Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΒΑΣΩ ΣΤ.
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ ΣΤ. »

Ωπ χιλια συγνωμη σε περασα για κοπελα Εικόνα... Τεσπα παρε κι αλλους παραγοντες ποσοι θα κοπουν στις δοκιμασιεσ...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ρε παιδια αυτοι που ισοβαθμουν τους καλουν. Δεν ειναι απαρατητο να εισαι επιτυχων και να σε καλεσουν.
ΒΑΣΩ ΣΤ.
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ ΣΤ. »

Αν το πας ετσι ολοι Ισοβαθμουν...
tipota

Δημοσίευση από tipota »

Γιατι β ξερουμε κατι;

Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Μην συζητατε αλλο για την βαση στην Α ρε παιδια, σας παρακαλω δηλαδη! Σας ειπαμε ειναι 2360 παει και τελειωσε. Οποιος εχει απο 2360 και πανω ειναι επιτυχων και οποιος εχει απο 2359 και κατω (το ποσο κατω ειναι το θεμα) ειναι επιλαχων. Τωρα ξαναλεω για τις κληρωσεις δεν παιζει πουθενα ρολο το οτι σας καλεσαν, γιατι πολυ απλα καλουν επιτυχοντες, επιλαχοντες και αποτυχοντες. Εμπεδωστε το λιγακι αυτο που λεμε. Μην ανακυκλωνετε τα ιδια. Σημασια εχει τωρα να βρουμε την βαση στην Β κατηγορια και επισης να βρουμε μεχρι ποσα μορια φτανουν οι επιλαχοντες στην Α και μετα στην Β. Εγω δεν μπορω να μαθω κατι αλλο γιατι θα φαω ξυλο, τους εχω πρηξει... Ο LEW που μπορει ας μαθει.LEW μαθε φιλε μου αν μπορεις για τους επιλαχοντες στην Α μεχρι ποσα μορια φτανουν κτλ...
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Ρε αλανια ειπαμε... Καλουν τα πρωτα 2500 ατομα απο καθε κατηγορια... Αν σε καλεσουν αυτο δεν λεει τιποτα. Μπορει να εισαι σειρα 2000 και να ισοβαθμεις με τον 2001! Εισαι αποτυχων αλλα η κληρωση πρεπει να γινει για να ανακοινωθει με μια σειρα η ευλογημενη λιστα! Δηλαδη ο αλλος με 2270 που τον καλεσαν δεν ειναι απαραιτητα επιλαχων, πιο πιθανο να ειναι αποτυχων!

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LEW. »

Παναγιώτης Α. έγραψε:Μην συζητατε αλλο για την βαση στην Α ρε παιδια, σας παρακαλω δηλαδη! Σας ειπαμε ειναι 2360 παει και τελειωσε. Οποιος εχει απο 2360 και πανω ειναι επιτυχων και οποιος εχει απο 2359 και κατω (το ποσο κατω ειναι το θεμα) ειναι επιλαχων. Τωρα ξαναλεω για τις κληρωσεις δεν παιζει πουθενα ρολο το οτι σας καλεσαν, γιατι πολυ απλα καλουν επιτυχοντες, επιλαχοντες και αποτυχοντες. Εμπεδωστε το λιγακι αυτο που λεμε. Μην ανακυκλωνετε τα ιδια. Σημασια εχει τωρα να βρουμε την βαση στην Β κατηγορια και επισης να βρουμε μεχρι ποσα μορια φτανουν οι επιλαχοντες στην Α και μετα στην Β. Εγω δεν μπορω να μαθω κατι αλλο γιατι θα φαω ξυλο, τους εχω πρηξει... Ο LEW που μπορει ας μαθει.LEW μαθε φιλε μου αν μπορεις για τους επιλαχοντες στην Α μεχρι ποσα μορια φτανουν κτλ...
Αυτο προσπαθω τωρα αρχηγε μου για να ενημερωθουν ολοι.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από geral »

PHILLIPOS έγραψε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι και να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει και να μην λεει αερολογιες κτλ.Γινεται χωρις να σε εχουν ειδοποιησει να μην σου μοριοδοτησουν καποια απο τα δικαιολογητικα οπως π. Χ μορια πολυτεκνου η χαρτι αγγλικων ενω τα εχεις προσκομισει κανονικοτατα; Δηλαδη δεν σε ειδοποιουν αν δεν εχει μοριοδοτηθει καποιο χαρτι απο αυτα στο διαστημα που μεσολαβει πριν βγουν οι πινακες καταταξης - επιτυχοντων; Το διαπιστωνεις μονο οταν δεις στην μοριοδοτηση των προσοντων στους τελικους πινακες αν εχει μοριοδοτηθει η οχι;

Λίγο δύσκολο αυτό που λες Φίλιππα. Αν ήταν θα σε είχαν ειδοποιήσει από το τμήμα. Όσο αφορά στα δικαιολογητικά αφόυ έχεις συμπληρώσει στην αίτηση τα δικαιολογητικά που υποβάλεις δεν μπορούν να στα αλλάξουν από μόνοι τους, αν ήταν θα σου έλεγαν από εκέι ότι το δικαιολογητικό που τους έφερες δεν ισχύει. Είπαμε να αγχωνόμαστε αλλά όχι και έτσιΕικόνα
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από geral »

Σωτηρησ έγραψε:Ειναι παρα πολλα τα 2360 για 960 ατομα δυστυχως. Τα αποτελεσματα παιδια υπαρχει περιπτωση να βγουνε σημερα αργα το βραδυ η αυριο η εννοειτε την αλλη εβδομαδα;

Εγώ στο τμήμα της περιοχής μου, μου είπαν πως θα βγούν την άλλη βδομάδα.
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LEW. »

PHILLIPOS έγραψε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι και να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει και να μην λεει αερολογιες κτλ.Γινεται χωρις να σε εχουν ειδοποιησει να μην σου μοριοδοτησουν καποια απο τα δικαιολογητικα οπως π. Χ μορια πολυτεκνου η χαρτι αγγλικων ενω τα εχεις προσκομισει κανονικοτατα;Δηλαδη δεν σε ειδοποιουν αν δεν εχει μοριοδοτηθει καποιο χαρτι απο αυτα στο διαστημα που μεσολαβει πριν βγουν οι πινακες καταταξης - επιτυχοντων; Το διαπιστωνεις μονο οταν δεις στην μοριοδοτηση των προσοντων στους τελικους πινακες αν εχει μοριοδοτηθει η οχι;
Αν καποιο απο τα χαρτια που εχεις δεν ειναι εγκυρο αρα δεν μοριοδοτειται σε καλουν στο τμημα για να διορθωσεις την αιτηση. Αν μοριοδοτειται δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να μην το μοριοδοτησουν.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε LEW Η Παναγιωτη εγω εχω 2380 στην α για σας επιτυχων γιατι ομως δεν με εχουν καλεσει εως τωρα δεν ειναι περιεργο; Βασικα ειμαι απο επαρχια χαλκιδικη ισως να ειναι μια δικαιολογια. Λογικο στον πειραια αθηνα θεσσαλονικη να φτασουν οι πληροφοριες στα αστ. Τμηματα πιο γρηγορα απ οτι στην επαρχια. Απλα αγχωνομαι γιατι δεν με εχουν καλεσει ακομα. Πηρα τηλ και μ λενε μιλα με τν υπαξιωματικο δευτερα. Τι να πω. Αυτοι δεν ξερουν τιποτα ακομα. Αλλιως δεν θα μ λεγανε; Τουριστικο και αναπτυγμενο μερος σου λεει μετα!
fatsoula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από fatsoula »

Μαθε αν μπορεις και για την β' κατηγορια να μας πεις κ εμας κατι να εχουμε μια ιδεα
Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

LEW είσαι άπαιχτος! Εικόνα
PHILLIPOS

Δημοσίευση από PHILLIPOS »

geral έγραψε:
PHILLIPOS έγραψε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι και να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει και να μην λεει αερολογιες κτλ.Γινεται χωρις να σε εχουν ειδοποιησει να μην σου μοριοδοτησουν καποια απο τα δικαιολογητικα οπως π. Χ μορια πολυτεκνου η χαρτι αγγλικων ενω τα εχεις προσκομισει κανονικοτατα; Δηλαδη δεν σε ειδοποιουν αν δεν εχει μοριοδοτηθει καποιο χαρτι απο αυτα στο διαστημα που μεσολαβει πριν βγουν οι πινακες καταταξης - επιτυχοντων; Το διαπιστωνεις μονο οταν δεις στην μοριοδοτηση των προσοντων στους τελικους πινακες αν εχει μοριοδοτηθει η οχι;

Λίγο δύσκολο αυτό που λες Φίλιππα. Αν ήταν θα σε είχαν ειδοποιήσει από το τμήμα. Όσο αφορά στα δικαιολογητικά αφόυ έχεις συμπληρώσει στην αίτηση τα δικαιολογητικά που υποβάλεις δεν μπορούν να στα αλλάξουν από μόνοι τους, αν ήταν θα σου έλεγαν από εκέι ότι το δικαιολογητικό που τους έφερες δεν ισχύει. Είπαμε να αγχωνόμαστε αλλά όχι και έτσιΕικόνα

Το ρωταω αυτο γιατι ειχε προηγηθει κατι με ενα απο τα δικαιολογητικα μου και συγκεκριμενα με το bulats, πηγα κανονικα εκανα τα χαρτια μου αλλα οταν ειδαν το bulats τους φανηκε περιεργο επειδη δεν το ειχαν ξαναδει. Εγω τους εδειξα το φεκ οτι μοριοδοτειται το συγκεκριμενο χαρτι και εκανα κανονικα τα χαρτια μου στην τελικη καλως με σημειωμενα ολα τα δικαιολογητικα στην αιτηση μου συμπεριλαμβανομενου και του bulats. Τις επομενες μερες ομως με πηραν τηλ και μου ειπαν πως δεν μπορει να μοριοδοτηθει κτλ εγω εμεινα χαζος με αυτο που ακουσα. Πηγα απο εκει και μου ελεγαν κατι δικα τους πως πρεπει να εχει αναγλυφες σφραγιδες πανω Για να μοριοδοτηθει και κατι τετοια και πως δεν θα παρω τα μορια. Μου ειπαν να κανω μια καινουργια αιτηση αλλα εγω δεν το δεχτηκα και τους ειπα να στειλουν την αιτηση ετσι οπως εχει με το μπουλατς δηλαδη και δεν εκανα καινουργια. Και μου ειπαν πως μπορει να μην γινει δεκτο απο κατω και πως μαλλον δεν θα παρω τα μορια να το εχω υποψην μου. Μεχρι τωρα δεν με εχουν παρει τηλ. Γιαυτο ρωτησα αλλα αποτι λες θα με επαιρναν τηλ στην φαση που βρισκομαστε να μου ελεγαν το και το δεν τα εχεις παρει τα μορια. Τι να πω δεν ξερω...
CHROME

Δημοσίευση από CHROME »

Φίλε μου LEW νομίζω ότι κανείς λάθος για τα 2500 άτομα εγώ την προηγούμενη χρονιά που ήμουνα λίγο πιο κάτω από τους επιλαχόντες δεν με κάλεσαν όπως και ένα φίλο μου που ήταν στην 700++

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες