Αναστολή προκηρύξεων για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Rafale »

ELEANOYLA έγραψε: παιδακια αν μαθει καποιος ας το πει. Ολοι περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.

Σαφεστατα ελεανουλα Θα υπαρχει ενημερωση εδω στο φορουμ να μη σου πω οτι και πρωτοι θα μαθουμε!
DIOPOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DIOPOS »

Παίδες δεν Παγώνουν οι προκηρύξεις ναυτικού και αεροπορίας που είναι σε εξέλιξη απλώς περιμένουν να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για Να μην έχει την συνέντευξη. Πήρα το γραφείο ενημερώσεως κοινού για Δικό μου άνθρωπο που έχει Δώσει Χαρτιά για αεροπορία και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα να Πουν μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο... Κουβέντα δεν παίρνεις... Γιατί Έχουν ευθύνη τι λένε.

Πάντως οι δημοσιογράφοι Τα μπέρδεψαν. Για την παλιά Προκήρυξη του στρατού Ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος (είναι και συνταγματολόγος... Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων το επάγγελμα του καθενός δεν αμφισβητείται) ότι θα αφαιρεθούν από όλους οι βαθμοί της συνέντευξης (0 έως 200) το οποίο έχει αποφασιστεί και από το διοικητικό Δικαστήριο ως αντισυνταγματικό. Τώρα σχετικά με την κατάταξη που είναι για 1η φλεβάρη δεν αλλάζει συνήθως για να μην μπλέκονται και με τις σειρές των φαντάρων θητείας. Και νομίζω (αν υπάρχει καποιος της νομικής να μας πει... ) ότι να αφαιρέσει αντισυνταγματικά θέματα από την προκήρυξη μπορεί... Να προσθέσει νομίζω δεν παίζει!

Το θέμα είναι βέβαια τον μήνα που θα γίνονταν οι συνεντεύξεις και εφόσον η 1η φλεβάρη δεν αλλάζει τι θα γίνει θα πάει πιο νωρίς τα ιατρικα, αθλητικά ψυχοτεχνικά ή "παγώνει" με αυτο τον τρόπο η διαδικασία... ;

DIOPOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από DIOPOS »

Το mod.gr είναι του Υπ. Εθ. Α.

απλώς συμπλήρωσα για να υπάρχουν όλα τα links στο forum
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από anna.nikos »

DIOPOS έγραψε: Παίδες δεν  Παγώνουν οι προκηρύξεις ναυτικού και αεροπορίας που είναι σε εξέλιξη απλώς περιμένουν να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για  Να μην έχει την συνέντευξη. Πήρα το γραφείο ενημερώσεως κοινού για  Δικό μου άνθρωπο που έχει  Δώσει  Χαρτιά για αεροπορία και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα να  Πουν μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο... Κουβέντα δεν παίρνεις... Γιατί  Έχουν ευθύνη τι λένε.

Πάντως οι δημοσιογράφοι  Τα μπέρδεψαν. Για την παλιά  Προκήρυξη του στρατού  Ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος (είναι και συνταγματολόγος... Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων το επάγγελμα του καθενός δεν αμφισβητείται) ότι θα αφαιρεθούν από όλους οι βαθμοί της συνέντευξης (0 έως 200) το οποίο έχει αποφασιστεί και από το διοικητικό  Δικαστήριο ως αντισυνταγματικό.
Τώρα σχετικά με την κατάταξη που είναι για 1η φλεβάρη δεν αλλάζει συνήθως για να μην μπλέκονται και με τις σειρές των φαντάρων θητείας. Και νομίζω (αν υπάρχει καποιος της νομικής να μας πει... ) ότι να αφαιρέσει αντισυνταγματικά θέματα από την προκήρυξη μπορεί... Να προσθέσει νομίζω δεν παίζει!

Το θέμα είναι βέβαια τον μήνα που θα γίνονταν οι συνεντεύξεις και εφόσον η 1η φλεβάρη δεν αλλάζει τι θα γίνει θα πάει πιο νωρίς τα ιατρικα, αθλητικά ψυχοτεχνικά ή "παγώνει" με αυτο τον τρόπο η διαδικασία... ;

ευχαριστουμε πολυ!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Την κατάργηση της συνέντευξης στη διαδικασία επιλογής ΕΠΟΠ ανακοίνωσε ο υπουργός Αμυνας Ευ. Βενιζέλος.

«Θα απομείνουν συνεπώς μόνον κριτήρια αντικειμενικά που περιβάλλονται από εγγυήσεις απόλυτης διαφάνειας και με βάση τα κριτήρια αυτά θα συνεχιστούν οι σχετικές διαδικασίες» είπε.

Ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι στο Στρατό Ξηράς, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής, αυτές δεν θα επαναληφθούν, αλλά ο πίνακας των επιλεγομένων θα καταρτιστεί χωρίς το κριτήριο της συνέντευξης.

Αυτό επιφέρει αλλαγή στη σειρά κατάταξης της τάξης του 4,7% στο σύνολο των επιλεγομένων.

«Αρα, το 95% των επιτυχόντων και όλοι όσοι δεν επιλέγονται, θα έχουν τη βεβαιότητα ότι επεκράτησαν διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια. Στο Ναυτικό και την Αεροπορία, η διαδικασία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συλλογής δικαιολογητικών και αυτή θα συνεχιστεί κανονικά, χωρίς τη συνέντευξη», είπε.

in.gr
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου αναστέλλονται οι τρεις διαγωνισμοί για την πρόσληψη 3600 επαγγελματιών οπλιτών στο Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.

Όπως δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, ο λόγος της αναστολής είναι ότι οι διαγωνισμοί εμπεριέχουν το στοιχείο της προφορικής συνέντευξης η οποία αφήνει τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας καθώς αυτή εφαρμόζεται στην πράξη χωρίς τις εγγυήσεις που επιβάλλει η νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με ρύθμιση που θα εισαχθεί στη βουλή το ταχύτερο δυνατόν η διαδικασία αυτής της συνέντευξης θα καταργηθεί, ανέφερε ο υπουργός.

Έτσι θ' απομείνουν στη διαδικασία μόνο κριτήρια αντικειμενικής αξιολόγησης που περιβάλλονται από εγγυήσεις απόλυτης διαφάνειας και με βάση τα κριτήρια αυτά θα συνεχιστούν οι σχετικές διαδικασίες.

Σε νέα διευκρινιστική του δήλωση, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι «στο Στρατό Ξηράς, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής, αυτές δεν θα επαναληφθούν αλλά ο πίνακας των επιλεγομένων θα καταρτιστεί χωρίς το κριτήριο της συνέντευξης. Αυτό επιφέρει αλλαγή στη σειρά κατάταξης της τάξης του 4,7% στο σύνολο των επιλεγομένων. Άρα, το 95% των επιτυχόντων και όλοι όσοι δεν επιλέγονται, θα έχουν τη βεβαιότητα ότι επεκράτησαν διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια».

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, στο Ναυτικό και την Αεροπορία, η διαδικασία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συλλογής δικαιολογητικών και αυτή θα συνεχιστεί κανονικά, χωρίς τη συνέντευξη.

TA NEA
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Gary »

DIOPOS έγραψε:Παίδες δεν Παγώνουν οι προκηρύξεις ναυτικού και αεροπορίας που είναι σε εξέλιξη απλώς περιμένουν να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για Να μην έχει την συνέντευξη. Πήρα το γραφείο ενημερώσεως κοινού για Δικό μου άνθρωπο που έχει Δώσει Χαρτιά για αεροπορία και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα να Πουν μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο... Κουβέντα δεν παίρνεις... Γιατί Έχουν ευθύνη τι λένε.

Πάντως οι δημοσιογράφοι Τα μπέρδεψαν. Για την παλιά Προκήρυξη του στρατού Ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος (είναι και συνταγματολόγος... Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων το επάγγελμα του καθενός δεν αμφισβητείται) ότι θα αφαιρεθούν από όλους οι βαθμοί της συνέντευξης (0 έως 200) το οποίο έχει αποφασιστεί και από το διοικητικό Δικαστήριο ως αντισυνταγματικό. Τώρα σχετικά με την κατάταξη που είναι για 1η φλεβάρη δεν αλλάζει συνήθως για να μην μπλέκονται και με τις σειρές των φαντάρων θητείας. Και νομίζω (αν υπάρχει καποιος της νομικής να μας πει... ) ότι να αφαιρέσει αντισυνταγματικά θέματα από την προκήρυξη μπορεί... Να προσθέσει νομίζω δεν παίζει!

φιλε αυτο που λες για την 1η Φλεβαρη ισχυει για αεροπορια και ναυτικο, για το στρατο ξηρας ισχυει η 18η Νοεμβρη;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σωστότατος!

http://ellas2. Wordpress.com/2009/10/18/%CE%B5%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80/

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Anonymous

Sorry αλλά είμαι στο navy και ξέρω και κάποιους από αεροπορία... Για στρατό δεν ξέρω... Αλλά ψάξε να δεις πότε παίρνει ΕΣΣΟ... Δηλαδή οπλίτες θητείας... Γιατί σίγουρα δεν μπορούν να συμπίπτουν οι κατατάξεις... Αυτό στο διαβεβαιώνω υπεύθυνα... Για ό, τι λέω νομίζω είναι γνώμες και με βάση την εμπειρία μου και από τις πηγές που έχει ή διαβάζει κανείς...

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

DIOPOS έγραψε:Sorry αλλά είμαι στο navy και ξέρω και κάποιους από αεροπορία... Για στρατό δεν ξέρω... Αλλά ψάξε να δεις πότε παίρνει ΕΣΣΟ... Δηλαδή οπλίτες θητείας... Γιατί σίγουρα δεν μπορούν να συμπίπτουν οι κατατάξεις... Αυτό στο διαβεβαιώνω υπεύθυνα... Για ό, τι λέω νομίζω είναι γνώμες και με βάση την εμπειρία μου και από τις πηγές που έχει ή διαβάζει κανείς...

πάντως ο Νοεμβριος ειναι μηνας ΕΣΣΟ της Δ', ο τελευταιος μηνας καταταξης θητεων
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από tati »

Καλημερα! Βρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχει βγει καμια επισημη ανακοινωση στα site του στρατου ή στου υπουργειου;

ποτε περιμενουν να μας ενημερωσουν;

Anonymous

Gary έγραψε:
DIOPOS έγραψε: Sorry αλλά είμαι στο navy και ξέρω και κάποιους από αεροπορία... Για στρατό δεν ξέρω... Αλλά ψάξε να δεις πότε παίρνει ΕΣΣΟ... Δηλαδή οπλίτες θητείας... Γιατί σίγουρα δεν μπορούν να συμπίπτουν οι κατατάξεις... Αυτό στο διαβεβαιώνω υπεύθυνα... Για ό, τι λέω νομίζω είναι γνώμες και με βάση την εμπειρία μου και από τις πηγές που έχει ή διαβάζει κανείς...

πάντως ο Νοεμβριος ειναι μηνας ΕΣΣΟ της Δ', ο τελευταιος μηνας καταταξης θητεων
http://ellas2. Wordpress.com/2009/10/18/
Anonymous

ttsevekidou έγραψε: Καλημερα! Βρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχει βγει καμια επισημη ανακοινωση στα site του στρατου ή στου υπουργειου;

ποτε περιμενουν να μας ενημερωσουν;

Στην Ελλάδα είμαστε... Διάβασε το link που έβαλα και θα δεις και για το "χαλασμένο τηλέφωνο" το παιχνίδακι που Παίζαμε μερικοί μικροί... Ε το παίζουν αυτοί τώρα! :-)
Anonymous

http://ellas2. Wordpress.com/

άρα ισχύει αυτό που λένε "τα νέα" και το "in.gr"

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης