Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Αποκλείεται να μη πάρουν κανένα επίδομα.
Το δικαιοσύνης όλο και κάτι θα δώσει.
Κάνα επίδομα εισαγγελειας ή επικινδυνοτητας κλπ.
Σιγά μη παίρνουν λιγότερα από όλους τους ένστολους-ενόπλους.
Το δικαιοσύνης όλο και κάτι θα δώσει.
Κάνα επίδομα εισαγγελειας ή επικινδυνοτητας κλπ.
Σιγά μη παίρνουν λιγότερα από όλους τους ένστολους-ενόπλους.
Καλημέρα παιδιά, το upload του pdf πότε περίπου θα ανέβει στο σαιτ της βουλης για να έχουμε μια εικόνα για την μοριοδοτηση?
Το έχουμε πει παιδιά σε αυτές τις προκηρηξεις κατι χάνεις κατι κερδίζεις σίγουρα τα πρώτα χρονια πρώτα χρονια ο μισθός ειναι πενιχρός σιγά σιγά ανεβαίνεις…. Αλλά έχεις κατι σίγουρο από επαγγελματικής άποψης στα χέρια σου
Καλημέρα παιδιά.
Μάθαμε τπτ εκτός από το πριο 35;
Γενικά με την μοριοδότηση αφαίρεσαν τπτ η πρόσθεσαν κάτι; Γνωρίζουμε;
Μάθαμε τπτ εκτός από το πριο 35;
Γενικά με την μοριοδότηση αφαίρεσαν τπτ η πρόσθεσαν κάτι; Γνωρίζουμε;
Ειναι κανενας με τατου σε εμφανη σημειο ή ειμαι ο μονος που θα σκασω με μανικι εκει περα;:lol:
Εγώ έχω μανίκι. Γτ απαγορεύεται;
Αν εχετε γνωστο καποιον δικαστικο υπαλληλο ρωτηστε τον για τον μισθο. Τα ιδια θα παιρνουμε λογικα. Ισως δωσει στην πορεια κι αλλα επιδοματα.
Είμαι και εγω εδω αλλα μεχρι αγκωνα έχω ως εμφανη σημειο, τωρα το νομοσχεδιο λεει οτι απαγορευεται ρητα, αλλα απο την στιγμη που αφορα πολιτικο "ενστολο" προσωπικο, πιστευω θα ειναι πιο χαλαροι, εκτος αν εχεις συμβολα πολιτικου ή θρησκευτικου ή χλευαστικου γενικα περιεχομενου κατα του Ελληνικου Εθνους, τους νομους και το Ελληνικο συνταγμα γενικοτερα.mrhabuya έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 10:12 am Ειναι κανενας με τατου σε εμφανη σημειο ή ειμαι ο μονος που θα σκασω με μανικι εκει περα;:lol:
Δοκιμαζουμε και ελπιζουμε να μην ειναι αυστηροι, τωρα απο κει και περα εγω εχω σκεφτει να παρω και μια βεβαιωση αφαιρεσης απο δερματολογο, αλλα χωρις να εχω σκοπο να το σβησω.

Ειδαμε τι ακουστηκε και τι περασαν στην προκυρηξη για ΕΦ το 19' που μιλαμε για ενστολο σωμα ασφαλειας και οχι απλως πολιτικο προσωπικο που οπλοφορει.
Καλημέρα μορτιδες προϋπηρεσία τι βάζουμε; Από Σωματοφύλακες μετράει?
Οι χωρις τατουαζ παιζει να ειμαστε και λιγοτεροι 

αδερφε κι εγω αυτο σκεφτηκα. Μια βεβαιωση χωρις φυσικα να κανω ουτε μια συνεδρια. Και οτι γινει. Κατι ζωα και κατι δεντρα εχω ας δειξουν ελεοςdimimits έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 10:36 amΕίμαι και εγω εδω αλλα μεχρι αγκωνα έχω ως εμφανη σημειο, τωρα το νομοσχεδιο λεει οτι απαγορευεται ρητα, αλλα απο την στιγμη που αφορα πολιτικο "ενστολο" προσωπικο, πιστευω θα ειναι πιο χαλαροι, εκτος αν εχεις συμβολα πολιτικου ή θρησκευτικου ή χλευαστικου γενικα περιεχομενου κατα του Ελληνικου Εθνους, τους νομους και το Ελληνικο συνταγμα γενικοτερα.mrhabuya έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 10:12 am Ειναι κανενας με τατου σε εμφανη σημειο ή ειμαι ο μονος που θα σκασω με μανικι εκει περα;:lol:
Δοκιμαζουμε και ελπιζουμε να μην ειναι αυστηροι, τωρα απο κει και περα εγω εχω σκεφτει να παρω και μια βεβαιωση αφαιρεσης απο δερματολογο, αλλα χωρις να εχω σκοπο να το σβησω.![]()
Ειδαμε τι ακουστηκε και τι περασαν στην προκυρηξη για ΕΦ το 19' που μιλαμε για ενστολο σωμα ασφαλειας και οχι απλως πολιτικο προσωπικο που οπλοφορει.

Εγώ είμαι χειρότερος και από τους τραπ χαχαχα
Χαχαχααχ παμε να εκσυγχρονισουμε το σωμα
Μέσα αναφέρει ρητά τα τατουάζ μόνο σε εμφανή σημείο θα κοπούν.
Βέβαια αυτό δεν είναι εμπόδιο γιατί μετά κάνεις ένσταση με δικηγόρο και δικαιωνεσαι και σχετικά γρήγορα όπως έγινε και με τους Ε. Φ.
Βέβαια αυτό δεν είναι εμπόδιο γιατί μετά κάνεις ένσταση με δικηγόρο και δικαιωνεσαι και σχετικά γρήγορα όπως έγινε και με τους Ε. Φ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες