Αύξηση θητείας (2011)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Αύξηση θητείας (2011)
Πάντος εμείς της Δ ΕΣΣΟ την γλιτώσαμε την αύξηση, κανονικά 9μηνο θα κάνουμε...
Αύξηση θητείας (2011)
Μα ειναι δυνατον ρε παιδια να συζηταμε ακομη για αυξηση θητειας τη στιγμη που η χωρα περναει τετοια οικονομικη κριση; Ειλικρινα παρουσιαζομαι την δευτερα και ενω εχω ολη την καλη διαθεση να υπηρετησω την πατριδα μου με τα υπαρχοντα οικονομικα μου δεδομενα δεν ξερω πως θα καταφερω να τα βγαλω περα απο θεμα οικονομικων. Μη ξεχναμε οτι καθε οικογενεια χρειαζεται να δωσει για αυτους τους 9 μηνες τουλ.2000Ε στο παιδι της που επροκειτο να υπηρετησει! Και κανουν σκεψεις για αυξηση θητειας; Ε οχι ρε παιδια δεν ειναι δυνατον και πραγματικα πιστευω οτι με ολη αυτη τη φορολογικη καταιγιδα που ερχεται θα περασουμε ενα πολυ δυσκολο χειμωνα και οι αναβολες για ψυχολογικους λογους που στην ουσια θα ειναι για οικονομικους θα πανε συννεφο και δεν ξερουμε τι καταληξη θα εχουν. Γιατι η καραμελα αν βγεις με ψυχολογικους λογους που θα βρεις δουλεια μετα, ελατε σε ενα χρονο που θα εχουμε τελειωσει τη θητεια μας να μου πειτε που θα βρουμε εμεις δουλεια που θα εχουμε εκπληρωσει τη θητεια μασ...
Αύξηση θητείας (2011)
Φίλε μου αν θέλεις την βγάζεις με 0 ευρώ. Αν θες να κάνεις φοιτητική ζωή στο στρατό προφανώς θα την πληρώσεις.
Αύξηση θητείας (2011)
Πως το κανεις ρε φιλε μου αυτο στειλε μου ενα τροπο να μου πεις. Εγω μονο και μονο για τα πραγματα που πηρα τωρα για να χω μαζι μου στην καταταξη μου κοστισε 100Ευρω. Ευτυχως οτι λεφτα εβγαλα απο τη πρακτικη γτ τωρα τελειωσα τη σχολη μου θα τα δωσω στο στρατο γτ με πατερα συνταξιουχο και με ολη αυτη τη φορολογικη καταιγιδα που ερχεται που να με στηριξει οικονομικα. Και επειδη εκανα πρακτικη σε νοσοκομειο και ειχα ασθενεις χαμηλου οικονομικα επιπεδου που τα παιδια τους υπηρετουν αυτη την περιοδο φιλε μου ουτε 50 λεπτα δεν ειχαν για να να παρουν ενα μπουκαλι νερο ποσο μαλλον να χρειαστουν και κατι αλλο...yandr έγραψε:Φίλε μου αν θέλεις την βγάζεις με 0 ευρώ. Αν θες να κάνεις φοιτητική ζωή στο στρατό προφανώς θα την πληρώσεις.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αύξηση θητείας (2011)
Ακριβός φιλαράκι, και εγω κάνω πρακτική σαν γιατρός σε 3 νοσοκομεία και ο κόσμος είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση, σκέφτονται ακόμα και το χειρουργίο σε περιπτώσεις που είναι ζωτικής σημασίας, το νερό είναι το λιγότερο δείγμα... Άστα να πάνε... Και τα δύσκολα τώρα έρχονται...κωστασ έγραψε:Πως το κανεις ρε φιλε μου αυτο στειλε μου ενα τροπο να μου πεις. Εγω μονο και μονο για τα πραγματα που πηρα τωρα για να χω μαζι μου στην καταταξη μου κοστισε 100Ευρω. Ευτυχως οτι λεφτα εβγαλα απο τη πρακτικη γτ τωρα τελειωσα τη σχολη μου θα τα δωσω στο στρατο γτ με πατερα συνταξιουχο και με ολη αυτη τη φορολογικη καταιγιδα που ερχεται που να με στηριξει οικονομικα. Και επειδη εκανα πρακτικη σε νοσοκομειο και ειχα ασθενεις χαμηλου οικονομικα επιπεδου που τα παιδια τους υπηρετουν αυτη την περιοδο φιλε μου ουτε 50 λεπτα δεν ειχαν για να να παρουν ενα μπουκαλι νερο ποσο μαλλον να χρειαστουν και κατι αλλο...yandr έγραψε:Φίλε μου αν θέλεις την βγάζεις με 0 ευρώ. Αν θες να κάνεις φοιτητική ζωή στο στρατό προφανώς θα την πληρώσεις.
Αύξηση θητείας (2011)
Εγγραφο εστειλε ο Μπεγλιτης στην Βουλη δινοντας απαντηση στα σεναρια για την αυξηση θητειας
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63397308
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63397308
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αύξηση θητείας (2011)
Απο την στιγμή που βγήκε η εγκύκλιος για την κατάταξη μας (Δ ΕΣΣΟ 2011) σήμερα αναρτήθικε, θα κάνουμε 9μηνο κανονικά, δεν λεει όμως πουθενά μέσα το πόσους μήνες Θα υπηρετίσουμε, υπάρχει λόγος που δεν το γράφει, ή σε όλες τις ΕΣΣΟ έτσι ήταν ;
Αύξηση θητείας (2011)
Μπορεις να δημοσιευσεις, αν ειναι ευκολο, φιλε μου το λινκ της εγκυκλιου γιατι δεν μπορεσα να την βρω... Νομιζω πρεπει να βγει και προσκληση στρατευσιμων για να ειμαστε σιγουροι ποσο θα υπηρετησουμε
Αύξηση θητείας (2011)
Αληθεύει ότι από το 2012 ο στρατός θα γίνει 18 μήνες; Η θεία μου, που γνωρίζει κάποιους αξιωματικούς, μου το είπε, και ότι αυτό θα γίνει για όσους κόψουν την αναβολή τους το 2012, και όχι για όσους θα κόψουν τώρα την αναβολή τους και θα πάνε αρχές 2012.
Αύξηση θητείας (2011)
Ράδιο-αρβύλα. Τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί.
Αύξηση θητείας (2011)
Παιδια εχουμε κανα νεο για την θητεια; μπαινω δ' ΕΣΣΟ οκτωμβριο... υπαρχει περιπτωση να αυξηθει κ να μας πιασει?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Αύξηση θητείας (2011)
Δεν νομιζω. Απο την στιγμη που θα μπουμε με το ισχυον καθεστως δεν θα μας πιασει. Δεν συμφερει το ΠΑΣΟΚ να το κανει θα χασει ακομα περισσοτερους ψηφους :P
Αύξηση θητείας (2011)
Καλημέρα. Ακούγονται φήμες o, τι η στρατιωτική θητεία θα αυξηθεί σε δυο χρόνια. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ
Αύξηση θητείας (2011)
Σιγά μην το πάνε και στους 36 μήνες. ΔΕΝ υπάρχει τίποτα επίσημο ρε παιδιά, πόσες φορές θα το πούμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες