Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- GiannisDEA328
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 31
Ρε παιδιά πόσο καιρό απο όταν ανακοινώθει διαρκούν οι καταθέσεις δικαιολογητικών; Θυμάται κανείς; Έπισης το αργότερο μέχρι πότε λέτε να πάει; Αρχές έως μέσα Σεπτεμβρίου θα έχω το Γ κατηγορίας. Κανείς από εμπειρία να απαντήσει;
2 εβδομαδες εαν θυμαμαι σωστα!
ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΠΟΥ Α Η Α ΠΛΗΡΕΣ ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΤΟ Α ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ Ι
Καλησπέρα παιδιά... για να μας φύγει το άγχος κ να μην ελπίζουμε άδικα... εμείς τ 91 μπορούμε να συμμετέχουμε;
Λοιπόν παιδιά... Αν έχεις περάσει το δίπλωμα μηχανής (ανεφ) και βγει η προκυρηξη πριν μ έρθει την βεβαίωση ότι έχω περάσει την δεχοντε σαν δικαιολογητικο;
Εαν εχεις ηδη στα χερια σου διπλωμα π. Χ το Α1 που ειναι και αυτο μοτοσυκλετα δωσε αυτο να ξεμπερδευεις! Ειτε Α1 ειτε ανεφ 300 μορια θα παρεις!
Wolver σίγουρο; Α2 έχω αδερφε
Σιγουροτατο! Δωσε το Α2 τοτε!100 παιρνει μονο το 50αρι παιδια. Τα εχουμε πει πολλες φορες μην αγχωνεστε για αυτο.
Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε η πρόσληψη (1.500) Ειδικών Φρουρών, οι οποίοι θα ενταχθούν στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας πριν το τέλος του έτους.
Η προκήρυξη για την επιλογή τους, θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη και εκπαίδευσή τους.
ΞΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ και σε όλους αυτούς που νόμιζαν ότι θα βγάλουν 500 φέτος ώστε να ανέβουν οι εισαχθέντες για αστυφύλακες του χρόνου! Μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουμε στο σώμα 1500 άξιους συναδέλφους
1500 τελικά ευτυχώς με 2660 ευελπιστώ θα μαι μέσα παλικάρια επιτελους από το 2011 περιμενω
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Λογικα μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα εχουν ολοκληρωθει οι αιτησεις, και θα περιμενουμε τα αποτελεσματα!
Αν βγει από εβδομάδα μέχρι τέλος Αυγούστου η προθεσμία θ είναι
Πάντως λίγοι ήμαστε οι ψαγμένοι εδώ .. εννοώ. Π ασχοληθήκαμε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι μπερδευτηκα αυγουστου ηθελα να γραψω!
Παιδιά επανέρχομαι με νέες πληροφορίες... Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν πριν τις 15 αυγουστου. ωστοσο για τα άτομα σας είχα πει να μην ακούτε κάτι γτ θα πέσει πολύ ράδιο αρβυλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες