Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Μακαρι εφ21 να ισχυει αυτο που σου ειπαν και να μην ειναι παπατζα!
Καλημέρα και από εμένα παιδιά.Glock ελπίζω να είσαι καλά φίλε! Για την ιστορία προσωπικά και εγώ πολύ αμφιβάλω για το 21' ότι θα βγεί κάποια προκήρυξη για ΕΦ. Το να τα βάζετε όμως με τον glock διότι δεν ακούτε αυτά που θα θέλατε να ακούσετε δεν είναι σωστό πάντως. Μεγαλα παιδιά είστε και δεν χρειάζεστε χαιδεμα. Στην τελική αν δεν σας αρέσουν αυτά που λέει πολύ απλά μπορείτε να τον αγνοήσετε.glock έγραψε: Καλημέρα, για 21 είναι οι φυλακές, εποππ και άτομα από πανελλήνιες. Για αστυφ θα πάρει 1000+ άτομα. Τώρα ο εφ21 ... Δεν τον έχω καταλάβει... Έχει πληροφορίες ότι θα βγάλει σίγουρα ή με πίστη κτλ θέλει να βγάλει;
Μα δεν ειναι οτι αρπαζομαστε επειδη δεν ακουμε αυτο που θελουμε, αλλα οταν εμεις λεμε οτι μαθαινουμε κατι μεσα απο το σωμα ο γκλοκ διαφωνει κατηγορηματικα λες και κατεχει τη μοναδικη αληθεια. Γιατι δηλαδη να πιστεψω τον γκλοκ που ειναι ενας απλος αστυφυλακας και να μη πιστεψω εναν Αστυνομικο Διευθυντη απο τη Γαδα που μου λεει οτι υπαρχουν πιθανοτητες να βγει στο 2ο εξαμηνο του 21;
Guardian έγραψε:Μα δεν ειναι οτι αρπαζομαστε επειδη δεν ακουμε αυτο που θελουμε, αλλα οταν εμεις λεμε οτι μαθαινουμε κατι μεσα απο το σωμα ο γκλοκ διαφωνει κατηγορηματικα λες και κατεχει τη μοναδικη αληθεια.Γιατι δηλαδη να πιστεψω τον γκλοκ που ειναι ενας απλος αστυφυλακας και να μη πιστεψω εναν Αστυνομικο Διευθυντη απο τη Γαδα που μου λεει οτι υπαρχουν πιθανοτητες να βγει στο 2ο εξαμηνο του 21;
Και εάν θες με πιστεύεις όντως σου λέει την αλήθεια έχει μεγάλες πιθανότητες διότι το έχουν εγκρίνει ότι χρειάζονται ΕΦ διότι τον Ιανουάριο βγαίνουν στην συντάξει παραπάνω από 10.000 άτομα αστυνομικοί διότι με τον νέο νόμο αν δν βγουν χάνουν πολύ από το εφάπαξ ! Και δεν τους φτάνουν μόνο οι αστυφύλακες από πανελλήνιες εδώ δν μπήκαν καλά καλά οι φετινοί λόγω κορονοϊού θα τελειώσουν σε 2 χρόνια όταν θα μπουν! Εμπιστευσουμε ξέρω τι σου λέω ρωτα και ο ΔΥΚ που είναι πιο έμπιστος ξέρει ότι βγαίνουν τόσοι στην σύνταξη άσε τον glock τώρα!
Και συν ότι έχει κάνει την χάρη ο Κ. Μιχάλης στην ποασυ που πήρε.700 αστυφυλακες όποτε θα κάνει και την χάρη στο σεφεαα διότι θέλει να τα πήγαινα καλα και με τα 2 προεδρεία!
Επισης η σειρα ΕΦ του 2011 πρεπει να βγαλει μεταθεσεις, οποτε πρεπει να παρει και νεα σειρα ΕΦ!
Guardian έγραψε:Επισης η σειρα ΕΦ του 2011 πρεπει να βγαλει μεταθεσεις, οποτε πρεπει να παρει και νεα σειρα ΕΦ!
Και συν ότι και κάποια από τα παιδιά της σειράς της προηγούμενης είναι παντρεμένοι με παιδιά που έρχονται και αυτοί δεύτεροι για μετάθεση που δικαιούνται με μόρια φυσικά!Guardian υπομονή εγώ να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι όντως θα βγάλει όταν μου είπαν 1500 το άκουσα βαρύ νούμερο αλλά δν μπορω να πω ότι το αποκλείω λόγω συνταξιούχων πολλών για αυτό! Και συν ότι δν είναι 1500 είναι 1300 άτομα στο περίπου έχουν φύγει αρκετοί
Ρε συ μπορείς να πιστέψεις ότι θέλεις δεν σημαίνει ότι ο λόγος του glock έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το λόγο οποιουδήποτε γνωστού σου. Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα και από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός τι θα πιστέψει. Απλα το να εκδηλώνεις φραστική επίθεση σε κάποιον γιατί δεν είναι αρεστά αυτά που λέει είναι απαράδεκτο. Μπορει να μην το έχεις κάνει εσύ προσωπικά αλλά υπάρχουν παιδιά που το έχουν κάνει και να ξέρετε ο glock ούτε σας πηγαίνει κόντρα για να σας την σπάσει ούτε τίποτα τέτοιο. Δυστυχως κάποιοι εντελώς άσχετοι και είναι και πολλοί εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη και μόνο χωρίς να μπορούν να στηρίξουν με επιχειρήματα τα λεγόμενα τους και"γεννούν"ελπίδες στους υποψήφιους και όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο.Guardian έγραψε: Μα δεν ειναι οτι αρπαζομαστε επειδη δεν ακουμε αυτο που θελουμε, αλλα οταν εμεις λεμε οτι μαθαινουμε κατι μεσα απο το σωμα ο γκλοκ διαφωνει κατηγορηματικα λες και κατεχει τη μοναδικη αληθεια.Γιατι δηλαδη να πιστεψω τον γκλοκ που ειναι ενας απλος αστυφυλακας και να μη πιστεψω εναν Αστυνομικο Διευθυντη απο τη Γαδα που μου λεει οτι υπαρχουν πιθανοτητες να βγει στο 2ο εξαμηνο του 21;
Προς το παρον δε πιστευω ουτε τον γκλοκ ουτε τον Διευθυντη, απλα περιμενω!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Οπότε να προετοιμαστουμε για το καλοκαίρι του 21;
Wolf93 έγραψε:Μακαρι εφ21 να ισχυει αυτο που σου ειπαν και να μην ειναι παπατζα!
Δεν νομίζω να είναι παπάτζα από άτομα της οικογένειας!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Οπότε ΕΦ21 γύρω στον Ιούλιο θα βγει η προκηρηξη;
Καλα και ο γκλοκ δεν εκφραζει τπτ επιχειρηματα. Το οτι θα βγαλει για εποπ και ΣΦ δε σημαινει απαραιτητα οτι δε θα βγαλει ΕΦ! Αλλωστε και γω δυσκολο το βλεπω να βγει, απλα αναρωτιεμαι γτ καποιοι λενε σιγουρα δε θα βγει και αλλοι ναι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες και εχει εγκριθει.
Και μαλιστα αυτος ο διευθυντης ειναι και κατα των εφ λεει θα μπουν παλι αμορφωτοι και θα χανουν τα πιστολια!
Και μαλιστα αυτος ο διευθυντης ειναι και κατα των εφ λεει θα μπουν παλι αμορφωτοι και θα χανουν τα πιστολια!
Σωτηρης έγραψε:Ρε συ μπορείς να πιστέψεις ότι θέλεις δεν σημαίνει ότι ο λόγος του glock έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το λόγο οποιουδήποτε γνωστού σου. Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα και από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός τι θα πιστέψει. Απλα το να εκδηλώνεις φραστική επίθεση σε κάποιον γιατί δεν είναι αρεστά αυτά που λέει είναι απαράδεκτο. Μπορει να μην το έχεις κάνει εσύ προσωπικά αλλά υπάρχουν παιδιά που το έχουν κάνει και να ξέρετε ο glock ούτε σας πηγαίνει κόντρα για να σας την σπάσει ούτε τίποτα τέτοιο. Δυστυχως κάποιοι εντελώς άσχετοι και είναι και πολλοί εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη και μόνο χωρίς να μπορούν να στηρίξουν με επιχειρήματα τα λεγόμενα τους και"γεννούν"ελπίδες στους υποψήφιους και όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο.Guardian έγραψε: Μα δεν ειναι οτι αρπαζομαστε επειδη δεν ακουμε αυτο που θελουμε, αλλα οταν εμεις λεμε οτι μαθαινουμε κατι μεσα απο το σωμα ο γκλοκ διαφωνει κατηγορηματικα λες και κατεχει τη μοναδικη αληθεια.Γιατι δηλαδη να πιστεψω τον γκλοκ που ειναι ενας απλος αστυφυλακας και να μη πιστεψω εναν Αστυνομικο Διευθυντη απο τη Γαδα που μου λεει οτι υπαρχουν πιθανοτητες να βγει στο 2ο εξαμηνο του 21;
Έχεις δίκιο αλλά εάν δεις και στο προηγούμενο νήμα πάλι το βριζαν τον glock διότι πάλι έλεγε τα δικά του και πηγαίνε κόντρα όπως και εδώ και τους καταρρακώνει ότι δν θα βγάλει πάλι δν γίνεται να το λέει συνέχεια αυτό. Διότι ο καθένας δν σου λέω όλοι έχουν πολύ αξιόπιστες πληροφορίες από πιο μεγάλους από αστυνομικούς Σωτήρη!
Guardian έγραψε:Καλα και ο γκλοκ δεν εκφραζει τπτ επιχειρηματα. Το οτι θα βγαλει για εποπ και ΣΦ δε σημαινει απαραιτητα οτι δε θα βγαλει ΕΦ!Αλλωστε και γω δυσκολο το βλεπω να βγει, απλα αναρωτιεμαι γτ καποιοι λενε σιγουρα δε θα βγει και αλλοι ναι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες και εχει εγκριθει.
Ούτε εγώ δν το ξέρω αυτό φίλε Guardian !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες