Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Δηλαδή εγώ που Έχω 15,1 δίπλωμα αμάξι και μηχανή, προφισενσι και εντοπιότητα έχω ελπίδες; Κι αν ναι πόσα μόρια έχω; Συγνώμη στο φόρουμ για την ασχετοσύνη μου
2210 εχεις χωρις την εντοπιοτητα,με εντοπιοτητα 2710!! για που τα εκανες και σε ποια κατηγοριαsakis14 έγραψε:Δηλαδή εγώ που Έχω 15,1 δίπλωμα αμάξι και μηχανή, προφισενσι και εντοπιότητα έχω ελπίδες; Κι αν ναι πόσα μόρια έχω; Συγνώμη στο φόρουμ για την ασχετοσύνη μου
Μόνο για Δράμα στην Α΄...
τι να σ πω φιλε, απο Δραμα εισαι ο πρωτος που εμφανιζετε εδω 😅sakis14 έγραψε:Μόνο για Δράμα στην Α΄...
Μπα, όταν έκανα τα χαρτιά μου είχε πολύ κόσμο... Και μια τελευταία ερώτηση αν τυγχάνει κάποιος να γνωρίζει, αν κάποιος έχει μαγαζί στο όνομά του πρέπει να το δώσει για να μπει συνοριοφύλακας;
μπες πρωτα με το καλο και τα ρωτας μετα αυτα φιλε μου...sakis14 έγραψε:Μπα, όταν έκανα τα χαρτιά μου είχε πολύ κόσμο... Και μια τελευταία ερώτηση αν τυγχάνει κάποιος να γνωρίζει, αν κάποιος έχει μαγαζί στο όνομά του πρέπει να το δώσει για να μπει συνοριοφύλακας;
Έχεις δίκιο, απλα σε είδα γνώστη και είπα να σε αρμέξω... Αχχαχα, ευχαριστώ πολύ πάντως
τοσες λεπτομερειες δεν γνωριζω,δεν εχω δικο μ μαγαζι γιαυτο 🤣sakis14 έγραψε:Έχεις δίκιο, απλα σε είδα γνώστη και είπα να σε αρμέξω... Αχχαχα, ευχαριστώ πολύ πάντως
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Εγω πιστευω θα εχει και πολλες ακυρες αιτησεις για τα νησια το λεω αυτο απο προσωπικη μου εμπειρια με την βεβαιωση κατοικιες
Καλησπέρα, να μου λύσει κάποιος την απορία για κάτι που δεν έχω καταλάβει, για Αθήνα θα πάρει κάποια άτομα χωρίς εντοπιότητα ξεχωριστά; Δηλαδή δεν ανταγωνίζονται αυτούς με την εντοπιότητα;
Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
οχι!!ολοι συναγωνιζονται με ολους ειτε εχεις ειτε οχιMarilenaM έγραψε:Καλησπέρα, να μου λύσει κάποιος την απορία για κάτι που δεν έχω καταλάβει, για Αθήνα θα πάρει κάποια άτομα χωρίς εντοπιότητα ξεχωριστά; Δηλαδή δεν ανταγωνίζονται αυτούς με την εντοπιότητα;
Πόση να είναι που θα έχουν εντοπιότητα για Αθήνα
Κάτι διάβασα στο φόρουμ για 50(κάτι) θέσεις χωρίς εντοπιότητα γιαυτο
Μαυρος94 έγραψε:Θα έχει άκυρες ετήσεις για νησιά θα έχεις άκυρες ετήσεις Γτ μπορεί να πέρασαν Αστυφυλάκων και αυτό το λέω Γτ το είδα μπροστά μου να τον κάνει άτομο.
Αυτοί που πέρασαν αστυφυλάκων έδωσαν πανελλήνιες. Αυτό σημαίνει ότι δεν
Έχουν πάει φαντάροι , αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Εξαίρεση οι γυναίκες αλλά δεν φαντάζομαι να είναι πολλές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες