Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Παιδια κατι εντελως ασχετο το γραφω εδω γιατι δεν βρισκω το καταλληλο νημα για να το γραψω, για ποιο λογο στην προηγουμενη σειρα στην σχολη χρεωσανε λαδι στολες και οχι τις κανονικες;
Μάλλον είχαν περισσέψει από παλιά από τους ΣΦ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Μετα τους φοιτητες εχθες σημερα συνεχιζουν της αντιδρασεις η συνδικαλιστες. Αντε να βγει το νομοσχεδιο μπας και σταματησουν αυτα.
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τους συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ ο τρόπος εισαγωγής λέει παρακάτω πρέπει να γίνεται μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.
Ας ρίξουν τις βάσεις τότε για να μπαίνουν και άτομα πορωμενα τότε και όχι μόνο οι φυτουκλες που γράφουν 19 και αν πιάσουν όπλο βάζουν τα κλάματα επειδή φοβούνται. Ποτέ δε κατάλαβα αυτή τη λογική σε σώματα ασφαλείας. Εμένα μου λένε άτομα που μπήκαν τώρα ότι σε ότι γίνεται από επεισόδια, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εφ επειδή είναι από ειδικές δυνάμεις και είναι πιο ψημένοι. Για βάλε έναν φυτουκλα στα ΜΑΤ να δεις για πότε θα πάει στη μαμά του με τα κλάματα. Μπαίνουν αυτοί και μένουν έξω άτομα πορωμενα επειδή δε γράφουν καλά εξετάσεις.nikos521 έγραψε:Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τους συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ ο τρόπος εισαγωγής λέει παρακάτω πρέπει να γίνεται μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.
Είναι κομπλεξικοί, έχουν λόξα με τους ΕΦ.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Το προβλημα τους ειναι μεγαλο με τους ειδικους φρουρους. Στα σωματα ασφαλειας πρεπει να αλαξει ο τροπος εισαγωγης σπουδαστων. Μετα την οικονομικη κριση εχουν ανεβει οι βασεις προφανως γιατι προσφερουν εργασιακη αποκατασταση.
Μεσα στην εβδομαδα σκαει το φεκ.
WHATEVER IT TAKES
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο και δεν το μάθαμε?Jax 99 έγραψε:Μεσα στην εβδομαδα σκαει το φεκ.
Τι είναι βόμβα για να σκάσει εδώ δεν ψηφίστηκε τι ΦΕΚ μου λες εσυ τώρα τέλος πάντων! Ο καθένας άρχισε πάλι περιμένουμε όλοι για Μάιο δεν βγαίνει νωρίτερα έτσι μου λένε και μου επιμένουν τώρα τι να σου πω ρε jax
Απο εγκυρη πηγη (υπουργειο ΠτΠ) το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο βδομαδα (με μια μικρη επιφυλαξη) αναμενεται ΦΕΚ κλπ.
Μακάρι παιδιά !
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Μακαρι Βασιλη μπορεις να δωσεις καποια πληροφορια για το φεκ.Βασιλης47 έγραψε:Απο εγκυρη πηγη (υπουργειο ΠτΠ) το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο βδομαδα (με μια μικρη επιφυλαξη) αναμενεται ΦΕΚ κλπ.
Πότε ψηφίστηκε άρχοντα ; Αυτά ανακοινώνονται πριν γίνουν. Εγώ δε διάβασα κάτι στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο, υπάρχει και η σχετική ανακοίνωση.Βασιλης47 έγραψε:Απο εγκυρη πηγη (υπουργειο ΠτΠ) το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο βδομαδα (με μια μικρη επιφυλαξη) αναμενεται ΦΕΚ κλπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες