Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Δυστυχως μονο μαγκια δεν ειχαν ορισμένοι... Το μεσο επικρατησε για αλλη μια φορα... Για τις κοπελες δεν ξερω αν εγινε σφαγη... Παντως σιγουρα δεν κοπηκαν ολες οσες επρεπε να κοπουν. Και επισης στα αγορια... Καλο κουραγιο σε οσους δεν συνεχιζουν. Εμεις παλι θα παλευουμε με τα "θηρια" ...
υποψήφιος υπαξ

Δημοσίευση από υποψήφιος υπαξ »

Όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πέρασε τις δοκιμασίες αθλημάτων και δεν είναι στη λίστα των επιτυχόντων για την επόμενη φάση ας κινηθεί νομικά! Ήδη έχουμε μαζευτεί πολλοί για καταγγελία. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Εμείς που τα περάσαμε όλα και δεν είμαστε μέσα και οι άλλοι που κάνανε 4 φορές μήκος μπροστά στα μάτια μας ή δεν τερμάτισαν στο 1000άρι και είναι μέσα.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από faber »

υποψήφιος υπαξ έγραψε:Όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πέρασε τις δοκιμασίες αθλημάτων και δεν είναι στη λίστα των επιτυχόντων για την επόμενη φάση ας κινηθεί νομικά! Ήδη έχουμε μαζευτεί πολλοί για καταγγελία. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Εμείς που τα περάσαμε όλα και δεν είμαστε μέσα και οι άλλοι που κάνανε 4 φορές μήκος μπροστά στα μάτια μας ή δεν τερμάτισαν στο 1000άρι και είναι μέσα.

αυτο που λες πραγματικα δεν υπάρχει. Εχουν κατι προσωπικο μαζι σου και σε κοψαν ενω τα περασες ολα οπως λες; Εμενα γιατι με περασαν δηλαδη και τοσους αλλους; Κατι δεν εκανες σωστα μαλλον...
υποψήφιος υπαξ

Όχι δεν έκανα κάτι λάθος. Όταν τερματίζεις 1ος ή 2ος και δεν σε φωνάζουν για τις επόμενες προσπάθειες δεν εννοείται ότι πέρασες; Αυτό δεν έγινε μόνο σε μένα αλλά και σε πολλά παιδιά που είχαμε καλά μόρια... Επίσης κάποιοι δεν εμφανίστηκαν στα αθληματα, και επίσης κάποιοι που πηδούσαν σχεδόν 4 μέτρα μήκος τους έβαλαν να το ξανακάνουν τρεις φορές ενώ ήταν περασμένοι. Αυτό δεν το λέω από το μυαλό μου, αλλά το είδα με τα μάτια μου. Γιαυτό καλώ όλους τους πραγματικά αδικημένους σαν εμένα να αντιδράσουμε, γιατί αξίζουμε. Στο κάτω κάτω της γραφής η προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενά ότι απαγορεύεται να δούμε πόσο τρέξαμε ή που εσκεμμένα δεν μας έδειχναν τα όριά μας.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

υποψήφιος υπαξ έγραψε:Όχι δεν έκανα κάτι λάθος.Όταν τερματίζεις 1ος ή 2ος και δεν σε φωνάζουν για τις επόμενες προσπάθειες δεν εννοείται ότι πέρασες; Αυτό δεν έγινε μόνο σε μένα αλλά και σε πολλά παιδιά που είχαμε καλά μόρια... Επίσης κάποιοι δεν εμφανίστηκαν στα αθληματα, και επίσης κάποιοι που πηδούσαν σχεδόν 4 μέτρα μήκος τους έβαλαν να το ξανακάνουν τρεις φορές ενώ ήταν περασμένοι. Αυτό δεν το λέω από το μυαλό μου, αλλά το είδα με τα μάτια μου. Γιαυτό καλώ όλους τους πραγματικά αδικημένους σαν εμένα να αντιδράσουμε, γιατί αξίζουμε. Στο κάτω κάτω της γραφής η προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενά ότι απαγορεύεται να δούμε πόσο τρέξαμε ή που εσκεμμένα δεν μας έδειχναν τα όριά μας.

Επειδή τερμάτισες πρώτος στο 1000αρι δεν σημαίνει πως ήσουνα και εντός χρόνου, μπορεί το γκρουπάκι που βγήκες πρώτος ή δεύτερος να μην ήτανε γρήγορο.
faber

Δημοσίευση από faber »

Greek_Army έγραψε:
υποψήφιος υπαξ έγραψε:Όχι δεν έκανα κάτι λάθος.Όταν τερματίζεις 1ος ή 2ος και δεν σε φωνάζουν για τις επόμενες προσπάθειες δεν εννοείται ότι πέρασες; Αυτό δεν έγινε μόνο σε μένα αλλά και σε πολλά παιδιά που είχαμε καλά μόρια... Επίσης κάποιοι δεν εμφανίστηκαν στα αθληματα, και επίσης κάποιοι που πηδούσαν σχεδόν 4 μέτρα μήκος τους έβαλαν να το ξανακάνουν τρεις φορές ενώ ήταν περασμένοι. Αυτό δεν το λέω από το μυαλό μου, αλλά το είδα με τα μάτια μου. Γιαυτό καλώ όλους τους πραγματικά αδικημένους σαν εμένα να αντιδράσουμε, γιατί αξίζουμε. Στο κάτω κάτω της γραφής η προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενά ότι απαγορεύεται να δούμε πόσο τρέξαμε ή που εσκεμμένα δεν μας έδειχναν τα όριά μας.

Επειδή τερμάτισες πρώτος στο 1000αρι δεν σημαίνει πως ήσουνα και εντός χρόνου, μπορεί το γκρουπάκι που βγήκες πρώτος ή δεύτερος να μην ήτανε γρήγορο.

επίσης το 1000αρι και το 100αρι εχουν μονο μια προσπαθεια!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Δεν νομίζω να αδικήθηκε κανείς... Οι περισσότεροι που ήμασταν εκεί είδαμε τις διαδικασίες και όχι μόνο δεν αδίκησαν κανένα, αλλά ήταν και ελαστικοί. Εξάλλου τα περισσότερα άτομα που κόπηκαν ήταν γυναίκες υποψήφιοι, οι οποίες τις βλέπαμε καθαρά να μην μπορούν να πετάξουν τη σφαίρα! Επίσης, στο 1000άρι και το 100άρι έπρεπε να δηλώσουμε το όνομά μας με το που τερματίζαμε. Αν δεν το κάναμε δεν ήξερε η επιτροπή αν αγωνιστήκαμε καν.
υποψήφιος υπαξ

Ρε παιδιά με τις λέξεις θα παίζουμε. Εννοώ για τις τρεις προσπάθειες που έχουμε μόνο στο μήκος, ύψος, σφαίρα. Το 1000άρι το έβγαλα σε 4.17. Ναι μας ρώτησαν τα ονόματα. Τα αθλήματα είναι εύκολα για κάποιον που έχει προπονηθεί κατάλληλα και προσωπικά τα είχα για πλάκα. Δεν μου περισσεύουν χρήματα για να μπω σε αυτήν τη διαδικασία με δικηγόρους, αλλά επειδή ακριβώς ήταν άδικο δεν θα το αφήσω έτσι. Όσοι έπαθαν το ίδιο θα με καταλάβουν. Τώρα για εσάς που λέτε δεν έγινε μάλλον δεν έχετε καλά μόρια και γιαυτό σας περάσανε. Για εμάς που διαβάζαμε από πέρυσι και πηγαίναμε για άριστα ήμασταν "επικίνδυνοι" να πάρουμε την πολυπόθητη θέση. Θα έρθετε στα λόγια μου όταν πχ. Στο ναυτικό δίκαιο θα έχετε γράψει πολύ καλά και θα σας κόψουν. Μετά ελάτε να μου πείτε πόσο δίκαιος είναι ο διαγωνισμός...

Kris

Δημοσίευση από Kris »

Σιγουρα θα υπηρχαν παρατραγουδα και εδω αλλα οι ανθρωποι ηταν ελαστικοι και με το παραπανω... Ειδικα στο χιλιαρι και στη σφαιρα στις γυναικες βοηθησαν αρκετα. Αν ηθελαν να κοψουν ατομα που περασαν δε θα βοηθουσαν κ αυτους που τα εβγαζαν οριακα. Καλο ειναι να λεμε και τα θετικα ειτε μας κοβουν ειτε οχι γιατι στην Ελλαδα σπανια θα βρεις ευγενικους ανθρωπους που θα φερονται οπως αυτοι... απο γιατρους, ανυε μεχρι κ τα αθληματα ηταν ολοι ευγενεστατοι
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikh »

http://limenikadromena.blogspot.gr/2014/08/blog-post_378.html
δυστυχώς έχει γίνει χαμός κ εγω έχω δυο απ το γκρουπ μου που συνεχιζουν μαζι μας Η μια δεν πεταξε ουτε 3 μετρα σφαιρα κ η αλλη στο 1000αρι τη πηρε το ασθενοφορο ειναι στους επιτυχων κριμα... Εχω κ ονοματα !
faber

Δημοσίευση από faber »

Ελα παιδία, δεν θέλω να ακουω μαλ@@@@ τωρα! Αν ηταν τερμα αυστηροι (που ετσι επρεπε να ειναι) επρεπε στα γραπτα να πηγαιναμε 100 με 150 ατομα λιγοτερο σιγουρα! Με την ιδια λογικη του φιλου πιο πανω που λεει οτι επειδη ειχε καλα μορια τον κοψαν θα εκοβαν ολους τους πρωτους, εγω δεν ειδα κατι τετοιο... Μαλλον κατι δεν εκανες σωστα φιλε μου! Το μονο που εχω να πω ειναι "κριμα για τους μαχημους" που παλευουν τωρα στα γραπτα με 150 ατομα παραπανω ενω επρεπε να ειχαν κοπει στα αθληματα.
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikh »

Συμφωνω, εχεις απολυτο δικιο ! Ειναι αδικο για εσας Δεν πειραζει καλη καρδια!
faber

Δημοσίευση από faber »

υποψήφιος υπαξ έγραψε:Ρε παιδιά με τις λέξεις θα παίζουμε. Εννοώ για τις τρεις προσπάθειες που έχουμε μόνο στο μήκος, ύψος, σφαίρα. Το 1000άρι το έβγαλα σε 4.17. Ναι μας ρώτησαν τα ονόματα. Τα αθλήματα είναι εύκολα για κάποιον που έχει προπονηθεί κατάλληλα και προσωπικά τα είχα για πλάκα. Δεν μου περισσεύουν χρήματα για να μπω σε αυτήν τη διαδικασία με δικηγόρους, αλλά επειδή ακριβώς ήταν άδικο δεν θα το αφήσω έτσι. Όσοι έπαθαν το ίδιο θα με καταλάβουν. Τώρα για εσάς που λέτε δεν έγινε μάλλον δεν έχετε καλά μόρια και γιαυτό σας περάσανε. Για εμάς που διαβάζαμε από πέρυσι και πηγαίναμε για άριστα ήμασταν "επικίνδυνοι" να πάρουμε την πολυπόθητη θέση. Θα έρθετε στα λόγια μου όταν πχ. Στο ναυτικό δίκαιο θα έχετε γράψει πολύ καλά και θα σας κόψουν. Μετά ελάτε να μου πείτε πόσο δίκαιος είναι ο διαγωνισμός...

και αν έβγαλες το 1000αρι σε 4:17 δεν νομίζω οτι ειναι και τόσο καλός χρόνος για να λες οτι "τα είχα για πλάκα τα αθλήματα"... Αν κάνω λάθος σόρυ, απλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.
υποψήφιος υπαξ

Δεν είμαι ψυχοπαθείς ούτε έχω ψευδεαισθήσεις, τα πέρασα όλα λέμε τι δεν καταλαβαίνετε;ήταν ελαστικοί με αυτούς που έπεσε σύρμα να είναι ελαστικοί... Τεσπα. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν. Ξέρω 'οτι τα πέρασα όλα. Γιαυτό και πήγα σε δικηγόρο. Δεν με εκπλήσσει το ελληνικό σύστημα. Δεν είπα ότι δεν ήταν ευγενικοί οι άνθρωποι. Ευγενέστατοι ήταν αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι εμένα με κόψαν άδικα. Δείτε τι λέει η "niki" η οποία πέρασε και δεν έχει λόγο να σας λέει ψέματα αφού και εκείνη το είδε...

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Θα συμφωνησω και εγω με τους αλλους... η επιτροπη ηταν ελαστικη... και επρεπε να ειχαμε μεινει οι μισοι... δεν νμζ να αδικησανε κανεναν... μονο οπως ειπε και ο faber τους μαχιμους που παλευουμε με τα "θηρια"... Ενσταση δεν μπορειτε να κανετε; επρεπε απο την τριτη να ειχατε κανει.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες