Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

handballer έγραψε:
been there... έγραψε: 1) Σχεδόν;2) Σοβαρά δε θέλω να προσβάλλω κανέναν και τα λάθη ανθρώπινα είναι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Πχ η ερώτηση κάπου αν οι έλξεις μπορούν να σπάσουν σε σετάκια των 2 ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα (εκτός κι αν ήταν αστείο που εγώ λόγω γραπτού λόγου δεν κατάλαβα... ).
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν αστείο.Εικόνα
να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Σαν άτομο εκ των έσω. Θα ισχύσει τελικά το 6μηνο για Γ' κατηγορία και 3μηνο για Δ' και Ε' για να μετρήσουν τα διπλώματα; Εάν μας απαντούσες με υπευθυνότητα και ειλικρήνεια εάν φυσικά γνωρίζεις θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως.
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kaktos »

handballer έγραψε:
handballer έγραψε:
been there... έγραψε: 1) Σχεδόν;2) Σοβαρά δε θέλω να προσβάλλω κανέναν και τα λάθη ανθρώπινα είναι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Πχ η ερώτηση κάπου αν οι έλξεις μπορούν να σπάσουν σε σετάκια των 2 ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα (εκτός κι αν ήταν αστείο που εγώ λόγω γραπτού λόγου δεν κατάλαβα... ).
να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Σαν άτομο εκ των έσω. Θα ισχύσει τελικά το 6μηνο για Γ' κατηγορία και 3μηνο για Δ' και Ε' για να μετρήσουν τα διπλώματα; Εάν μας απαντούσες με υπευθυνότητα και ειλικρήνεια εάν φυσικά γνωρίζεις θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως.

εφοσον δεν λεει κατι τετοιο περι 6μηνα και 3μηνα Μεσα στην προκηρηξη θελω να πιστευω πως δεν θα γινει.
Και αν το κανουν θα κανουμε ολοι καταγελεια.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

kaktos έγραψε:
handballer έγραψε:
handballer έγραψε:
εφοσον δεν λεει κατι τετοιο περι 6μηνα και 3μηνα Μεσα στην προκηρηξη θελω να πιστευω πως δεν θα γινει. Και αν το κανουν θα κανουμε ολοι καταγελεια.
Δεν ξέρω. Μακάρι. Άλλα ακούγονται όμως μέσα από το Π. Σ...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

Πως ακούγονται ρε φίλε @ handballer από την στιγμή που δεν γράφει τίποτα όπως την προηγούμενη; Θα μας τρελάνουν βγάζουν προκήρυξη και δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Τόσα παιδιά βα τρέξουν να βγάλουν δίπλωμα ακόμα και με βεβαίωση τη θα τους πουν ΛΕΙΠΑΜΕ μάγκες αλλά τον μπούλο; Είναι λεφτά δεν είναι παιχνίδι!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε: Πως ακούγονται ρε φίλε handballer από την στιγμή που δεν γράφει τίποτα όπως την προηγούμενη; Θα μας τρελάνουν βγάζουν προκήρυξη και δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Τόσα παιδιά βα τρέξουν να βγάλουν δίπλωμα ακόμα και με βεβαίωση τη θα τους πουν ΛΕΙΠΑΜΕ μάγκες αλλά τον μπούλο; Είναι λεφτά δεν είναι παιχνίδι!
θέλεις να σου πω τώρα πόσο τους νοιάζει και που μας γράφουν?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

handballer έγραψε:
hackertom έγραψε: Πως ακούγονται ρε φίλε @ handballer από την στιγμή που δεν γράφει τίποτα όπως την προηγούμενη; Θα μας τρελάνουν βγάζουν προκήρυξη και δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Τόσα παιδιά βα τρέξουν να βγάλουν δίπλωμα ακόμα και με βεβαίωση τη θα τους πουν ΛΕΙΠΑΜΕ μάγκες αλλά τον μπούλο; Είναι λεφτά δεν είναι παιχνίδι!
θέλεις να σου πω τώρα πόσο τους νοιάζει και που μας γράφουν;

ΓΝΩΣΤΟ φίλε μου ΓΝΩΣΤΟ αλλά δεν μπορούν να ισχυριστούν κάτι που δεν γράφει... Αλλιώς θα το έγραφε ξεκάθαρα όπως το 2007...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:
handballer έγραψε:
hackertom έγραψε: Πως ακούγονται ρε φίλε @ handballer από την στιγμή που δεν γράφει τίποτα όπως την προηγούμενη; Θα μας τρελάνουν βγάζουν προκήρυξη και δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Τόσα παιδιά βα τρέξουν να βγάλουν δίπλωμα ακόμα και με βεβαίωση τη θα τους πουν ΛΕΙΠΑΜΕ μάγκες αλλά τον μπούλο; Είναι λεφτά δεν είναι παιχνίδι!<
θέλεις να σου πω τώρα πόσο τους νοιάζει και που μας γράφουν;
ΓΝΩΣΤΟ φίλε μου ΓΝΩΣΤΟ αλλά δεν μπορούν να ισχυριστούν κάτι που δεν γράφει... Αλλιώς θα το έγραφε ξεκάθαρα< όπως το 2007...
Δεν ξέρω. Είναι εντελώς διαφορετική με την προηγούμενη. Δεν είναι σωστό να τις συγκρίνουμε
been there...

Δημοσίευση από been there... »

handballer έγραψε: να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Σαν άτομο εκ των έσω. Θα ισχύσει τελικά το 6μηνο για Γ' κατηγορία και 3μηνο για Δ' και Ε' για να μετρήσουν τα διπλώματα; Εάν μας απαντούσες με υπευθυνότητα και ειλικρήνεια εάν φυσικά γνωρίζεις θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως.

Όχι, θα έπρεπε να αναφέρεται ρητά (ή να υπάρχει παραπομπή σε κάτι άλλο που να το αναφέρει ρητά, πχ προεδρικό διάταγμα), όπως γινόταν σε παλιότερες προκηρύξεις. Από τη στιγμή που δεν αναφέρεται, δε μπορεί να σε κόψει κανένας - κι αν το κάνει, πας δικαστικά.
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Προλαβαίνω δηλ να βγάλω δ; Γιατί το είχα γειώσει... Λέω δεκαπεντάυγουστος... Άστο δεν θα βρω καν σχολη!
Atsidas

Δημοσίευση από Atsidas »

Να κανω μια ερωτηση αν καποιο ατομο δεν εχει τον πατερα του στην ζωη μετραει; Κ αν ναι ξερουμε ποσο περιπου?
ατσιδας

Δημοσίευση από ατσιδας »

Που διαβαζουμε τα μορια παιδια γνωριζει καποιος;
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Δυστυχως οχι. Η προκηρυξη Το αναφερει καθαρα.
Μ-16
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Μ-16 »

Καλησπέρα σε όλους! ¨Εχω διαβασει την συζήτηση παραπάνω και εχω διαβάσει 20 φορές την Προκύρηξη... Θέλω μια διευκρίνιση σας παρακαλώ απο κάποιον που ειναι 1000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ!Οι ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων ποσα μόρια παίρνιυν τελικα; 4; Ή 8;Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Καλή επιτυχεία σε όλους!

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

ατσιδας έγραψε:Που διαβαζουμε τα μορια παιδια γνωριζει καποιος;
στην προκηρυξη.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

μαρια έγραψε: Προλαβαίνω δηλ να βγάλω δ; Γιατί το είχα γειώσει... Λέω δεκαπεντάυγουστος... Άστο δεν θα βρω καν σχολη!
Μαρία έχεις οδηγήσει ποτέ μεγάλο όχημα; Είναι αρκετό δύσκολο για μία μέση κοπέλα να πάρει δίπλωμα λεωφορείου αν δεν κάνει τουλάχτιστον όλες τις ώρες οδήγησης + κάτι extra.. Αλλά να μην σε απογοητεύω κάνε την προσπάθειά σου και ο, τι βγει.[;) ]
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες