Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Ειλικρινά τώρα θέλει τόση ιδιαίτερη προετοιμασία για να βάλετε μέσα σε ένα σάκο 4-5 φούτερ,10 φανελάκια,10 κάλτσες,10 μποξεράκια ένα σλιπινγκ μπαγκ, ενα σεντόνι, ρούχα για τρέξιμο κτλπ για όποιον θέλει να κάνει γυμναστική και είδη υγιεινής; Πάρτε και ενα απορρυπαντικό μαζί και να τα πλένετε μη παραφορτώσετε πράγματα θα μας δώσουν από εκεί ενα λουκάνικο γεμάτο πράγματα στολές, φούτερ, φλις, τζάκετ κτλπ κτλπ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 30
Οι οβα χρεωνόμαστε ξανά κανονικά παραλλαγές τζάκετ κλπ;
Απενεργοποιήθηκε το μέλος που δημιούργησε την αναστάτωση. Παρά το ότι συμμερίζομαι την αγωνία σας, αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένοι θα χρησιμοποιούν εκφράσεις που παραπέμπουν σε καφενείο ή σε γήπεδο. Προς το παρόν λοιπόν την "χαρίζω" σε μερικούς ευέξαπτους, ωστόσο ενημερώνω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη. Ή μάλλον για κάποιους δεν θα υπάρξει τρίτη (αφού είναι ήδη απενεργοποιημένοι και έκαναν νέους λογαριασμούς).
Συνεχίζουμε στο θέμα μας.
Συνεχίζουμε στο θέμα μας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
33ΜΚ είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουμε καθόλου εξόδους;
Ναι μέχρι την ορκωμοσία μόνο επισκεπτηριο επιτρέπεται αν δεν κάνω λάθος.Tactical Nick έγραψε:33ΜΚ είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουμε καθόλου εξόδους;
Αλλά ναι είναι σίγουρος ότι έξοδοι δεν θα υπάρχουν
Ναι φίλε μέχρι να γίνει η ορκωμοσία καθόλου όταν μπούμε θα βγούμε ξανά μόλις ορκιστουμε και θα φύγουμε κατευθείαν όπως έγινε και με τα παιδιά πέρυσι! Εξόδους θα έχουμε μόνο όταν γυρίσουμε ξανά πίσω για σχολείο μαχητή και θα βγαίνουμε όταν δεν υπάρχει εκπαίδευση ή κάποιος από εμάς δεν έχει υπηρεσία! Και εννοείται μετά το ίδιο ισχύει και για την εκπαίδευση της ειδικότητας βγαίνουμε κανονικάTactical Nick έγραψε:33ΜΚ είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουμε καθόλου εξόδους;
Εκπαίδευση ειδικότητας είσαι κανονικά 7-2.30 μέσα σε υπηρεσίες και ανάλογα αν θα έχεις απογευματινή εκπαίδευση (πέρα της τρίτης που έχει έτσι και αλλιώς νυχτερινή)
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Οι οβα συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά, όσο αναφορά τους υπόλοιπους μια προκαταβολή γύρω στα Χριστούγεννα 1000 ευρώ και εξόφληση εντός Ιανουαρίου το πολύ Φεβρουάριο.μετά μπαίνεις σε κανονική ροη κάθε 26 του μήναGiwtobol22 έγραψε:Μετά τον 1 μισή μήνα πληρωνόμαστε ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Καλημέρα,Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αν γίνει κατάταξη τέλος Οκτωβρίου, πότε φεύγουμε με άδεια;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Αυτό με την πληρωμή δεν το έχω καταλάβει ακόμα ρε παιδιά.Συγγνώμη κιόλας που ξανά ρωτάω και σας βάζω σε κόπο, αλλά αν μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο αναλυτικά πως θα πάει για εμάς τους ΕΠΟΠ.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανέναν στον κόσμο, μόνος μου ότι κάνω. Πριν ένα μήνα έχασα την μανούλα μου.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανέναν στον κόσμο, μόνος μου ότι κάνω. Πριν ένα μήνα έχασα την μανούλα μου.
Όλος ο δημόσιος τομέας νοσοκομεία εκαβ στρατός αστυνομία ο νεοπροσληφθεις θέλει 2 μήνες να παραστεί η μισθοδοσία του
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)
Καλημερα και συλλυπητήρια! Δυστυχώς έτσι είναι με την μισθοδοσία. Και οι ΟΒΑ που μπαίνουν πληρώνονται μετά από 2 μήνες. Έχεις το δικαίωμα να κάνεις αναφορά για προκαταβολή και να σου δώσουν κάποιο ποσό (1000? θα είναι λογικά)
Κατάλαβαν και η μισθοδοσία από πότε ξεκινάει; Από την ημέρα κατάταξης μας στο κέντρο?
Ναι απο την πρώτη μέρα η πάγια εντολή απλά αργεί να δωθει μέχρι να γίνουν τα διαδικαστικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες