Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Αν βγει απο το νεο ετος γτ να βγαζει το 93 αφου δεν κλεισαμε τα 28 συμφωνα με τον μηνα
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Καλημέρα σε όλους πάμε πάλι στο θέμα της ηλικίας... Μαρκ φιλαράκι μου όπως έγραψε εχθές ένα παιδί πώς γίνεται στην προκήρυξη του 2019 για ειδικούς φρουρούς να συμμετείχαν άτομα που γεννήθηκαν το 91 και μετά και δύο χρόνια αργότερα που είναι η σειρά η δικιά μας του 93 να μην έχουμε δικαίωμα να καταθέσουμε... Εσύ λες ότι θέλει να είσαι 27+ αλλά τρως μια γεννια ολόκληρη αυτή του 93 που θα είναι ακριβώς 28...
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Και για να απαντήσω σε κάποιους δεν έχει σημασία ο μήνας που γεννήθηκατε... Για εμάς του 93 θεωρουμαστε 28 χρονών από 1/1/2021 άσχετως του μήνα γέννησης που κλείνουμε τα 28
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Αυτό που θέλω να πω Μαρκ μπορεί να στο είπαν έτσι εδώ μέσα γιατί έτσι τους βόλευε γιατί πίστευε κάποιος που είναι το 94 ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες αν φύγουν η γενια του 92 και του 93... Το 2019 η γενιά του 91 πιάνονταν για 28 χρονών ακριβώς και είχε δικαίωμα να καταθέσει για ειδικούς φρουρούς... Φέτος είναι το 2020 είναι η γενιά του 92 που είναι ακριβώς 28 χρονών... Και του χρόνου το 2021 δηλαδη εμείς του 93 είμαστε ακριβώς 28...
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Να έχουν συµπληρώσει το 18ο

έτος της ηλικίας τους και να µην

έχουν υπερβεί το 28ο

έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες ∆υνάµεις

(Γεννηθέντες από 1-1-1982 µέχρι 31-12-1990).

Στην προκήρυξη του 08.

Καντε τους υπολογισμούς και μην πρηζετε.

Μια χαρα τα λέει ο Μαρκ

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Ρε παιδια εγω ειμαι 26 ακομα 28 δεκεμβριου μπαινω στα 27 και δεν θα εχω δικαιωμα συμμετοχης σοβαρα μιλατε?
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ανάλογα πώς θα αποφασίσουν να το κάνουν. Αν πουν απλα για 28ο ετος δεν θα υπάρξει θέμα. Αν πουν να μην υπερβαίνει το 28ο θα υπάρχει θεμα για πολλούς.

Η καλυτερη αρετη ειναι η υπομονή παιδιά. Να βγει η προκήρυξη να τα δούμε όλα

Thyreyths
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Thyreyths »

Μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη λογικής. Δεν υπάρχει. Είναι απλά αστείο. Εγώ είμαι του 92, Οκτώβρη μπήκα στα 28 και δεν πρόλαβα την προηγούμενη λόγω 1 μήνα για να φανταστείς.''Η γκαντεμιά η ίδια''

Για μένα ένα πράγμα έχει λογική: Μπήκες στα 28; Καλώς. Έφτασες στα 29; Όχι. Ωραία, μπαίνεις. Αυτό τουλάχιστον μου φαινόταν εμένα πάντοτε ως το λογικό.

Και το έως 28 δεν είναι καν λογικό. Δηλαδή θέλουν να μας πουν, ότι 30 ετών π. Χ. Αθλητής Στίβου θα ήταν πολύ ''γερασμένος'' για ΕΠΟΠ; Με ποια λογική; Μα δεν έχει λογική.

Ν' αλλάξει άμεσα!

Αν και σου λέει, ε εντάξι και πότε θα βγει σε σύνταξη; Όποτε βγει, τι σε νοιάζει; Εσύ θα υπηρετείς μέχρι τα 50 ρε βουλευτή/ πολιτικέ; Σ' έπιασε ο πόνος για το πότε θα βγούμε σε σύνταξη ξαφνικά... Ίσα ίσα θα πρεπε να χαίρονται που δεν θα γίνει ΕΜΘ και δεν θα του πληρώνουν παραπάνω μισθό/ σύνταξη και ΕΦΑΠΑΞ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thyreyths την Τρί Δεκ 15, 2020 11:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Ρε φίλε τι μην πριζουμε πλάκα με κάνεις ; Σοβαρά με συγκρίνεις μια προκήρυξη του 2009 με μια που θα βγει τώρα; Και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;
Svamva
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Svamva »

Γνωρίζετε συνήθως που γίνεται η αρχική εκπαίδευση των ΕΠΟΠ;

Άβαταρ μέλους
Scott1926

Είπαμε μην συγκρίνετε την προκήρυξη του 2009 με το τώρα κάποιοι συνεχίζεται εκεί και επιμενεται... Απλά για να πείτε κάτι. Και ο ίδιος ο Μαρκ έχει πει ότι εδώ μέσα του το είπαν άρα τι καλά τα λέει μπορεί και αυτόν να τον παραπλάνησαν με τα λεγόμενά τους καποιοι
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Scott1926 έγραψε:Ρε φίλε τι μην πριζουμε πλάκα με κάνεις ; Σοβαρά με συγκρίνεις μια προκήρυξη του 2009 με μια που θα βγει τώρα; Και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;
Επειδή σε καίει ο κώλος σου λόγω ηλικίας και το καταλαβαίνω, πας με γνώμονα τις τότε προκηρύξεις. Αλλιώς να μην δινατε σημασία τοσο καιρό ουτε στα τοτε αθλήματα, ουτε στα τοτε μορια, ουτε στις τοτε ηλικίες και να μιλαμε μονο για σοβαρές απορίες.

Απο εκεί και περα αν αλλάξει κατι ειναι ευπρόσδεκτο (και πιθανο να γινει) γιατί ειναι κρίμα όντως. Επίσης αλλο ειδικοί φρουροί, αλλο εποπ, άλλο οβα. Απο εκεί και περα δεν θέλω να μου ζοριζεσαι σε συζητήσεις

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Svamva έγραψε:Γνωρίζετε συνήθως που γίνεται η αρχική εκπαίδευση των ΕΠΟΠ;

Δεν ειναι καπου στανταρ. Ειναι ανάλογα το σωμα και την ειδικότητα. Αν θες πες για ποια ενδιαφερεσαι να σου απαντησει οποιος γνωριζει

Άβαταρ μέλους
Scott1926

Άμα δεις και τις προηγούμενες μέρες τι σχολιάζω θα καταλάβεις ότι δεν με καίει ο κωλος μου όπως λες γιατί έχω ήδη καλή δουλειά με αρκετά χρήματα και έχω λύσει το βιοποριστικό μου... Εξαρχής λέω μην συγκρίνετε με βάση την προκήρυξη του 2009 εσείς συνεχίζεται να λέτε για την προκήρυξη του 2009... Και πόσω χρονών είσαι εσύ ρε φίλε για να το τελειώνουμε το θεμα
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Scott1926 έγραψε:Άμα δεις και τις προηγούμενες μέρες τι σχολιάζω θα καταλάβεις ότι δεν με καίει ο κωλος μου όπως λες γιατί έχω ήδη καλή δουλειά με αρκετά χρήματα και έχω λύσει το βιοποριστικό μου... Εξαρχής λέω μην συγκρίνετε με βάση την προκήρυξη του 2009 εσείς συνεχίζεται να λέτε για την προκήρυξη του 2009... Και πόσω χρονών είσαι εσύ ρε φίλε για να το τελειώνουμε το θεμα

Scott αγόρι μ αν δν αλλάξουν τα όρια δε μπορουν οι 93αρηδες να κάνουν αίτηση και συνήθως οι προκηρυξεις είναι καρμπόν Οι εποπ ειναι ως τα 27 όπως τα λέει ο Μαρκ είναι. Σας το χει εξηγήσει 50 φορές. Παρακαλάτε να αλλάξουν αλλιώς δν εχει αίτηση δυστυχώς

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες