Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάω ΕΠΟΠ με προκύρηξη.'Εχω τελειώσει ΕΠΑ. Λ με βαθμό 12,5 δεν εχω πτυχιο αγγλικων γιατι τα παρατεισα οταν ηταν να παω να δωσω. Τι μπορώ να κάνω για να παω τουλαχιστον να κανω μια προσπαθια να μπω; Ευχαριστώ!
Ρε παιδια θελω να μπω ειδικες δυναμεις και δεν μπορω να βρω μια καποια λογικη απαντηση στο τι γινεται με τις προκυρηξεισ... Ενας φιλος μου που δουλευει στο γες μου ειπε οτι μαλλον δεν θα βγει καμια προκυρηξη τωρα κοντα και μαλλον θα κανει καιρο, λογω της κρισης και του δντ... Αν ξερει κανεις τιποτα παρακαλω ας μου απαντησει.
anna έγραψε:Ρε παιδια θελω να μπω ειδικες δυναμεις και δεν μπορω να βρω μια καποια λογικη απαντηση στο τι γινεται με τις προκυρηξεισ... Ενας φιλος μου που δουλευει στο γες μου ειπε οτι μαλλον δεν θα βγει καμια προκυρηξη τωρα κοντα και μαλλον θα κανει καιρο, λογω της κρισης και του δντ... Αν ξερει κανεις τιποτα παρακαλω ας μου απαντησει.
Δεν υπάρχουνε λεφτά θα αυξηθεί η θητεία άρα δεν θα βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ δύσκολο;
anna έγραψε:Ρε παιδια θελω να μπω ειδικες δυναμεις και δεν μπορω να βρω μια καποια λογικη απαντηση στο τι γινεται με τις προκυρηξεισ... Ενας φιλος μου που δουλευει στο γες μου ειπε οτι μαλλον δεν θα βγει καμια προκυρηξη τωρα κοντα και μαλλον θα κανει καιρο, λογω της κρισης και του δντ... Αν ξερει κανεις τιποτα παρακαλω ας μου απαντησει.
Εμένα ένας φίλος μου που δουλεύει στην Τρόικα μου είπε ότι η έν λόγω ''κυρία'' απαίτησε να γίνουν και άλλες ''περικοπές'' στο έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων, συνεπώς οι Ειδικές Δυνάμεις δεν θα δεχτούν κόσμο για πολύ καιρό ακόμη δυστυχώς (ή ευτυχώς).
KoΙτα κατα την γνωμη μου θα αρχισουν παλι να επανδρονονται περισσοτερο απο εφεδρους... Αλλωστε οπως ανακοινωθηκε στις ενοπλες δυναμεις θα μεινουν οι πλεον απαραιτητοι σε ολα τα ποστα συμφωνα με τηλεοπτικη εκπομπη... Οποτε προκυρηξη πολυ δυσκολα θα βγει...
Οποτε αδικα περιμενω... Ειναι να φυγω για εξωτερικο και μενω ελλαδα μονο για αυτο το λογο, μηπως βγαλουν καμια προκυρηξη τωρα κοντα... Θελω πολυ να μπω ειδικες δυναμεισ... Εχω τελειωσει περα απο τη σχολη και διαφορες αλλες βλακιες (εχω γεμισει χαρτια και διπλωματα) και σχολη σωματοφυλακων (για VIP που ειναι αστα να πανε, οχι για security) και δουλευω κιολασ, αλλα θελω να μπω στρατο... Εχω φαει πολλες ωρες κουρασης στη μαπα και τρελη ψυχολογια, δεν παυει ομως να ειμαι γυναικα... Αν μπω θα τα καταφερω λετε η αδικος κοπος και τσαμπα τοσα ονειρα; Εχω φιλους καταδρομεις και οι αποψεις διιστανται...
anna έγραψε:Οποτε αδικα περιμενω... Ειναι να φυγω για εξωτερικο και μενω ελλαδα μονο για αυτο το λογο, μηπως βγαλουν καμια προκυρηξη τωρα κοντα... Θελω πολυ να μπω ειδικες δυναμεισ... Εχω τελειωσει περα απο τη σχολη και διαφορες αλλες βλακιες (εχω γεμισει χαρτια και διπλωματα) και σχολη σωματοφυλακων (για VIP που ειναι αστα να πανε, οχι για security) και δουλευω κιολασ, αλλα θελω να μπω στρατο... Εχω φαει πολλες ωρες κουρασης στη μαπα και τρελη ψυχολογια, δεν παυει ομως να ειμαι γυναικα... Αν μπω θα τα καταφερω λετε η αδικος κοπος και τσαμπα τοσα ονειρα; Εχω φιλους καταδρομεις και οι αποψεις διιστανται...
Που να μπεις ρε κοπελιά; Εδώ λένε για απολύσεις και εσύ θες να βγει προκήρυξη;
anna έγραψε:Οποτε αδικα περιμενω... Ειναι να φυγω για εξωτερικο και μενω ελλαδα μονο για αυτο το λογο, μηπως βγαλουν καμια προκυρηξη τωρα κοντα... Θελω πολυ να μπω ειδικες δυναμεισ... Εχω τελειωσει περα απο τη σχολη και διαφορες αλλες βλακιες (εχω γεμισει χαρτια και διπλωματα) και σχολη σωματοφυλακων (για VIP που ειναι αστα να πανε, οχι για security) και δουλευω κιολασ, αλλα θελω να μπω στρατο... Εχω φαει πολλες ωρες κουρασης στη μαπα και τρελη ψυχολογια, δεν παυει ομως να ειμαι γυναικα... Αν μπω θα τα καταφερω λετε η αδικος κοπος και τσαμπα τοσα ονειρα; Εχω φιλους καταδρομεις και οι αποψεις διιστανται...
Δεν το κανω επειδη δεν εχω δουλεια βρε φιλε μου αλλα επειδη το γουσταρω πολυ και οι συγκυριες το εφεραν ετσι ωστε να μην κανω αιτηση την προηγουμενη φορα... Τεσπα... Σας ευχαριστω παντως που μου απαντησατε