Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Στειλρ μ μυνημα προσοπικο αδερφε
Δεα

Δημοσίευση από Δεα »

Παίδες επειδή το δίπλωμα του φορτηγού το έχω βγάλει αλλά δεν νομίζω να μου έχει έρθει με βεβαίωση θα πιαστούν τα μόρια;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Πιανουμε κατι ιστοριες παντος.. μιλαμε. για κυρια πραγματα κ ξανα κανω μια ερωτηση που δεν μας δοθηκε ευκαιρια να απαντηθη σε κανεναν... στις υπευθυνες δηλωσεις τι γραφουμε?;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Δημοσίευση από ΛΕΩΝΙΔΑΣ »

Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις; Πρώτον στις φωτογραφίες που θα βγάλεται για να πάτε στο τμήμα για τις υπεύθυνες δηλώσεις κλπ θα είστε ξυρισμενοι ή δεν παίζει ρόλο εφόσον την αίτηση κάνουμε προς το παρών; Επίσης όταν θα πάτε στο τμήμα για να καταθέσετε τα χαρτιά θα πάτε ξυρισμένοι ή με μούσι όσοι έχετε δηλαδή; Και κάτι τελευταίο γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται να έχουμε βιβλιάριο υγείας για την προκήρυξη, είναι απαραίτητο, σε κόβουν αν δεν έχεις; Απλά δεν έχω βγάλει ακόμα το έχω παραμελήσει, άμα είναι να πάω από Δευτέρα να βγάλω.
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

PAPAXITOS όχι δεν ήμουν ΔΕΑ δόκιμος αλλά γιατί ρωτάς;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

ΛΕΩΝΙΔΑΣ έγραψε: Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις; Πρώτον στις φωτογραφίες που θα βγάλεται για να πάτε στο τμήμα για τις υπεύθυνες δηλώσεις κλπ θα είστε ξυρισμενοι ή δεν παίζει ρόλο εφόσον την αίτηση κάνουμε προς το παρών; Επίσης όταν θα πάτε στο τμήμα για να καταθέσετε τα χαρτιά θα πάτε ξυρισμένοι ή με μούσι όσοι έχετε δηλαδή; Και κάτι τελευταίο γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται να έχουμε βιβλιάριο υγείας για την προκήρυξη, είναι απαραίτητο, σε κόβουν αν δεν έχεις; Απλά δεν έχω βγάλει ακόμα το έχω παραμελήσει, άμα είναι να πάω από Δευτέρα να βγάλω.
Όπως θες πας ντυμένος... όσο για το βιβλιάριο δεν νομίζω.. ούτε καν..
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Σας απολαμβάνω... Από μόρια να δούμε τι θα γίνει, τουλάχιστον εμείς όλοι εδώ θα έπρεπε να κάνουμε ένα νήμα με στατιστικά μορίων π. Χ πάνω από 2600 η από 2200-2400 κάτι τέτοιο. Να ξέρουμε πως θα είναι στο περίπου και οι βάσεις από εμάς μόνο. Είμαστε αρκετοί, αν ήμασταν όλοι ειλικρινείς θα είχαμε μια καλή εικόνα! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους, άλλα και να μην πετύχουμε η ζωή είναι μπροστά μας. Θέληση και όρεξη να υπάρχει δουλείες υπάρχουν. Έρχεται η ανάπτυξη...
Πολιτης.

Δημοσίευση από Πολιτης. »

Παιδιά μια απάντηση θέλω... πήρα το προφισιενφι το περασμένο μήνα αλλά Το χαρτί θα μου έρθει το Σεπτέμβρη όμως ο φορέας μου έδωσε πιστοποιητικό-βεβαίωση ότι το έχω πάρει Κ μου είπαν μπορώ να την επικύρωσω σε δικηγόρο... Θα τη μετρήσουν έτσι δεν είναι;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Δημοσίευση από ΛΕΩΝΙΔΑΣ »

Ξέρω μπορεί να γίνομαι κουραστικός επειδη ρωτησα και προηγουμένως όμως αν ξέρει κάποιος για τις φωτογραφίες που θα πάμε όταν κάνουμε τα χαρτιά θα πρέπει να είμαστε ξυρισμενοι στις φωτογραφίες ή όχι;
KostasDea

Δημοσίευση από KostasDea »

Καλησπερα ! Αν το Α2 είναι 300 μόρια τότε έχω 2710 Και τελειώνω και την πρακτική στο στέλεχος ασφαλείας προσώπων. Αν μετράει χωρίς πιστοποίηση όπως στους σωφρονιστικους τοτε πάω στα 2910.

kwnstantinostriantaf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kwnstantinostriantaf »

Παιδια να ρωτησω αμα εχω τα διπλωματα μοτοσικλετας και γ κατηγοριας μεχρι αρχες σεπτεμβρη χωρις το επισημο χαρτι θα προλαβω για την προκυρηξη. Αν μπορει ας απαντησει καποιος που γνωριζει καλα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
8anasis

Δημοσίευση από 8anasis »

Δηλαδη εγω που δεν εχω παει ακομα στρατό να φανταστώ δεν εχω καν δικαιωμα να υποβαλω αίτηση?

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

kwnstantinostriantaf έγραψε: Παιδια να ρωτησω αμα εχω τα διπλωματα μοτοσικλετας και γ κατηγοριας μεχρι αρχες σεπτεμβρη χωρις το επισημο χαρτι θα προλαβω για την προκυρηξη. Αν μπορει ας απαντησει καποιος που γνωριζει καλα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επίσημο χαρτί; Χαρτί εννοείς το δίπλωμα; Μπορείς να συμμετέχεις και χωρίς το δίπλωμα. Αν στο δίπλωμα που έχεις ή σε αυτό που ίσως βγάλεις, έχεις τις κατηγορίες που αναφέρει η προκήρυξη παίρνεις και τα ανάλογα μόρια. Αν δεν έχεις δίπλωμα δεν παίρνεις. Χαρτιά, ραβασάκια, χαρτοπετσέτες κλπ δεν γίνονται αποδεκτά.
kwnstantinostriantaf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kwnstantinostriantaf »

Strike13 έγραψε:
kwnstantinostriantaf έγραψε: Παιδια να ρωτησω αμα εχω τα διπλωματα μοτοσικλετας και γ κατηγοριας μεχρι αρχες σεπτεμβρη χωρις το επισημο χαρτι θα προλαβω για την προκυρηξη. Αν μπορει ας απαντησει καποιος που γνωριζει καλα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επίσημο χαρτί; Χαρτί εννοείς το δίπλωμα; Μπορείς να συμμετέχεις και χωρίς το δίπλωμα. Αν στο δίπλωμα που έχεις ή σε αυτό που ίσως βγάλεις, έχεις τις κατηγορίες που αναφέρει η προκήρυξη παίρνεις και τα ανάλογα μόρια. Αν δεν έχεις δίπλωμα δεν παίρνεις. Χαρτιά, ραβασάκια, χαρτοπετσέτες κλπ δεν γίνονται αποδεκτά.
Εννοώ το εχω πάρει το διπλωμα απλα να μην με εχει σταλει το επισημο χαρτι απο το υπουργειο και να εχω την προσωρινη βεβαιωση. Εννοειται λεω πως να να εχω πάρει τα διπλώματα. Θα μπορέσουν ετσι να μοριοδοτηθουν;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Το 2011 επερνες βεβαωση αλλα κρατουσε για 5 μερες αφου εκλειναν οι αιτησεις κ επρεπε να πας το πρωτοτυπο.. κατι τετοιο εαν θυμαμαι καλα.. νομιζω νομιζω ξανατονιζω δεν διαβασα κατι τετοιο φετος να ισχυει!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες