Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

wolver έγραψε:Παιδια αφηστε τον ταβερνιαρη να λεει οτι θελει! Θα φανουν σε 2-3 χρονια οι ελλειψεις! Και αφηστε τον να λεει πως δν θα παρει ατομα ειτε απο πανελληνιες ειτε απο ειδικους φρουρους.

Ταβερνιάρης, μάλιστα.

Εσύ φαντάζομαι τα ξέρεις καλύτερα έτσι; Ασχέτως που δεν έχεις την παραμικρή επαφή με το σώμα.

Κατεβείτε από το σύννεφο και αντιμετωπίστε την πραγματικότητα.

Και αν φτάσει σε σημείο η ΕΛ. ΑΣ να θέλει άτομα θα μεγαλώσει τον αριθμό θέσεων μέχρι πανελληνίων.

Οι ΕΦ τελείωσαν. Μόνο στα χαρτιά θα υπάρχει ο θεσμός πια μέχρι να καταργηθεί.

Όποιος θέλει και αγαπάει το επάγγελμα θα δώσει Πανελλήνιες. Αν βαριέται να το κάνει ας ακολουθήσει άλλο επαγγελματικό μονοπάτι.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Ενω εσυ εισαι στο σωμα και ξερεις πολλα μας λες ετσι; Ασε μας ρ φιλε και οταν ενας υπουργος καταργει την ομαδα δελτα και μετα τα εξαρχεια εχουν γινει μπαχαλο τοτε ναι! Ταβερνιαρης γιατι την ομαδα δελτα την κατηργησε μονο κ μονο απο κομπλεξ! Τα περαστικα μου σε τυπαδες σαν κ σενα !
τζοκερ

Δημοσίευση από τζοκερ »

Με τοσα που δωσατε για διπλωματα να τα δινατε σε φροντηστηρια
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Όχι φίλε δεν είμαι στο σώμα, αλλά δεν τάζω ελπίδες ψεύτικες σε παιδιά που θέλουν να μπουν όπως εσύ εξακολουθείς και κάνεις.

Όσο για το παράδειγμα με την ΔΕΛΤΑ άσχετο αλλά βαριέμαι να μπω στον κόπο να εξηγώ τι συμβαίνει με τους ΕΦ. Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα μου.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Δινω εγω ελπιδες; Ειπα εγω θα βγει προκηρυξη; Εγω απλα λεω οτι αυτο π γινεται δν μπορει να συνεχιστει και οτι τα κενα θα φανουν σε 2-3 χρονια! Που για του λογου το αληθες ειδη φαινονται τα κενα γ αυτο πηρε 700 αστυνομικους απο τα επισημα! Και θα τους παει στα οπκε! Αλλος λογος δεν υπαρχει. Και αμα θες στειλε μου προσωπικο και πες μ τι συμβαινει με τους ε. Φ
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Όταν μπαίνεις και γράφεις "Άστους να λένε θα θελούν" και ότι κάποια στιγμή θα βγει προκήρυξη τότε ΝΑΙ δίνεις ελπίδες.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Εγω φιλε μιλαω για 6-7 χρονια και βαλε οποτε οσοι προλαβαινουμε τοτε ειμαστε σε θεση να δωσουμε πανελληνιες πολλες φορες για να μπουμε οποτε δεν πιστευω οτι οποιος ειναι στην θεση μ που Εχει Μπροστα τ 9 χρονια μεχρι τα 28 να μην δωσει ουτε μια φορα πανελληνιες και απλα να καθεται να περιμενει!
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

wolver έγραψε:Εγω φιλε μιλαω για 6-7 χρονια και βαλε οποτε οσοι προλαβαινουμε τοτε ειμαστε σε θεση να δωσουμε πανελληνιες πολλες φορες για να μπουμε οποτε δεν πιστευω οτι οποιος ειναι στην θεση μ που Εχει Μπροστα τ 9 χρονια μεχρι τα 28 να μην δωσει ουτε μια φορα πανελληνιες και απλα να καθεται να περιμενει!

Και όμως θα εκπλαγείς όταν μάθεις πόσοι προτιμούν να κάθονται και να ξύνονται βγάζοντας διπλώματα αυτοκινήτου κτλ. Μόνο και μόνο επειδή βαριούνται να δώσουν πανελλήνιες ξανα και ξανα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Επιλογες ειναι αυτες δεν μπορεις να κρινεις κανεναν για αυτες. Τωρα αν αυτοι παραπονιουντε ειναι αλλο θεμα! Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις κανεναν για τις επιλογες του!
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από AlexG7 »

Αν δεν κρινεις τον αλλον για τις επιλογες του για τι θα τον κρινεις τοτε; Γενικά μιλάω τώρα, για επιλογές σε ολους τους τομεις της ζωης.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Να τον κρινεις οταν τον ξερεις σαν ατομο οχι επειδη εκφραζει καποια παραπονα σε ενα φορουμ! Οταν τον αλλον δεν τον ξερεις απο κοντα δεν μπορεις να τον κατακρινεις γιατι δεν δινει πανελληνιες για να μπει στο σωμα γιατι πολυ απλα δεν ξερεις την συμβαινει στην προσωπικη του ζωη!
Μαθητής Γ Λυκείου

Δημοσίευση από Μαθητής Γ Λυκείου »

Παιδιά θέλω να μπω στην αστυνομία για να πάω αργότερα στην ΕΚΑΜ... όμως είναι δύσκολο να μπω λόγω μορίων :16.388 η σχολή αστυφυλάκων... τι γίνεται με τους ειδικούς φρουρούς ;
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αδερφέ πολύ δύσκολα τα πράγματα για ΕΦ, δεν αποκλείεται να μην ξανά βγει πότε προκήρυξη. Τώρα πια μόνο από παραγωγικές σχολές.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μαθητής Γ Λυκείου έγραψε:Παιδιά θέλω να μπω στην αστυνομία για να πάω αργότερα στην ΕΚΑΜ... Όμως είναι δύσκολο να μπω λόγω μορίων :16.388 η σχολή αστυφυλάκων... Τι γίνεται με τους ειδικούς φρουρούς ;

Θα περιμένεις πολλά χρόνια μέχρι να βγει ξανα προκήρυξη.

Δώσε ξανά πανελλήνιες ή κοίτα κάτι άλλο.

Άβαταρ μέλους
εθνικόφρων
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από εθνικόφρων »

Καλησπέρα φιλοι του φορουμ, νιώθω την ανάγκη να γράψω την γνώμη μου χωρίς να επιτεθώ κανέναν σε προσωπικό επίπεδο επειδή διάβασα κάποια σχόλια λίγες σελίδες πριν.Καταρχάς είμαι 24 ετών και στα 18 μου αρρώστησα βαριά με νόσο crohn κάτι που ουσιαστικά ισοδυναμεί "πόρτα" σε όλες τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.

Παρ'όλα αυτά αγωνίζομαι ακόμα και σήμερα και μάλιστα σε λίγους μήνες κατατάσσομαι στον στρατό στις ΕΔ ΕΝΩ έχω την μεγαλύτερη δικαιολογία για απαλλαγή (Ι5 παθολογικό προαιρετικά).

Αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν Έλληνες είναι η ψυχή, ούτε το σώμα ούτε τα λεφτά!

το δέχομαι οτι βολεψάκιδες υπάρχουν, υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν όμως δεν πρέπει να κρίνουμε τον καθένα εξ αιτίας αυτών!

Ο καθένας έχει τα δικά του και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, γι αυτό πιστεύω οτι καλύτερα θα ήταν να μην δηλητηριάζουμε την καρδιά των παιδιών που ελπίζουν σε κάποια προκήρυξη. Άλλοι το λένε τύχη, εγώ το λέω Θεό, μπορεί να μας χαμογελάσει, ποιος γνωρίζει το μέλλον;

5 χρόνια πριν αν έλεγες για τα πραξικοπήματα, για τους βομβαρδισμούς σε Γαλλίες Γερμανίες και γενικά σε προβλήματα μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας θα σε γελούσε ο κόσμος.

Μπορεί αργότερα να χρειάζονται κόσμο για φρουρούς κτλ κανεις δεν ξέρει.

αυτά, φιλικά προς όλους παντα, υγεία και καλή τύχη σε όλους

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες