Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

310LELE έγραψε:Μα ολοι Α; Και μετα λεει ο αλλος η μισες αιτησεις ειναι Β...

εννοειται στην α ειναι πιο πολλες! Παντως οντως για β δεν ακουσαμε τπτ ακομα

Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Καλα οκ, επειδη εχει καταντησει κολοκυθια το θεμα με την βαση στην Α και εχω κουραστει αρκετα να επαναλαμβανομαι, απλα περιμενετε να δειτε την ανακοινωση του ΣΕΦΕΑΑ και του Βασιλη Ντουμα για να μην πεταγεται ο καθενας και λεει απο μια βαση, εαν δεν πιστευετε εμας αυτους θα τους πιστεψετε θελετε δεν θελετε.2360 ειναι, μακαρι να ταν 2310 αλλα δυστυχως δεν ειναι. Οσοον αφορα για το τι γινετε αν δεν πας στην κληρωση, δεν γινετε κατι, δεν χανεις την θεση σου απλα καλο θα ταν να πας ο ιδιος να δεις την κληρωση με τα ματια σου για να μην εχεις μετα τυχον αμφιβολιες γιατι απο τους 30 πχ ισοβαθμουντες βρεθηκες στη μεση η τελευταιοσ...
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Γνωριζει κανεις να μου πει οσων αφορα την τριτεκνια; Εκλεισα τα 23 πριν 2 μηνες και δεν μου δεχτηκαν το Πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης εκανα και χαρτια μου και στην πυροσβεστικη και μου το δεχτηκαν εφοσον εισαι στα 23 παρολο που τα εκλεισες μετραει κανονικα και μου ειπαν οτι μεετραει μεχρι 31/12 παει χρονολιγικα σκεφτομαι να κανω ενσταση γνωριζει κανεις να μου πει;
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

σακησ έγραψε:Γνωριζει κανεις να μου πει οσων αφορα την τριτεκνια; Εκλεισα τα 23 πριν 2 μηνες και δεν μου δεχτηκαν το Πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης εκανα και χαρτια μου και στην πυροσβεστικη και μου το δεχτηκαν εφοσον εισαι στα 23 παρολο που τα εκλεισες μετραει κανονικα και μου ειπαν οτι μεετραει μεχρι 31/12 παει χρονολιγικα σκεφτομαι να κανω ενσταση γνωριζει κανεις να μου πει;

κοιτα και εγω ειμαι 23 και τα ειχα κλεισει τον γεναρη! Και μου ειπε ο αστυνομικος κατσε να δω αν μετρανε τα μορια σου! Και με ρωτησε επειδη εγω ειμαι ο μεγαλυτερος ποσο ετων ειναι το δευτερο παιδι! Ειδε οτι ειναι 20 και μου ειπε οτι δικαιουμαι τα μορια τριτεκνιας! Μου ειχε πει οτι δεν πρεπει να κλεισει το δευτερο παιδι τα 22 αν δεν κανω λαθος

Παναγιώτης Α.

Σακη ισχυει δεν ισχυει η τριτεκνια σου τωρα και τον Λυκουρεζο η τον Κουγια να βαλεις εφοσον υπεγραψες την αιτηση και κατεθεσες τα χαρτια σου εχει τελειωσει το θεμα. Δεν μπορεις να κανεις το παραμικρο φιλε μου τωρα οτι και να υποστηριξεις εφοσον δεν το κατεθεσες το χαρτι τελειωσε η ιστορια...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Το 2310 απο που το μάθατε;
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Ναι και εγω ο μεγαλυτερος ειμαι και τα αδερφια μου ειναι μικροτερα απο 22 και δεν μου δεχτηκε το πιστοποιητικο αρα τα επερνα και εγω κανονικα Ε; Κοιτα να δεις τι μου εκανε. Τοτε θα κανω ενσταση. Ειναι σιγουρο αυτο που λες;
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Εγω το χαρτι το πηγα να το καταθεσω κανονικα ο διοικητης του τμηματος φταιειδεν θα την πληρωσω εγω παντως δεν θα το αφησω ετσι
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Κοιτα εμενα τα δεχτηκε! Τι χρονολογια εισαι;εγω ειμαι 8-1-1988

Παναγιώτης Α. έγραψε:Σακη ισχυει δεν ισχυει η τριτεκνια σου τωρα και τον Λυκουρεζο η τον Κουγια να βαλεις εφοσον υπεγραψες την αιτηση και κατεθεσες τα χαρτια σου εχει τελειωσει το θεμα. Δεν μπορεις να κανεις το παραμικρο φιλε μου τωρα οτι και να υποστηριξεις εφοσον δεν το κατεθεσες το χαρτι τελειωσε η ιστορια...

χαχαχαχαχαχα κοιτα παναγιωτη για τον Λυκουρεζο δεν ξερω αλλα για τον Κουγια μην τον υποτιμας! Ειναι ικανος για ολα

σακης

Δημοσίευση από σακης »

Εγω ειμαι 25/8/1988 δεν προκειται απο εναν που ειναι ασχετος και ειναι και διοικητης να την πληρωσω εγω
Νικος Μικ.

Δημοσίευση από Νικος Μικ. »

Καλό θα ήταν να μας πουν τα παιδιά που λένε για βάση στα 2360 απο που το έμαθαν! Προσωπικά πήρα τηλ σήμερα μου είπε άτομο που είναι στην γαδα πως η βάση ειναι στα 2300-10 και περιμένουν τις κληρώσεις για να την κλειδώσουν. Δεν θέλω να αμφισβητισω τα παιδιά αλλά δεν είχε λόγο να μου πεί ψέμματα. Αν δεν ήξερε δεν θα μου έλεγε τπτ. Τώρα τι να πω υπομονή μέχρι να βγει κάτι επίσημα.(2450 Α έχω)

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Σακη ποσα μορια εχεις;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Γεια σου φίλε νικο μικ. Το έμαθα μέσα απο το υπουργειο, τώρα μακάρι εσυ να εχεις δίκιο γιατι έχω 2320
σακης

Δημοσίευση από σακης »

2410 και με τριτεκνια 2610 β κατηγορια
Παναγιώτης Α.

Μια φιλικη συμβουλη για τα χαρτια: Οταν πατε να καταθεσετε χαρτια να το χετε ψαξει πριν πατε αν ισχυουν... Πχ πηγα σε ενα πυροσβεστικο τμημα για να κανω την αιτηση για την Πυροσβεστικη, ο υπευθυνος εκει μου ειπε πως δεν μπορουσε να δεχτει το διπλωμα των αγγλικων μου επειδη το ειχα επικυρωσει στα ΚΕΠ αλλα πιο πριν το ειχα ηδη επικυρωσει απο δικηγορο οπως οφειλα. Οταν οποιοδηποτε διπλωμα ξενης γλωσσας εχει επικυρωθει αρχικα απο δικηγορο μπορει το αντιγραφο αυτου (τιτλος/μεταφραση) να επικυρωθει κανονικα απο τα ΚΕΠ ετσι ωστε να φυλας και το πρωτοτυπο για καμια αλλη χρηση. Αυτο ο εξυπνος εκει δεν το γνωριζε και μου σκοτισε τα @@@@ αλλα το κατεθεσα το χαρτι, σκοτωθηκαμε πρωτα αλλα τα καταφερα, του εκανα μια υπευθυνη δηλωση και ηρεμησε το παληκαρι... Εαν δεν το χα καταθεσει δεν θα μπορουσα να το υποστηριξω στο τελος. Ετσι κ εσυ φιλε μου, συγνωμμη αλλα τωρα δεν μπορεις να κανεις το παραμικρο. Γιατι θα σου πουν κυριε δεν μας προσκομισατε το χαρτι και εσυ δεν εχεις αποδειξη για το αντιθετο. Ασε που ο δικηγορος θα σου παρει κανα χιλιαρικο για δικαστικα εξοδα κτλ αλλα και παλι μια τρυπα στο νερο θα κανεισ... Συγνωμμη αλλα ετσι ειναι.Greek ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα αλλα καλο ειναι να ακουγονται και αυτα αραια και που.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες