ηθελαν προωρες εκλογες θα τις ηθελαν, δεν θα περιμεναν την προταση δυσπιστιας του κουλη μπας και! υπομονη μεχρι του χρονου για τις κανονικες εκλογες
alex
Subzero

Δημοσίευση από Subzero »

Υπομονή μέχρι του χρόνου που θα μπει στις πανελλήνιες.
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Bill1993 »

Alex η λογικη λεει τον φθινόπωρο του 18 εκλογες... ο τσιπρας θα χει το αφηγημα της εξοδου απο τα μνημονια τν Αύγουστο και θα το εκμεταλλευτεί στο επακρο... μην ξεχναμε τον γεναρη του 19 εφαρμοζονται τα πιο σκληρα μετρα οποτε τι το καλυτερο να το επωμιστει ομητσοτακης. Εκτος αν παρει ανταλλαγματα λογω της σημερινης υπογραφής αλλα η αληθεια ειναι οτ με την κομμουνιστική αντιληψη των συριζαιων δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα ακρη. Δευτερα θα παω στην ορκομωσια και αν μπορεσω θα ρωτησω, εχοντας μαζι μου και το χαρτι που λεει το φεκ για τους 199 το 2018, αν κ το βλεπω δυσκολο
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Μπράβο Βασίλη! Περιμένουμε νέα
panavary
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panavary »

Καλησπέρα, Είμαι 27 χρονών. Έχω υπηρετήσει στην Προεδρική χρονιά και έχω τελειώσει Τει Λογιστικής. Θέλω να μπώ στο λιμενικό. Πως μπορώ να το πετύχω αυτό ; Μόνο με προκήρυξη πλέον ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες