Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
http://m.hcg.gr/#article.php?siteName=207&origLink=http%3A%2F%2Fwww.hcg.gr%2Fnode%2F10048 Παμε παλι απο την αρχη
Αφορά ένδυση, υπόδηση, γάντια κτλ... Γιατί ανησυχείς γι΄αυτό και όχι για την εκδίκαση αγωγής επιλαχούσας την 23.06.2015 που ζητά μεταξύ άλλων και την ακύρωση του οριστικού πίνακα των επιτυχόντων Του Διαγωνισμού μας;
Γιατί απλά δεν χρειάζεται να ανησυχούν όλοι για αυτή την προσφυγή και όχι αγωγη. Αυτή θέλει να μπεί σε συγκεκριμένες θέσεις και δεν θίγονται όλοι απο αυτο, ακόμα και αν δικαιωθεί που πολύ χλωμό το κόβω θα καταφερει την αλλαγη των πινακων μονο οσο αφορα εκεινη και όχι τους πίνακες στο σύνολό τους, σε τετοιοες περιπτωσεις συηθως τους παιρνουν επιπροσθετα. Και πάλι πολύ δύσκολο το ξαναλέω.catlin έγραψε:Αφορά ένδυση, υπόδηση, γάντια κτλ... Γιατί ανησυχείς γι΄αυτό και όχι για την εκδίκαση αγωγής επιλαχούσας την 23.06.2015 που ζητά μεταξύ άλλων και την ακύρωση του οριστικού πίνακα των επιτυχόντων Του Διαγωνισμού μας;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
catlin έγραψε:Αφορά ένδυση, υπόδηση, γάντια κτλ... Γιατί ανησυχείς γι΄αυτό και όχι για την εκδίκαση αγωγής επιλαχούσας την 23.06.2015 που ζητά μεταξύ άλλων και την ακύρωση του οριστικού πίνακα των επιτυχόντων Του Διαγωνισμού μας;
Άλλαξε πλευρό αν νομίζεις πως μια απλή αγωγή θα ακυρώσει έναν διαγωνισμό, πανάθεμα σε είσαι και επιτυχών τρομάρα σου...
catlin αν δε κάνω λάθος αυτή η προσφυγή έχει κοινοποιηθεί σε συγκεκριμένα άτομα, όχι και στους 110. Εσύ αν επιτρέπεται πως γνωρίζεις για αυτό το θέμα; Είσαι ένα από τα άτομα στα οποία έχει κοινοποιηθεί?
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Αφού ακύρωσαν και το ρουχισμό δείχνει που πάει η υπόθεση. Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα αν θέλουμε να μας πάρουν. Λυπάμαι πολύ που οι λιμενικοί της διεύθυνσης εκπαίδευσης παίζουν πολιτικά παιχνίδια τόσους μήνες και μας κοροϊδεύουν. Έπρεπε να μας αντιμετώπιζαν ως μελλοντικούς συναδέλφους και να μας έλεγαν την αλήθεια, όποια και αν είναι.
Γιώργο συμφωνώ. Παιδιά ελάτε να κινητοποιηθούμε... Όλοι μαζί επιτυχόντες και επιλαχόντες. Ας αναλάβει κάποιος τον συντονισμό.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Δεν ακυρωσαν τον ρουχισμο αλλα αλλαξαν τις προδιαγραφες για ορισμενα ειδη. Δεν σημαινει κατι αυτο. Το θεμα εινα καθαρα οικονομικο και οπως παγωσαν τα παντα στο δημοσιο τομεα μεχρι να υπογραψουν την συμφωνια με τους ευρωπαιους ετσι παγωσε και το δικο μας θεμα.
Αιωνιως δοκιμη παιζει να εισαι ο μονος ανθρωππς που διαβασε ακριβως τι ελεγε. Οι αλλοι για ακομα μια φορα προσπαθούν να τρομοκρατησουν. Αν αγχωνονται χωρις να δινουν βαρος σς λαθε λεπτομερια, δε θα ηθελα να τπυς εχω συναδελφους αυριο, να γινει κανα σκηνικο με μεταναστες στη θαλασσα κι αυτοι αμεσως να ενεργουν με αγχος και χωρις να δινουν βαρος σε ολα τα δεδομενα.
Επισης για τον αλλο πιο πανω, φιλε θα επρεπε να ντρεπεσαι να κατηγορεις μελοντικους σου συναδςλφους ετσι αυθαίρετα. Οταν μπεις θα ανοιξεις το στομα σου να μιλησεις ποτε για τις ατασθαλιες της ΠΕΑΛΣ ή οποιου αλλου συνδικατου μας; Δς νομιζω, εκει θα εχεις τη θεσουλα σου και τους αγωνες που θες τωρα θα τπυς εχεις ξεχασει. Ντροπη σου. Ξερεις πως ηταν οταν βγηκα απο τη λιμενοφυλακων; Να δουλευεις απληρωτος για λιγο καιρο; Αν μας πιασει και αφου βγουμε απο υπαξ. Το ιδιο; θα θελα να εχεις και τοτε την ιδια πυγμη.
Ειπε ο/η elati βρειτε δουλεια. Καντε το. Περασαμε. Θα μπουμε. Δς θα ακυρωθει τιποτα. Ειναι δύσκολη περιοδος λογω της οικονομικής στενότητας της χωρας. Γι αυτο σταματησαν ολα. Και να υπογραψουν ισως μπούμε πιο μετα αντι τωρα αλλα αυτο δεν ειναξ λογος ανησυχιας ταχα δε θα μπουμε. Μην αγχωνεσται για πιθανη ακυρωαη διαγωνισμού. Αυτο ΔΕΝ προκειται να γινει. Και να διαβαζετε καλα καθε ανακοινωση. Πταν θα ειστε στις θεσεις σας, θα διαβαζετε τα εγγραφα αρπα κολα?
Επισης για τον αλλο πιο πανω, φιλε θα επρεπε να ντρεπεσαι να κατηγορεις μελοντικους σου συναδςλφους ετσι αυθαίρετα. Οταν μπεις θα ανοιξεις το στομα σου να μιλησεις ποτε για τις ατασθαλιες της ΠΕΑΛΣ ή οποιου αλλου συνδικατου μας; Δς νομιζω, εκει θα εχεις τη θεσουλα σου και τους αγωνες που θες τωρα θα τπυς εχεις ξεχασει. Ντροπη σου. Ξερεις πως ηταν οταν βγηκα απο τη λιμενοφυλακων; Να δουλευεις απληρωτος για λιγο καιρο; Αν μας πιασει και αφου βγουμε απο υπαξ. Το ιδιο; θα θελα να εχεις και τοτε την ιδια πυγμη.
Ειπε ο/η elati βρειτε δουλεια. Καντε το. Περασαμε. Θα μπουμε. Δς θα ακυρωθει τιποτα. Ειναι δύσκολη περιοδος λογω της οικονομικής στενότητας της χωρας. Γι αυτο σταματησαν ολα. Και να υπογραψουν ισως μπούμε πιο μετα αντι τωρα αλλα αυτο δεν ειναξ λογος ανησυχιας ταχα δε θα μπουμε. Μην αγχωνεσται για πιθανη ακυρωαη διαγωνισμού. Αυτο ΔΕΝ προκειται να γινει. Και να διαβαζετε καλα καθε ανακοινωση. Πταν θα ειστε στις θεσεις σας, θα διαβαζετε τα εγγραφα αρπα κολα?
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Δεν προσπαθώ να τρομοκρατήσω, ούτε αγχώνομαι. Προσπαθώ να δω τι θα κάνω με τη ζωή μου, εδώ που έχω βρεθεί. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μοναδικός. Εσύ, όμως, αγαπητή όντας ήδη στο Σώμα δεν σε απασχολεί τι μέλλει γενέσθαι, εφόσον ακολουθείς ήδη μία πορεία. Όπως, λέει και ο λαός: «Ο χορτάτος δεν πιστεύει Το νηστικό». Δεν κατηγόρησα μελλοντικούς μου συναδέλφους, είπα ότι λυπάμαι που μας λένε ξεκάθαρα ψέματα. Το να διαστρεβλώνεις τα λόγια μου, εσένα σε κάνει καλό συνάδελφο; Τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά που αναφέρεις δε με απασχολούν. Τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι για τη διεξαγωγή κοινωνικών αγώνων. Επίσης, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εφόσον δεν θα πληρωνόμαστε στη σχολή, ποιο είναι το οικονομικό μας κόστος; Για το οικονομικό κόστος δε μας παίρνουν, για τα δικαιολογητικά ή για τους επιλαχόντες; Γιατί δεν υπάρχει μία απάντηση;mets έγραψε:Αιωνιως δοκιμη παιζει να εισαι ο μονος ανθρωππς που διαβασε ακριβως τι ελεγε. Οι αλλοι για ακομα μια φορα προσπαθούν να τρομοκρατησουν. Αν αγχωνονται χωρις να δινουν βαρος σς λαθε λεπτομερια, δε θα ηθελα να τπυς εχω συναδελφους αυριο, να γινει κανα σκηνικο με μεταναστες στη θαλασσα κι αυτοι αμεσως να ενεργουν με αγχος και χωρις να δινουν βαρος σε ολα τα δεδομενα.
Επισης για τον αλλο πιο πανω, φιλε θα επρεπε να ντρεπεσαι να κατηγορεις μελοντικους σου συναδςλφους ετσι αυθαίρετα. Οταν μπεις θα ανοιξεις το στομα σου να μιλησεις ποτε για τις ατασθαλιες της ΠΕΑΛΣ ή οποιου αλλου συνδικατου μας; Δς νομιζω, εκει θα εχεις τη θεσουλα σου και τους αγωνες που θες τωρα θα τπυς εχεις ξεχασει. Ντροπη σου. Ξερεις πως ηταν οταν βγηκα απο τη λιμενοφυλακων; Να δουλευεις απληρωτος για λιγο καιρο; Αν μας πιασει και αφου βγουμε απο υπαξ. Το ιδιο; Θα θελα να εχεις και τοτε την ιδια πυγμη.
Ειπε ο/η elati βρειτε δουλεια. Καντε το. Περασαμε. Θα μπουμε. Δς θα ακυρωθει τιποτα. Ειναι δύσκολη περιοδος λογω της οικονομικής στενότητας της χωρας. Γι αυτο σταματησαν ολα. Και να υπογραψουν ισως μπούμε πιο μετα αντι τωρα αλλα αυτο δεν ειναξ λογος ανησυχιας ταχα δε θα μπουμε. Μην αγχωνεσται για πιθανη ακυρωαη διαγωνισμού. Αυτο ΔΕΝ προκειται να γινει. Και να διαβαζετε καλα καθε ανακοινωση. Πταν θα ειστε στις θεσεις σας, θα διαβαζετε τα εγγραφα αρπα κολα;
Giorgospcline έγραψε:Δεν προσπαθώ να τρομοκρατήσω, ούτε αγχώνομαι. Προσπαθώ να δω τι θα κάνω με τη ζωή μου, εδώ που έχω βρεθεί. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μοναδικός. Εσύ, όμως, αγαπητή όντας ήδη στο Σώμα δεν σε απασχολεί τι μέλλει γενέσθαι, εφόσον ακολουθείς ήδη μία πορεία. Όπως, λέει και ο λαός: «Ο χορτάτος δεν πιστεύει Το νηστικό». Δεν κατηγόρησα μελλοντικούς μου συναδέλφους, είπα ότι λυπάμαι που μας λένε ξεκάθαρα ψέματα. Το να διαστρεβλώνεις τα λόγια μου, εσένα σε κάνει καλό συνάδελφο; Τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά που αναφέρεις δε με απασχολούν. Τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι για τη διεξαγωγή κοινωνικών αγώνων. Επίσης, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εφόσον δεν θα πληρωνόμαστε στη σχολή, ποιο είναι το οικονομικό μας κόστος; Για το οικονομικό κόστος δε μας παίρνουν, για τα δικαιολογητικά ή για τους επιλαχόντες; Γιατί δεν υπάρχει μία απάντηση;
Το οικονομικό κόστος είναι η σίτιση, ο ρουχισμός, η εκπαίδευση, οι εκπαιδευτές, οι καθηγητές, το άνοιγμα της σχολής να δεχθεί τόσα άτομα για τόσοθς μήνες, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει ούτε εσένα ούτε και σε εμένα, οι λόγοι είναι ευνόητοι.
Και δεν είναι συνδικαλιστικά αυτά που περιγράφει ο άνθρωπος, αν ήτανε συνδικαλιστής δεν θα έμπαινε εδώ μέσα.
Δεν μου κοινοποιήθηκε το έγγραφομ, αλλά δεν αφορά μόνο τους 13 που αναγράφει. Η τύπισσα που έστειλε το έγγραφο (συγκεκριμένα "Αίτηση Ακυρώσεως") λέει ότι είναι άδικο που πήραν μόρια οι άνδρες που πήγαν στις ειδικές δυνάμεις, ότι είναι άδικο που καλύπτονται θέσεις από πολύτετκνους, ότι είναιάδικο που οι κενές θέσεις των ΑΕΝ καλύπτονται από ΤΕΙ και άλλα τέτοια κουλά. Δεν είπα ότι έχει ελπίδες να ακυρώσει τον διαγωνισμό αλλά ότι οι καθυστερήσεις στην κατάταξή μας αφήνουν κάποιους σαχλούς να ονειρεύονται ότι θα δικαιωθούν εις βάρος τρίτων. Όσο για τις βαριες κουβέντες που λένε μερικοί, καλύτερα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, γιατί στο κάτω-κάτω 9 μήνες στην σχολή θα είμαστε όλοι μαζί και μετά δεν ξέρουμε με ποιόυς θα δουλεύουμε καθημερινά!
Γιατί είναι άδικο; Όταν κάποιοι υπηρετούσαν την πατρίδα τους αυτή έφτιαχνε τα νύχια της. Εξάλλου η προκύρηξη ήταν ξεκάθαρη. Όποιος υπηρετούσε ειδικές δυνάμεις ή αξιωματικός είχε παραπάνω μόρια, τι δεν κατάλαβε η δεσποινίς?
Συγκέντρωσε λιγότερα μόρια από τα υπόλοιπα παιδιά στην κατηγορία της (ΑΕΙ ΠΤ) και δεν είναι στον πίνακα των επιτυχόντων! Οπότε μετά είναι όλα άδικα για εκείνη μοριοδότηση ΕΔ, πολυτεκνία, τριτεκνία, συμπλήρωση θέσεων ΑΕΝ κτλ
Αδήριτη η ανάγκη εισαγωγής των επιτυχόντων και επιλαχόντων των διαγωνισμών Α/Ξ και Υ/Ξ Οι σοβαρές ελλείψεις σε στελεχιακό δυναμικό στο Λιμενικό Σώμα είναι προδήλως ορατές τοις πάσι. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει πλέον κανείς για την αναγκαιότητα της άμεσης κατάταξης των επιτυχόντων αλλά και των επιλαχόντων, όπως ο ίδιος ο Υπουργός πρόσφατα δεσμεύτηκε.
Βέβαια μπορεί αυτές οι προσλήψεις να μην έχουν άμεσο αντίκτυπο για την τρέχουσα περίοδο, σίγουρα όμως θα ανακουφίσουν τον φορέα την επόμενη χρονιά ώστε να μην βρεθεί και πάλι να αναζητεί λύσεις εκ των έσω.
Δυστυχώς για φέτος Το υφιστάμενο προσωπικό θα βρεθεί και πάλι να μάχεται σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες υπό αντίξοες συνθήκες για να καλύψει τις σημαντικά αυξημένες υποχρεώσεις, που και λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος είναι μεγαλύτερες από ποτέ.
Ας σπεύσει λοιπόν ο νέος Υπουργός... Ο χρόνος είναι αμείλικτος.
Λιμενικά Νέα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες