Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Παντως εγω παιδια σημερα γυρω στις 12 το μεσημερι ειδα στην ετ1 που εδειχνε στιγμιοτυπα απο τη συζηζηση για το νομοσχεδιο μας στη βουλη. αρα φυσιολογικα πρεπει να ψηφιστηκε...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
ναι μονο που πρεπει ναχουν τα κοτσια να μπαινουν με τα στοιχεια τους οχι ανωνυμα.illy έγραψε:Ελενη ολοι οι επισκεπτες εχουν την υπογραφη guest
Κ μελος να εισαι οπως εγω-ασχετα που τωρα πλεον γραφω ως γκεστ- δεν γραφεις τα στοιχεια σου
Οχι δεν ειναι το ιδιο ατομο... Ουτως η αλλως δεν φαινεται να ειναι το ιδιο ατομο! Ο Εν λογω "κυριος" εχει συγκεκριμενο στυλ ποσταρισματος, εχει προβλημα με οσους ασχολουνται με τον στρατο

Μπορει καποιος να στειλει το link για την βουλη; Εσεις που το βλεπετε;
Helen, μακάρι όσα λές σχετικά με το θέμα των αποτελεσμάτων να μην έχουν την ίδια ευστάθεια με το τελευταίο που είπες. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Ας ελπισουμε αυριο να εχουμε κανενα καλο νεο. παω για υπνο γιατι ειμουν στο γηπεδο (αρειαναρααααα) και ειμαι πτωμα... τα λεμε παιδια... 

-
- Λοχαγός
ευχαριστω πολυ εισαι πολυ ευγενης. Τα αποτελεσματα μην ανησυχεις ερχονται λιαν συντομως οσονουπω.Olandos έγραψε: Helen, μακάρι όσα λές σχετικά με το θέμα των αποτελεσμάτων να μην έχουν την ίδια ευστάθεια με το τελευταίο που είπες. Καλή επιτυχία σε όλους.
Ελενακι, και μελος να εισαι οπως εγω-ασχετα που τωρα πλεον γραφω ως γκεστ- δεν γραφεις τα στοιχεια σου
Οχι δεν ειναι το ιδιο ατομο... Ουτως η αλλως δεν φαινεται να ειναι το ιδιο ατομο! Ο Εν λογω "κυριος" εχει συγκεκριμενο στυλ ποσταρισματος, εχει προβλημα με οσους ασχολουνται με τον στρατο

helen να σε εμπιστευτούμε; Και λίαν συντόμως και οσονούπω; 

http://www.parliament.gr/videoaudio/default.asp
Έτσι πιστεύω και εγώ. Δεν γίνεται να καθυστερήσουν άλλο. Χριστουγεννιάτικο δώρο θα είναι είτε περάσουμε είτε όχι. Τουλάχιστον θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι θα κάνουμε.
-
- Λοχαγός
ετσι ακριβως. Υπομονη.D.Y.K έγραψε:helen να σε εμπιστευτούμε; Και λίαν συντόμως και οσονούπω;
Σε εμπιστεύομαι! Αύριο θέλω τα αποτελέσματα. 

-
- Λοχαγός
αν δεν περασουμε τι ειδους χριστουγεννιατικο δωρο θα ειναι; Δεν το καταλαβα.Olandos έγραψε: Έτσι πιστεύω και εγώ. Δεν γίνεται να καθυστερήσουν άλλο. Χριστουγεννιάτικο δώρο θα είναι είτε περάσουμε είτε όχι. Τουλάχιστον θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι θα κάνουμε.
-
- Λοχαγός
δεν μιλησα στανταρ 100% για αυριο. Ειπα λιαν συντομως. Οποτε κυμαινετε απο αυριο εως στις 29 που σας ειπα για σιγουρα.D.Y.K έγραψε:Σε εμπιστεύομαι! Αύριο θέλω τα αποτελέσματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης