τι λες ρε φιλε ,μεχρι 24 ετων μπορεις να δινεις πανελληνιες για αστυφυλακων,και να εχεις παει και στρατοandreas94 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
Αυτοί που πέρασαν αστυφυλάκων έδωσαν πανελλήνιες. Αυτό σημαίνει ότι δεν
Έχουν πάει φαντάροι , αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Εξαίρεση οι γυναίκες αλλά δεν φαντάζομαι να είναι πολλές.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Ναι δν έχεις άδικο.. Αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα είναι λίγες η ετήσεις που θα έχουν εντοπιότητα
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Ναι ακριβωςΜαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
μπορεί να είναι και κάποιοι σαν εμένα που εχω κάνει στρατό και αν δεν περάσω στην Αθήνα, θα δωσω πανελλήνιες 😂andreas94 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
Έχουν πάει φαντάροι, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Punisher έγραψε:τι λες ρε φιλε ,μεχρι 24 ετων μπορεις να δινεις πανελληνιες για αστυφυλακων,και να εχεις παει και στρατοandreas94 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
Έχουν πάει φαντάροι , αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Σωστά λες. Ξέρεις πολλούς να το έχουν κάνει αυτό ;
Πόσα μόρια έχεις αδερφέ?
αν ηταν πριν δυο χρονια θα ειχα μπει και γω που ξανα εδωσα,τωρα π πηγε 13.000+!!οποτε ξερω πολλους που θα μπορουσε να το κανουνandreas94 έγραψε:Punisher έγραψε:τι λες ρε φιλε ,μεχρι 24 ετων μπορεις να δινεις πανελληνιες για αστυφυλακων,και να εχεις παει και στρατοandreas94 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
Punisher έγραψε:αν ηταν πριν δυο χρονια θα ειχα μπει και γω που ξανα εδωσα,τωρα π πηγε 13.000+!!οποτε ξερω πολλους που θα μπορουσε να το κανουνandreas94 έγραψε:Punisher έγραψε:τι λες ρε φιλε ,μεχρι 24 ετων μπορεις να δινεις πανελληνιες για αστυφυλακων,και να εχεις παει και στρατοandreas94 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
Δεν διαφωνώ. Απλώς λέω ότι είναι ελάχιστοι αυτοί.
σιγουραandreas94 έγραψε:Punisher έγραψε:αν ηταν πριν δυο χρονια θα ειχα μπει και γω που ξανα εδωσα,τωρα π πηγε 13.000+!!οποτε ξερω πολλους που θα μπορουσε να το κανουνandreas94 έγραψε:Punisher έγραψε:τι λες ρε φιλε ,μεχρι 24 ετων μπορεις να δινεις πανελληνιες για αστυφυλακων,και να εχεις παει και στρατοandreas94 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
Δεν διαφωνώ. Απλώς λέω ότι είναι ελάχιστοι αυτοί.
Punisher φίλε το συγκεκριμένο παλικάρι έβγαλε Δ δίπλωμα και έτρεξε πολλά πράγματα. Γενικά δεν ξέρουμε ο καθένας σε τι φάση είναι. Για παράδειγμα εγώ τώρα έβγαλα αγγλικά κ είμαι το 1992. Δεν με παίρνει για κάτι άλλο μετά το 2020. Δεν είμαστε όλοι το 1999 πιτσιρικάδες
νταξει το Δ δινει 100 παραπανω... τεσπαHliassap έγραψε:Punisher φίλε το συγκεκριμένο παλικάρι έβγαλε Δ δίπλωμα και έτρεξε πολλά πράγματα. Γενικά δεν ξέρουμε ο καθένας σε τι φάση είναι. Για παράδειγμα εγώ τώρα έβγαλα αγγλικά κ είμαι το 1992. Δεν με παίρνει για κάτι άλλο μετά το 2020. Δεν είμαστε όλοι το 1999 πιτσιρικάδες
Σου είπα πιστεύω θα έχει μεγάλα μόρια οι πρώτοι κ μετά θα κάνει βουτιά . Αν έχουμε παίδες καμία ενημέρωση για τις αιτήσεις στα νησιά ας γράψει καποιος
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 8
Hliassap έγραψε:Σου είπα πιστεύω θα έχει μεγάλα μόρια οι πρώτοι κ μετά θα κάνει βουτιά. Αν έχουμε παίδες καμία ενημέρωση για τις αιτήσεις στα νησιά ας γράψει καποιος
σου αφηνω αυτο το λινκ: https://www.dikaiologitika.gr/site/tag/Σ ΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ.
Μολις βγει κατι ειναι απο τα πρωτα site που θα πουνε κατι, παρακαλω.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Ωραίος ο παίχτης. Καλή επιτυχία ευχαριστώ θερμά
αφου αυτο λεμε τοση ωρα ρε, ειναι διπλασιεςHliassap έγραψε:Σου είπα πιστεύω θα έχει μεγάλα μόρια οι πρώτοι κ μετά θα κάνει βουτιά . Αν έχουμε παίδες καμία ενημέρωση για τις αιτήσεις στα νησιά ας γράψει καποιος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες