Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχουν κοπεί πολύ;
Πολλά άτομα ενώ πέρασαν πολύ πάνω από 4:20 στα 1000 μετρά πήγαν κανονικά την Κυριακή.
Ενώ κανονικά έχουν κοπεί!
Προσωπικά πολλά άτομα κοβόντουσαν στο μήκος.
Κάνεις δεν μπορεί να μας δώσει ξεκάθαρη εικόνα μόνο υπομονή τίποτα άλλο.
Πολλά άτομα ενώ πέρασαν πολύ πάνω από 4:20 στα 1000 μετρά πήγαν κανονικά την Κυριακή.
Ενώ κανονικά έχουν κοπεί!
Προσωπικά πολλά άτομα κοβόντουσαν στο μήκος.
Κάνεις δεν μπορεί να μας δώσει ξεκάθαρη εικόνα μόνο υπομονή τίποτα άλλο.
Καλησπέρα και από μένα... Βλέπω μερικούς εδώ μέσα να γράφουν ότι να ναι και να παραπληροφορούν τον κόσμο. Δεν υπάρχει ελπίδα για τους επιλαχόντες, ότι όλοι οι επιτυχόντες πέρασαν τα αθλήματα και δεν θα μας φάνε την θέση οι επιλαχόντες, για τα μόρια και άλλα τέτοια... 1. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα για τους επιλαχόντες να περάσουν
2. Οι επιτυχόντες-διοριστέοι Δεν περάσαν όλοι. Κάποιοι δεν ήρθαν καν και άλλοι κόπηκαν στα αθλήματα. Μεγάλο ποσοστό...
3. Κανείς δεν τρώει την θέση κανενός. Εξ' αρχής όλοι γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν αθλήματα και είχαμε πολύ καιρό μπροστά μας να προετοιμαστούμε. Αν κάποιοι δεν τα κατάφεραν δεν έγινε κάτι ούτε τελειώνει εδώ η ζωή. Η προσπάθεια μετράει και συγχαρητήρια σε όσους περάσαν άλλα κ σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν...
4. Δεν είναι καθόλου άδικο να κοπεί κάποιος και να αντικατασταθεί από επιλαχόντα ο οποίος συγκέντρωσε κάποια μόρια λιγότερα. Επίσης υπάρχουν επιλαχόντες με μεγαλύτερο αριθμό μορίων από επιτυχόντες οι οποίοι ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες όπως τρίτεκνοι πολύτεκνοι κ. Α. Δεν είδα όμως κάποιον επιλαχών να λέει κάτι ή να γκρινιάζει γι' αυτό.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους εκτός από κάποιους κομπλεξικούς εδώ μέσα και μακάρι να περάσουν όλοι...
2. Οι επιτυχόντες-διοριστέοι Δεν περάσαν όλοι. Κάποιοι δεν ήρθαν καν και άλλοι κόπηκαν στα αθλήματα. Μεγάλο ποσοστό...
3. Κανείς δεν τρώει την θέση κανενός. Εξ' αρχής όλοι γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν αθλήματα και είχαμε πολύ καιρό μπροστά μας να προετοιμαστούμε. Αν κάποιοι δεν τα κατάφεραν δεν έγινε κάτι ούτε τελειώνει εδώ η ζωή. Η προσπάθεια μετράει και συγχαρητήρια σε όσους περάσαν άλλα κ σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν...
4. Δεν είναι καθόλου άδικο να κοπεί κάποιος και να αντικατασταθεί από επιλαχόντα ο οποίος συγκέντρωσε κάποια μόρια λιγότερα. Επίσης υπάρχουν επιλαχόντες με μεγαλύτερο αριθμό μορίων από επιτυχόντες οι οποίοι ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες όπως τρίτεκνοι πολύτεκνοι κ. Α. Δεν είδα όμως κάποιον επιλαχών να λέει κάτι ή να γκρινιάζει γι' αυτό.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους εκτός από κάποιους κομπλεξικούς εδώ μέσα και μακάρι να περάσουν όλοι...
Είσαι ωραίος και μετράς τα λες πολύ ωραία μπράβο σου. Γιατί αν δούμε τους πίνακες επιτυχόντων οι περισσότεροι ανήκουν σε ειδική κατηγορία.HANNIBAL 91 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα... Βλέπω μερικούς εδώ μέσα να γράφουν ότι να ναι και να παραπληροφορούν τον κόσμο. Δεν υπάρχει ελπίδα για τους επιλαχόντες, ότι όλοι οι επιτυχόντες πέρασαν τα αθλήματα και δεν θα μας φάνε την θέση οι επιλαχόντες, για τα μόρια και άλλα τέτοια... 1. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα για τους επιλαχόντες να περάσουν
Καλησπέρα παιδιά! Καλή επιτυχία εύχομαι!Θα ήθελα να μάθω από κάποιον που γνωρίζει αν θα καλέσουν άλλα κορίτσια από τις επιλαχούσες εφόσον κόπηκαν στα αθλήματα εκείνες που είχαν κληθεί.
Σας ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ
Για καποιο λογο δεν υπηρχε τσιπακι στο 100αρι...
Ξέρει κάποιος πόσες γυναίκες επιλαχούσες κάλεσαν για αθλήματα και αν κόπηκαν πότε καλούν ξανά για να συμπληρωθούν οι θέσεις;
Αμφιβιος Καταδρομεας έγραψε:Για καποιο λογο δεν υπηρχε τσιπακι στο 100αρι...
Είχε κανονικά το ιδιο αυτοκόλλητο με το χιλιαρι. Δε σας το έδωσαν εσας;
Καλησπέρα. Σας παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό κ θα τοποθετηθώ για πρώτη φορά. Είμαι επιλαχον με κάλεσαν πριν 3 μήνες να πάρω μέρος για υγειονομικές κ εν συνεχεία αθλητικές διαδικασίες. Απαράδεκτο!!! Μας έβαλαν να συναγωνιστουμε άτομα που έκαναν προπόνηση ένα χρόνο με γυμναστές. Προσωπικά έβγαλα το 1000αρι στα 4:00 το 100αρι σε 15 Δευτερα κ κόπηκα στο μήκος ( 3.50). Όσο έδινα αθλήματα κατάλαβα την προχειρότητα κ το μπάχαλο που επικρατεί. Άτομα που δεν έβγαζαν το 1000αρι ερχοντουσταν την επόμενη πράγμα που δεν προβλέπεται σύμφωνα με την προκήρυξη. Στο μήκος κόπηκε τι 1/3 κάποιοι δεν ήρθαν κ οι γυναίκες όλοι ξέρουμε τι έκαναν (τα πέρασαν όλα το πολύ 3). Και βλέπω ότι περνάνε οι μέρες και δεν φωνάζουν παρακάτω επιλαχών. Οπότε καταλήγουμε στο ότι η θα μας φωνάξουν όλους για να μπορέσουν να περάσουν οι γυναίκες η όσους έβγαλαν το 1000αρι αλλά κ πάλι είναι ερωτηματικό οι γυναίκες που δεν το έβγαλαν. Ένσταση δεν δέχεται ακόμα κ με κάμερα κ ότι θες δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα. Απλά είναι άδικο όλο αυτό για τους επιλαχών που τα κατάφεραν στα αθλήματα. Είναι άδικο για αυτούς να πάω κ εγώ που κόπηκα.
Ενστάσεις δεν γίνεται στα αθλήματα αλλά καταγγελίες μόνο... είναι παρααααααα πολλοί επιλαχόντες που ήταν εκεί και πέρασαν και είδαν ότι κόπηκαν το 60-70% από τους επιτυχόντες οπότε αν περάσουν άτομα που ήταν κομμένα (πράγμα δύσκολο) τότε θα κινηθούν νομικά φίλε με καταγγελίες που ξανά λέω το ΑΣΕΠ δεν κάνει τέτοια... Καλή επιτυχία στους επιλαχόντες!!!
Πως γίνεται να μην καλέσουν άλλες γυναίκες εφόσον κόπηκαν στα αθλήματα όλες όπως προαναφέρουν;
Ρε παίδες ηρεμήστε. Εγώ ξέρω ότι όλη η φάση ήταν ένα μπάχαλο πρώτον κάλεσαν επιλαχών τες τελευταία στιγμή. Μετά το 100αρι εγώ προσωπικά με έβαλαν μέσα σε 2 λεπτά να κάνω Αλμα. Ακόμα κ επαγγελματίας δεν το κάνει αυτό. Δεύτερον αν κόψουν αυτούς που κόπηκαν δεν βγαίνουν τα άτομα. Κόπηκαν 2 στους 5 στο Αλμα. Στην δικιά μου 5αδα κόπηκαν 4 άτομα στο Αλμα μαζί κ εγώ. Άσε που αν κόψουν πως θα φωνάξουν τις γυναίκες που κόπηκαν όλες; Εγώ πιστεύω θα πάμε όλοι ψυχοτεχνικα και θα κόψουν εκεί. Επίσης μόλις γίνει ο διορισμός πρέπει να υπάρχουν άτομα καβατζα γιατί αρκετοί δεν θα την παλέψουν η δεν θα πάνε αν πέρασαν μακριά. Για μένα το σωστό πάντως είναι όσοι δεν πέρασαν να κοπούν κ να φωνάξουν άλλους 200. Αυτό είναι το δίκαιο. Εγώ προσωπικά έκανα μεγάλη προσπάθεια 4:00 το χιλιάρι 15 Δευτερα το 100αρι κ 3.5 το μήκος με 2 μήνες προπόνηση αλλά δεν θεωρό σωστό να περάσω. Τώρα όσο για κάτι άτομα που είδα όπως αυτός που τον πήγαινε η μαμά του ή κάτι άλλους σαν τον Θάνο μην τρελένεστε γι αυτό ακριβώς υπάρχουν τα ψυχοτεχνικα. Την καλησπέρα μου
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 8
Tzikos7 έγραψε:Καλησπέρα. Σας παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό κ θα τοποθετηθώ για πρώτη φορά. Είμαι επιλαχον με κάλεσαν πριν 3 μήνες να πάρω μέρος για υγειονομικές κ εν συνεχεία αθλητικές διαδικασίες. Απαράδεκτο!!! Μας έβαλαν να συναγωνιστουμε άτομα που έκαναν προπόνηση ένα χρόνο με γυμναστές. Προσωπικά έβγαλα το 1000αρι στα 4:00 το 100αρι σε 15 Δευτερα κ κόπηκα στο μήκος ( 3.50). Όσο έδινα αθλήματα κατάλαβα την προχειρότητα κ το μπάχαλο που επικρατεί. Άτομα που δεν έβγαζαν το 1000αρι ερχοντουσταν την επόμενη πράγμα που δεν προβλέπεται σύμφωνα με την προκήρυξη. Στο μήκος κόπηκε τι 1/3 κάποιοι δεν ήρθαν κ οι γυναίκες όλοι ξέρουμε τι έκαναν (τα πέρασαν όλα το πολύ 3). Και βλέπω ότι περνάνε οι μέρες και δεν φωνάζουν παρακάτω επιλαχών. Οπότε καταλήγουμε στο ότι η θα μας φωνάξουν όλους για να μπορέσουν να περάσουν οι γυναίκες η όσους έβγαλαν το 1000αρι αλλά κ πάλι είναι ερωτηματικό οι γυναίκες που δεν το έβγαλαν. Ένσταση δεν δέχεται ακόμα κ με κάμερα κ ότι θες δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα. Απλά είναι άδικο όλο αυτό για τους επιλαχών που τα κατάφεραν στα αθλήματα. Είναι άδικο για αυτούς να πάω κ εγώ που κόπηκα.
Φίλε μ και εγώ επιλαχον ειμαι μαζί μάθαμε τι έγινε αλλά σε αυτό το διάστημα έχασα 16 κιλά και επιασα πολύ καλούς χρόνους για εμένα... Τώρα επειδή είσαι ο κλασικός που του φταίνε οι άλλοι κάθησε και κλαιγε για τους άλλους και όχι για τον εαυτό σου που δεν τα κατάφερε... Δεν κοιτάς την δουλειά σου μόνο τι κάνουν οι άλλοι. Να τους κοιτούσες αν ήσουν σωστός πράγμα που δεν είσαι!
Φίλε μου εδώ και ένα χρόνο που τρέχει η προκυρηξη θα μπορούσες και εσύ αν ήθελες να έκανες προπόνηση. Έτσι όπως το λες με αυτή την λογική και όσοι ήταν χρόνια αθλητές και κάνουν προπονήσεις σε όλη τους την ζωή δεν θα έπρεπε να τους αφήσουν καν να κάνουν χαρτιά για την προκυρηξη. Όποιος ήθελε είχε χρόνο για να κάνει προετοιμασία. Και στο λέω εγώ αυτό που ο άνδρας μου είναι επιλαχων και μια εβδομάδα πριν τα αθλήματα πήγε να κάνει προπόνηση αλλά τον έπιασε το πόδι του γιατί ήταν από χειρουργειο και δεν έκανε ποτέ. Παρόλα αυτά ζόρισε τον εαυτό του τα πέρασε όλα και με πολύ καλούς χρόνους. Τώρα όσο αφορά αυτό που λένε πολλοί ότι οι επιλοχοντες θέλουν να φάνε τις θέσεις από τους επιτυχοντες δεν νομίζω ότι ισχύει. Όλοι παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο για την οικογένειά τους. Δεν ξέρω αν παίζει μέσον και δεν με ενδιαφέρει κιόλας αυτό που ξέρω είναι ότι όποιος κόπηκε στο 1000 και ήθελε να πάει την επόμενη μέρα καλά έκανε μπορεί να ήλπιζε σε κάτι. Και όπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα πολλοί είναι αυτοι που δεν ξέρανε το χρόνο που κάνανε γιατί δεν είδαν το χρονόμετρο. Προσωπικά εγώ είδα κοπέλα που στο 1000 κόπηκε και όταν βγήκε την ρωτήσαμε πως τα πήγε και μας είπε το πέρασα οριακά. Έτσι κατάλαβε, έτσι γούσταρε να πιστεύει. Ποια είμαι εγώ και ο καθένας να χαλασουμε αυτό που πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του. Από την στιγμή που δεν του είπε κάποιος ότι κόπηκαν εκείνη την ώρα, ήταν δικαίωμα τους να πάνε και την επόμενη. Για αυτό μην μαλωνετε για τους άλλους. Κοιτάξτε ο καθένας τον εαυτό του και τα λάθη που έκανε για να είστε προετοιμασμενοι καλύτερα στην επόμενη προκυρηξη.Tzikos7 έγραψε:Καλησπέρα. Σας παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό κ θα τοποθετηθώ για πρώτη φορά. Είμαι επιλαχον με κάλεσαν πριν 3 μήνες να πάρω μέρος για υγειονομικές κ εν συνεχεία αθλητικές διαδικασίες. Απαράδεκτο!!! Μας έβαλαν να συναγωνιστουμε άτομα που έκαναν προπόνηση ένα χρόνο με γυμναστές. Προσωπικά έβγαλα το 1000αρι στα 4:00 το 100αρι σε 15 Δευτερα κ κόπηκα στο μήκος ( 3.50). Όσο έδινα αθλήματα κατάλαβα την προχειρότητα κ το μπάχαλο που επικρατεί. Άτομα που δεν έβγαζαν το 1000αρι ερχοντουσταν την επόμενη πράγμα που δεν προβλέπεται σύμφωνα με την προκήρυξη. Στο μήκος κόπηκε τι 1/3 κάποιοι δεν ήρθαν κ οι γυναίκες όλοι ξέρουμε τι έκαναν (τα πέρασαν όλα το πολύ 3). Και βλέπω ότι περνάνε οι μέρες και δεν φωνάζουν παρακάτω επιλαχών. Οπότε καταλήγουμε στο ότι η θα μας φωνάξουν όλους για να μπορέσουν να περάσουν οι γυναίκες η όσους έβγαλαν το 1000αρι αλλά κ πάλι είναι ερωτηματικό οι γυναίκες που δεν το έβγαλαν. Ένσταση δεν δέχεται ακόμα κ με κάμερα κ ότι θες δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα. Απλά είναι άδικο όλο αυτό για τους επιλαχών που τα κατάφεραν στα αθλήματα. Είναι άδικο για αυτούς να πάω κ εγώ που κόπηκα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες