Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
BSN 26

Δημοσίευση από BSN 26 »

Δεν δικαιουσε αδεια το ετος αποφοιτησης μονο με ρεπο την βγαζεισ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

BSN 26 έγραψε:Δεν δικαιουσε αδεια το ετος αποφοιτησης μονο με ρεπο την βγαζεισ

αν και δεν νομίζωΕικόνα. Τέσπα μην ξεφεύγουμε από το θέμα
George

Δημοσίευση από George »

Παιδια σε περιπτωση ισοβαθμιων περνουν τηλ μονο τους επιλαχωντες ή και τους επιτυχωντες; Ευχαριστω.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παιδια καλησπερα. Σας παρακολουθω απο τον αυγουστο αλλα δεν εχω ξαναστειλει και δεν ξερω αν θα το κανω και ξανα. Λοιπον για να μην πολυλογω με πηραν πριν μιση ωρα απο το α. Τ δραμας και μου ειπαν πως ισοβαθμω με αλλους 168 στα 2400! Να παω αυριο απο το τμημα για να μου δωσουν και εγγραφως την ενημερωση αυτη, και αν επιθυμω να παραβρεθω την παρασκευη στην κληρωση! Δεν μου ξεκαθαρισαν τιποτα ουτε για βαση εισαγωγης ουτε τιποτα. Φυσικα αυτη η ισοβαθμια δεν υποδηλωνει τιποτα απολυτως για την βαση εισαγωγης. Αλλα ελπιζω να βοηθησα και γω με την πληροφορια αυτη. Καλη επιτυχια σε ολους παιδια.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

kostas έγραψε:Παιδια καλησπερα. Σας παρακολουθω απο τον αυγουστο αλλα δεν εχω ξαναστειλει και δεν ξερω αν θα το κανω και ξανα. Λοιπον για να μην πολυλογω με πηραν πριν μιση ωρα απο το α. Τ δραμας και μου ειπαν πως ισοβαθμω με αλλους 168 στα 2400! Να παω αυριο απο το τμημα για να μου δωσουν και εγγραφως την ενημερωση αυτη, και αν επιθυμω να παραβρεθω την παρασκευη στην κληρωση! Δεν μου ξεκαθαρισαν τιποτα ουτε για βαση εισαγωγης ουτε τιποτα. Φυσικα αυτη η ισοβαθμια δεν υποδηλωνει τιποτα απολυτως για την βαση εισαγωγης. Αλλα ελπιζω να βοηθησα και γω με την πληροφορια αυτη. Καλη επιτυχια σε ολους παιδια.
σε πηραν στις 8 και 15 το βραδυ απο το αστυνομικο τμημα επαρχιας; ΑΚΥΡΟΝ
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Εγω παντως δεν πιστευω να τα καθυστερησαν γι΄αυτο το λογο που λεει ο νικ για τα πλαστα αλλα για να κερδισουν χρηματα και να το τρεναρουν οσο μπορουν για κατι εκλογικα επιδωματα κτλ εξαλλου καθε χρονο δεν ψαχνουν τωρα για την εγκυροτητα περσι το πρωτο εξαμηνο εδιωχναν παιδια με πλαστα απολυτηρια και κατι λοουερ!
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Με αλλους 168 στα 2400 ουτε με σφαιρες! Εδω τοση μεγαλη ισοβαθμια δεν θα εχουν παιδια με 2000 πλακα μας κανουν! Γκρικ αρμι αυτο για την ισοβαθμια και που τους παιρνουν τηλ σπιτι το εχεις ξανακουσει γιατι θα τρελαθουμε;
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

nic007 έγραψε:
kostas έγραψε:Παιδια καλησπερα. Σας παρακολουθω απο τον αυγουστο αλλα δεν εχω ξαναστειλει και δεν ξερω αν θα το κανω και ξανα. Λοιπον για να μην πολυλογω με πηραν πριν μιση ωρα απο το α. Τ δραμας και μου ειπαν πως ισοβαθμω με αλλους 168 στα 2400! Να παω αυριο απο το τμημα για να μου δωσουν και εγγραφως την ενημερωση αυτη, και αν επιθυμω να παραβρεθω την παρασκευη στην κληρωση! Δεν μου ξεκαθαρισαν τιποτα ουτε για βαση εισαγωγης ουτε τιποτα. Φυσικα αυτη η ισοβαθμια δεν υποδηλωνει τιποτα απολυτως για την βαση εισαγωγης. Αλλα ελπιζω να βοηθησα και γω με την πληροφορια αυτη. Καλη επιτυχια σε ολους παιδια.
Μπορει να ειναι ψεμματα, η μπορει να ειναι και αληθεια αφου ομως δεν εχουν παρει εμας τηλ τι μας ενδιαφερει; Αλανι μου καλη σου επιτυχια.
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ρε νικ η ωρα σε πειραξε εσενα η αυτη η παπατζα που μας λενε;
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

nic007 έγραψε:
Μπορει να ειναι ψεμματα, η μπορει να ειναι και αληθεια αφου ομως δεν εχουν παρει εμας τηλ τι μας ενδιαφερει; Αλανι μου καλη σου επιτυχια.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

σε πηραν τηλεφωνο απο αστυνομικο τμημα (επαρχιας) στις 20:15 ; Ποιος; Ο αξιωματικος υπηρεσιας; ΜΑ ΕΝΕΤΕΛΩς ΑΚΥΡΟΝ
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Μου φαινεται απολυτως λογικο να εχετε φτασει στο σημειο να μην πιστευετε τιποτα απο οτι σας λενε μετα απο τοσα που εχουν ειπωθει εδω μεσα και αποδειχθηκαν ανακριβειες. Ομως αν διαβασεις προσεκτικα αυτο που εγραψα θα καταλαβεις πως ουτε προβλεψη κανω ουτε εξυπνος με εγκυρη πηγη το παιζω ουτε λεω και κατι Που με βολευει στην τελικη. Ειπα αυτο που με ειπαν, τωρα αν εσυ τοσο ευκολα εμμεσως με αποκαλεις ψευτη με μοναδικο κριτηριο την ωρα που με ειδοποιησαν απο το α. Τ της επαρχιας οπως λεσ, τι να πω λυπαμαι. Οπως και να χει καλη σου επιτυχια!

Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ο αστυνομικος της γειτωνιας τον πηρε... Γκρικ αρμι το γνωριζεις αυτο που σε ρωτησα πιο πανω;
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nikos_electro »

Παιδιά αυτό που λέει ο Kostas δεν είναι εντελώς άκυρο... Είχε γίνει και Στην περσινή προκύρηξη σε γνωστό μου... Τώρα για την ώρα που τον πήραν, δεν είναι και αργά... Εμένα με πήραν τηλ. Κυριακή Από το Α. Τ. Αμπελοκήπων για να καταθέσω κάποιο επιπλέον δικαιολογητικό στις 9.00 το πρωι... Τι λέμε τώρα...

DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Nikos_electro έγραψε: Οτι να ναι...
Καλα ο καθε ενας μπορει να λεει οτι θελει και να τον εχουν παρει τηλ απο τμημα και στις 3:00 το πρωι και οντως να ειναι αληθεια, εμας αυτο δεν μας ενδιαφερει το μονο που μας ενδιαφερει ειναι να μαθουμε τα αποτελεσματα. Τωρα αληθεια η ψεμματα ενας θεος ξερει. Τελικα ποτε θα τελ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες