Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νεος

Δημοσίευση από Νεος »

Ρε παιδιά οκ και να περάσει ένας με βύσμα σιγά τι έγινε.. αν περνάει βύσμα στον ΑΣΕΠ.. επίσης ρε παλικάρι με τα βίντεο πες ότι περνάνε βύσματα και κάνεις όλα αυτά τι θα καταλάβεις; τέλος δενχάθηκε ο κόσμος δεν είναι μόνο αυτή η προκήρυξη υπάρχουν και θα βγούνε και αλλες.. καλή συνέχεια παιδιά οποιοι και οποίες περάσουνε με βύσμα η χωρις οκ πάμε για αλλα..
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Easy έγραψε:Όποιος με βιντεοσκοπησει μήνυση και φωνάζω αστυνομία επί τόπου..
Αμα σπαζεσαι φίλε μου 13 ευρώ με δύο φωτογραφίες ταυτότητας

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ανδρέας έγραψε:Για εμένα οι αθλητικές δοκιμασίες με τον τρόπο που έγιναν θεωρώ πως ήταν πολύ χύμα και ότι ναναι... και όσοι ήταν εκεί και έβλεπαν διάφορα καταλαβαίνουν... τώρα αν κάποιους δεν σας ενδιαφέρει γιατί είστε είδη μέσα άλλο αυτό... εμάς τους επιλαχόντες όμως μας νοιάζει ίσως λίγο παραπάνω.. αν ήθελαν να είναι σωστοί έπρεπε να δώσουν χαρτί στον καθένα με την επίδοση που εκανε η τέλος πάντων αν όχι με επίδοση αν πέρασε η όχι.. υπογεγραμμένο από αυτούς και υπογεγραμμένο και από τον εξεταζόμενο... ώστε να είμαστε όλοι καλυμμένοι.. από την στιγμή που δεν έχουνε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στο χέρι μας μπορεί να ισχυριστεί ο καθένας ότι θέλει και να γίνει το οτιδήποτε.. είναι σαν να μπαίνεις σε ένα μαγαζί να αγοράζεις κάτι να μην σου δίνουν αποδείξη και όταν βγαίνεις έξω να σε πιάνει η αστυνομία ότι έκλεψες επειδή έτσι είπαν οι υπάλληλοι από μέσα... απέδειξε μετά εσύ ότι δεν είσαι ελέφαντας... απλά είναι τα πράγματα.
Φίλε μου εφόσον ως επιλαχοντας αδικήθηκες σε αυτόν με το σκαμμα του είπες ότι αυτό που κάνει να μετράει από την φτέρνα οποιους θέλει δεν είναι σωστό αντί να τους κόβει και ότι οι επιλαχοντες περιμένουν; Ή μούγκα από κοντά και ήρθες στο φόρουμ να μας το γράψεις;

ΑΣΕΠ

Δημοσίευση από ΑΣΕΠ »

Καθόλου προσωπικά δεδομένα, είναι σε δημόσιο χώρο.

Άλλωστε θα φαίνονται μόνο τα νούμερα των υποψηφίων - χρόνος και όριο 3.60μ, και αν το κανάλι θέλει να προβάλλει τα πρόσωπα δικό τους θέμα.

Πρόκειται για προκήρυξη ΑΣΕΠ, και πρέπει να υπάρξει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Οπότε οι 8μηνίτες που κόβονται (επειδή δεν έκαναν προπονήσεις), ας πρόσεχαν.

Βλέπεις ότι ασχολούμαι σαν επιλαχόντας, ώστε η διαδικασία να γίνει αξιοκρατικά, και μου λες ότι θα κοπω σε ψυχοτεχνικά. Έχω περάσει από αυτή τη διαδικασία. Συνήθως κόβονται άτομα που δεν μπορούν να κάνουν συζήτηση.

Όποιος έχει θέμα θα βρίσκομαι έξω από το ΤΕΦΑΑ με κάμερα. Να τα πούμε!

ΑΣΕΠH

Δημοσίευση από ΑΣΕΠH »

Έτσι είναι όποιος δεν βγάζει τα αθλήματα ζορίζεται. Επίσης οι εκπρόσωποι του ΑΣΕΠ χαίρονται που είχε μαζευτεί απ έξω κόσμος με κάμερες και παρακολουθούμε τα νούμερα και σημειώνε επίσης ποιος πέρασε και ποιος οχι την πρώτη μέρα στο 1000αρι.

Εφόσον υπάρχει η λίστα στο www.asep.gr με τα ονόματα και αριθμούς των υποψηφίων δεν τίθεται κάτι για μήνυση.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Easy έγραψε:Όποιος με βιντεοσκοπησει μήνυση και φωνάζω αστυνομία επί τόπου..

Μαζεύονται επίσης και κάτι νούμερα συγγενείς και φίλοι, κάτι αδερφές και βλαμμενες απέξω άκρως ενοχλητικό φωνάζουν και ηλιθια πράγματα του τύπου: "τρέχα Μήτσο! Τρέχα Ρε μαλακα 100 μέτρα σε χωρίζουν απ το δημόσιο ρέεε! "

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Thanos888 έγραψε:Μερικοί είναι τόσο προκλητικά βλάκες που δε καταλαβαίνουν ότι στον ΑΣΕΠ ούτε βύσματα περνάνε , ούτε ηλιθιες καταγγελίες τύπου Ευαγγελατου- Τριανταφυλλοπουλου αλα κρυφή κάμερα. Προσέξτε μη σας τρέχουν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θολωσουν οι δικές σας φάτσες κυριολεκτικά μετά. Πουστρακια που περηφανευεστε ότι στηνοσασταν σα τα τραβελια στη Συγγρού απέξω. Λερεςςςς χαχχαχαχαχα
Θάνο παικταρα μπες στις φυλακές να τους ραπισεις όλους.. Είσαι μια ιδιοφυΐα χαραμίζεσαι.

Βαλαντης Μαρινοπουλο

Δημοσίευση από Βαλαντης Μαρινοπουλο »

Thanos888 έγραψε:Μερικοί είναι τόσο προκλητικά βλάκες που δε καταλαβαίνουν ότι στον ΑΣΕΠ ούτε βύσματα περνάνε , ούτε ηλιθιες καταγγελίες τύπου Ευαγγελατου- Τριανταφυλλοπουλου αλα κρυφή κάμερα. Προσέξτε μη σας τρέχουν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θολωσουν οι δικές σας φάτσες κυριολεκτικά μετά. Πουστρακια που περηφανευεστε ότι στηνοσασταν σα τα τραβελια στη Συγγρού απέξω. Λερεςςςς χαχχαχαχαχα
Φιλε απο τι βλεπω εχεις χεσμενα την φωλιά σου. Και τα βρισίδια βαρύ αρσενικού δε θα σε κανουν εδω μεσα μαγκα. Γιατι έβαλες μεσω για τα αθληματακια. Κόβεις ο μελλον άλλων. Αλλα σιγα εσυ τωρα να μπεις δημοσιουπαλληλος και οτι γινει

ΑΣΕΠ

Δημοσίευση από ΑΣΕΠ »

Όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και έχουν πειραχτεί, τότε το βίντεο θα προβληθεί από τα κανάλια.
Νέος,

Αυτό λέγεται ανταγωνισμός, κανείς δεν χαρίζει θέση εργασίας σε άλλον, ειδικά αν ο άλλος δεν πιάνει τα όρια.

Για σκεφτείτε λοιπόν, για ποιο λόγο μας πήγαν εκεί για τις αγωνιστικές δοκιμασίες σε χώρο ανοικτό, όπου μας βλέπουν απ' έξω πολύς κόσμος!

Επίσης είδαμε οι περισσότεροι ότι οι εκπρόσωποι του ΑΣΕΠ γνώριζαν μερικούς υποψηφίους (8μηνίτες).

Οπότε καλό είναι να έχουμε το βίντεο...

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Τρελέ μου να σε ρωτήσω κάτι. Επειδή στο 100αρι δεν ξέρω πόσο το έκανα και οι κριτές δεν μας είπαν , υποθέτω πως είμαι μεταξύ 14,7 με 15 δευτερόλεπτα, μπορείς να μου στείλεις τα ντοκουμέντα σου να δω; Εικόνα

ΑΣΕΠ

Δημοσίευση από ΑΣΕΠ »

ARN,Τι ώρα ήσουν;

Αν είχες από πίσω και άλλον, το έχεις περάσει εσύ.

Το βίντεο θα ανέβει, μόνο αν υπάρξουν παρατυπίες.

π. Χ Στο 1000αρι έκαναν 04:25 και τους πέρασαν με 04:20.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι δεν παίρνει βύσμα ο ΑΣΕΠ, ισχύει.Μόνο πολιτικές εντολές...

Το εφετείο ακύρωσε την φωτογραφική προκήρυξη του Συριζα,1Κ/2017.

Να υπενθυμίσω ότι τον Μάρτιο πηγαν και για την δικιά μας προκήρυξη δικαστικα, για τον ίδιο λόγο. Την συνάφεια της προϋπηρεσίας και των τίτλων.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

ΑΣΕΠ έγραψε:ARN,Τι ώρα ήσουν;

Αν είχες από πίσω και άλλον, το έχεις περάσει εσύ.

Το βίντεο θα ανέβει, μόνο αν υπάρξουν παρατυπίες.

π. Χ Στο 1000αρι έκαναν 04:25 και τους πέρασαν με 04:20.

10 και μισή έως 11 η ώρα κάπου εκεί ήταν

Δεύτερος τερμάτισα ίσως οριακά και τρίτος.

Νεος

Δημοσίευση από Νεος »

Ναι ρε φίλε ξέρω πως λέγεται και καταλαβαίνω τι λες.. εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν περάσει κάποιος με βύσμα η όχι. αυτα έτσι είναι τι να κάνουμε. τελος πάντων εγώ επιλαχών είμαι αλλά δεν θα ψαξω κιόλας γιατί μπήκε αυτός η ο άλλος.. κατάλαβες τι εννοώ;
ΑΣΕΠ

Δημοσίευση από ΑΣΕΠ »

Νέος, Κακώς που δεν θέλεις να ψάξεις.

Άρα και να σου φάνε τη θέση εργασίας δεν θα σε πειράξει!

Εμείς οι επιλαχόντες περιμένουμε να κοπούν οι 8μηνίτες.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες