Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Antonio's έγραψε:Οπότε ΕΦ21 γύρω στον Ιούλιο θα βγει η προκηρηξη;

Φίλε δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου μοιράζομαι πληροφορίες αξιόπιστες και όχι από αξιωματικούς μόνο. Με βάση αυτά που μου έχουν πει ναι θα βγει από τον Ιούλιο και έπειτα! Τώρα τι να σου πω δεν είμαι μέσα στην Βουλή αλλά τα άτομα που μου το είπαν είναι αξιόπιστα και είναι μέσα σε αυτά τώρα πίστη και υπομονή!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Antonio's έγραψε:Οπότε ΕΦ21 γύρω στον Ιούλιο θα βγει η προκηρηξη;
Δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου φίλε μου από άτομα που μου το είπαν είναι πολύ αξιόπιστα και είναι μέσα σε αυτήν την χαρτούρα όποτε με πίστη και υπομονή και εγώ πιστεύω ότι θα βγει καλοκαιράκι από Ιούλιο και μετά τώρα εάν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή δν μπορω αυτό να το ξέρω!

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Σωτηρης »

ΕΦ21 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:
Guardian έγραψε: Μα δεν ειναι οτι αρπαζομαστε επειδη δεν ακουμε αυτο που θελουμε, αλλα οταν εμεις λεμε οτι μαθαινουμε κατι μεσα απο το σωμα ο γκλοκ διαφωνει κατηγορηματικα λες και κατεχει τη μοναδικη αληθεια.Γιατι δηλαδη να πιστεψω τον γκλοκ που ειναι ενας απλος αστυφυλακας και να μη πιστεψω εναν Αστυνομικο Διευθυντη απο τη Γαδα που μου λεει οτι υπαρχουν πιθανοτητες να βγει στο 2ο εξαμηνο του 21;

Ρε συ μπορείς να πιστέψεις ότι θέλεις δεν σημαίνει ότι ο λόγος του glock έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το λόγο οποιουδήποτε γνωστού σου. Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα και από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός τι θα πιστέψει. Απλα το να εκδηλώνεις φραστική επίθεση σε κάποιον γιατί δεν είναι αρεστά αυτά που λέει είναι απαράδεκτο. Μπορει να μην το έχεις κάνει εσύ προσωπικά αλλά υπάρχουν παιδιά που το έχουν κάνει και να ξέρετε ο glock ούτε σας πηγαίνει κόντρα για να σας την σπάσει ούτε τίποτα τέτοιο. Δυστυχως κάποιοι εντελώς άσχετοι και είναι και πολλοί εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη και μόνο χωρίς να μπορούν να στηρίξουν με επιχειρήματα τα λεγόμενα τους και"γεννούν"ελπίδες στους υποψήφιους και όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο.

Έχεις δίκιο αλλά εάν δεις και στο προηγούμενο νήμα πάλι το βριζαν τον glock διότι πάλι έλεγε τα δικά του και πηγαίνε κόντρα όπως και εδώ και τους καταρρακώνει ότι δν θα βγάλει πάλι δν γίνεται να το λέει συνέχεια αυτό. Διότι ο καθένας δν σου λέω όλοι έχουν πολύ αξιόπιστες πληροφορίες από πιο μεγάλους από αστυνομικούς Σωτήρη!

ΕΦ21 οκ εγώ να το δεχτώ αυτό που λες. Ο glock είναι ακραίος και παθιασμένα ισχυρίζεται ότι δεν θα βγάλει προκήρυξη. Εσυ πάλι δεν θεωρείς ότι είσαι το άλλο άκρο; Να ισχυρίζεσαι με τόση βεβαιότητα ότι θα βγάλει και μάλιστα για 1500 και Ιούλιο μήνα; Εγώ σου λέω ότι είναι αδύνατο φίλε μου να ξέρει κανείς τόσες λεπτομέρειες από τόσο νωρίς. Δηλαφη εάν δεν βγεί πως θα νιώσεις εσύ προσωπικά που θα έχεις κάνει τόσα παιδιά να το πιστέψουν και στο τέλος θα απογοητεύουν;
Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

ΕΦ21, λες τα δικά σου πάλι ! Τ είχε πει πριν τις εκλογές, Ιούνη κ τους πήρε Οκτώβρη. Πραγματικά δεν ξέρω που τα σκέφτεσαι
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Σωτηρης έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:
Guardian έγραψε: Μα δεν ειναι οτι αρπαζομαστε επειδη δεν ακουμε αυτο που θελουμε, αλλα οταν εμεις λεμε οτι μαθαινουμε κατι μεσα απο το σωμα ο γκλοκ διαφωνει κατηγορηματικα λες και κατεχει τη μοναδικη αληθεια.Γιατι δηλαδη να πιστεψω τον γκλοκ που ειναι ενας απλος αστυφυλακας και να μη πιστεψω εναν Αστυνομικο Διευθυντη απο τη Γαδα που μου λεει οτι υπαρχουν πιθανοτητες να βγει στο 2ο εξαμηνο του 21;

Ρε συ μπορείς να πιστέψεις ότι θέλεις δεν σημαίνει ότι ο λόγος του glock έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το λόγο οποιουδήποτε γνωστού σου. Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα και από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός τι θα πιστέψει. Απλα το να εκδηλώνεις φραστική επίθεση σε κάποιον γιατί δεν είναι αρεστά αυτά που λέει είναι απαράδεκτο. Μπορει να μην το έχεις κάνει εσύ προσωπικά αλλά υπάρχουν παιδιά που το έχουν κάνει και να ξέρετε ο glock ούτε σας πηγαίνει κόντρα για να σας την σπάσει ούτε τίποτα τέτοιο. Δυστυχως κάποιοι εντελώς άσχετοι και είναι και πολλοί εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη και μόνο χωρίς να μπορούν να στηρίξουν με επιχειρήματα τα λεγόμενα τους και"γεννούν"ελπίδες στους υποψήφιους και όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο.

Έχεις δίκιο αλλά εάν δεις και στο προηγούμενο νήμα πάλι το βριζαν τον glock διότι πάλι έλεγε τα δικά του και πηγαίνε κόντρα όπως και εδώ και τους καταρρακώνει ότι δν θα βγάλει πάλι δν γίνεται να το λέει συνέχεια αυτό. Διότι ο καθένας δν σου λέω όλοι έχουν πολύ αξιόπιστες πληροφορίες από πιο μεγάλους από αστυνομικούς Σωτήρη!

ΕΦ21 οκ εγώ να το δεχτώ αυτό που λες. Ο glock είναι ακραίος και παθιασμένα ισχυρίζεται ότι δεν θα βγάλει προκήρυξη. Εσυ πάλι δεν θεωρείς ότι είσαι το άλλο άκρο; Να ισχυρίζεσαι με τόση βεβαιότητα ότι θα βγάλει και μάλιστα για 1500 και Ιούλιο μήνα; Εγώ σου λέω ότι είναι αδύνατο φίλε μου να ξέρει κανείς τόσες λεπτομέρειες από τόσο νωρίς. Δηλαφη εάν δεν βγεί πως θα νιώσεις εσύ προσωπικά που θα έχεις κάνει τόσα παιδιά να το πιστέψουν και στο τέλος θα απογοητεύουν;

Το είπα και πιο πάνω εγώ δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό αλλά από αξιόπιστα άτομα ξέρω αυτές τις λεπτομέρειες που είναι σε ακέραιες θέσεις όχι ότι και ότι! Τώρα αν αλλάξει κάτι πίστεψε με θα είμαι ο πρώτος που θα το πω έδω μέσα όπως ήμουν και ο πρώτος μέχρι τώρα που λέω με τόση βεβαιότητα όχι 100% αλλά 90% ότι θα βγει προκ ΕΦ το καλοκαίρι τον Ιούλιο!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Alexiptwtistis18 έγραψε:ΕΦ21, λες τα δικά σου πάλι ! Τ είχε πει πριν τις εκλογές, Ιούνη κ τους πήρε Οκτώβρη. Πραγματικά δεν ξέρω που τα σκέφτεσαι

Πολύ πιο πριν το έλεγε και βάλε συνεντεύξεις να ακούσεις τι έλεγε ο πρωθυπουργός πιτσιρικά! Και άσε τα πολλά πολλά διότι αυτά που λες βλέπεις ότι σε κράζουν δεν έχουν λογική οκ; Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω !

Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

Μόνο σου φίλε τρώγεσαι ! Εσυ πριν δεν είπες ότι θα ακουστεί ένα μήνα πριν; Τώρα τα αλλάζεις κ λες ότι το είχε πριν 4 μήνα κ πάνω ; 😂😂
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Παιδια και μην ξεχνάμε οτι οι σφ ειναι συμβασιούχοι με τα κονδύλια
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

AlexiptWtisti τοτε ειχαμε εκλογες και το ειχε ανακοινωσει αρκετο καιρο πριν ως προεκλογικο οπλο, η προκηρυξη βγηκε Αυγουστο! Τωρα δεν υπαρχει λογος να σου πει απο τωρα.

Αν ειναι να βγει θα βγει ξαφνικα και θα ακουστει ξαφνικα.

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Σωτηρης »

ΕΦ21 έγραψε:
Alexiptwtistis18 έγραψε:ΕΦ21, λες τα δικά σου πάλι ! Τ είχε πει πριν τις εκλογές, Ιούνη κ τους πήρε Οκτώβρη. Πραγματικά δεν ξέρω που τα σκέφτεσαι

Πολύ πιο πριν το έλεγε και βάλε συνεντεύξεις να ακούσεις τι έλεγε ο πρωθυπουργός πιτσιρικά! Και άσε τα πολλά πολλά διότι αυτά που λες βλέπεις ότι σε κράζουν δεν έχουν λογική οκ; Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω !

Ο χαρακτηρισμός του"πιτσιρικά" πάντως με τρέλανε που ανάθεμα αν έχετε 3-4 χρόνια διαφορά.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Rad. »

ΕΦ21 έγραψε:Το είπα και πιο πάνω εγώ δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό αλλά από αξιόπιστα άτομα ξέρω αυτές τις λεπτομέρειες που είναι σε ακέραιες θέσεις όχι ότι και ότι! Τώρα αν αλλάξει κάτι πίστεψε με θα είμαι ο πρώτος που θα το πω έδω μέσα όπως ήμουν και ο πρώτος μέχρι τώρα που λέω με τόση βεβαιότητα όχι 100% αλλά 90% ότι θα βγει προκ ΕΦ το καλοκαίρι τον Ιούλιο!

Καίριες θέσεις ρε φίλε όχι ακεραιες θέσεις.

Έχουν περάσει πολλοί απo το φόρουμ που ήταν 100% σίγουροι και στην τελική δεν έγινε τιπογα απo όσα ελεγαν, αν ρωτήσεις τον γνωστό σου που σου δίνει τις πληροφορίες ίσως σου αφήσει και αυτός το ενδεχόμενο να μην είναι έτσι όπως τα λες.

Το 100% δεν υπάρχει στην πολιτική.

Μην είσαι ποτέ τόσο σίγουρος.

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Ναι το είπα Σωτήρη διότι μερικοί δεν κατάλαβαινουν πως παει η νοοτροπία της πολιτικής και των σωμάτων ασφαλείας ξέρω από πρώτο χέρι πως παει δεν μπαίνω να αναλύω όμως το ίδιο είναι να μιλάς με έναν 27 χρόνων και με έναν 15 ; Δν είναι εκεί το θέμα μου αλλά θέλω να σου πω βλέπεις τι αερολογίες γράφουν πολλοί από έδω μέσα δες τι έλεγαν περσυ. Που ακόμα δν είχαν μπει το 19 η σειρά εφ και έλεγα θα βγει το 20 καλοκαίρι με κορονοιο γινόταν αυτό το πράγμα ; Δν ήταν λογικό!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Rad. έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:Το είπα και πιο πάνω εγώ δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό αλλά από αξιόπιστα άτομα ξέρω αυτές τις λεπτομέρειες που είναι σε ακέραιες θέσεις όχι ότι και ότι! Τώρα αν αλλάξει κάτι πίστεψε με θα είμαι ο πρώτος που θα το πω έδω μέσα όπως ήμουν και ο πρώτος μέχρι τώρα που λέω με τόση βεβαιότητα όχι 100% αλλά 90% ότι θα βγει προκ ΕΦ το καλοκαίρι τον Ιούλιο!

Καίριες θέσεις ρε φίλε όχι ακεραιες θέσεις.

Έχουν περάσει πολλοί απo το φόρουμ που ήταν 100% σίγουροι και στην τελική δεν έγινε τιπογα απo όσα ελεγαν, αν ρωτήσεις τον γνωστό σου που σου δίνει τις πληροφορίες ίσως σου αφήσει και αυτός το ενδεχόμενο να μην είναι έτσι όπως τα λες.

Το 100% δεν υπάρχει στην πολιτική.

Μην είσαι ποτέ τόσο σίγουρος.

Το ξέρω φίλε μου δεν είπα 100% αλλά πολλοί εδώ μέσα λένε αερολογίες! Δες τι απάντησα πιο κάτω! Όλοι ευελπιστούμε να βγει! Εγώ αυτά που ξέρω τα λέω ντόμπρα δν έχω λόγο να Κοροϊδεύω κανέναν γιατί είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου τον ίδιο δν είμαι έτσι

ΕΦ202? (2)
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΕΦ202? (2) »

Εν αναμονη για το νεο ετος

Το σωματειο ειπε οτι θα βγει ε. Φ απλα διπλωματικα αγνωστα το Ποτε... Για 21 μιλησαμε παντως...

Οτι ειναι να γινει θα γινει πολλα ακουγονται... Το θεμα ειναι πραξεις να δουμε!

Λεφτα υπαρχουν οπως ειπα και πιο παλια...

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από glock »

Απορώ με ποιον μιλάτε από το σωματείο μας κ σας τα λέει...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες