Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Καινεγω ολα κομπλε σημερα παντως απο οτι καταλαβα γινεται να κανει κανεις συμπληρωματικη αιτηση γτ ελεγε ο αξιωματικος που πηγα σημερα οτι περιμενε αλλα δυο παιδια για συμπληρωματικη αιτηση και εδιωχνε κοσμο λεγοντας οτι δεν προλαβαινει. Πολυ χρονοβορα διαδικασια παντως σε συγκριση με την πυροσβεστικη μαλιστα ενας αστυφυλακας εκανε παραπονα και ελεγε τι παθατε ολοι σημερα λες και δεν υπαρχουν αλλες μερες... Και κοιτα νεολαια σημερα τελικα εχει που "περαση" η αστυνομια κτλ. Μας εκανε την καρδια περιβολι...
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 46
Πέρσι πάντως δεν θυμάμαι να γίνεται τέτοιος χαμός με τις αιτήσεις...Marsupilami πάντα θα υπάρχουν τέτοια κακοπροαίρετα άτομα σε κάθε Δημόσια υπηρεσία. Θα τα δούμε μόλις μπούμε στο σώμα. Συνήθως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν έχουν τέτοιο. Υφάκι. Αυτό τουλάχιστο παρατήρησα εγώ.
To Serve and Protect
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 77
Γιατί η υποδιοικήτής δεν ήταν μεγάλη σε ηλικία; Μόνο και μόνο πως την περιέγραψες κατάλαβα τι φρούτο είναι
- George911
Terminator έγραψε:Γιατί η υποδιοικήτρια δεν ήταν μεγάλη σε ηλικία;
Ήταν αρκετά μεγάλη (40 συν) αλλά δεν είχε άσχημο υφάκι. Δεν ήταν δηλαδή αγενής και ανυπόμονη. Απλά επέμενε ότι είναι έτσι και ότι τα ξέρει καλύτερα.
To Serve and Protect
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Εμας παντως ο αξιωματικος οσους εδιναν και πυροσβεστικη προσπαθουσε να μας πεισει να περασουμε τις πκε στην πυροσβεστικη και μετα να δωσουμε την βεβαιωση... Ισως για να μην μας δωσουν δελτιο υγειονομικηςνδεν ξερω... Παντως οσα παιδια πηγαν ετσι τους ελεγε...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
George911 έγραψε:Terminator έγραψε:Οταν λες παράλειψη του αξιωματικού τι εννοείς;
Μου είπε να δηλώσω μόνο την Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας, γιατί δεν επηρεάζει, όπως είπε, τη σειρά προτίμησης στο Μηχανογραφικό δελτίο, αλλά θυμάμαι ότι πέρσι όταν έκανα την ίδια αίτηση συμπλήρωσα ΚΑΙ τις 2 σχολές (Αστυφυλάκων-Αξιωματικών). Επιτρέπεται η διόρθωση σε αυτή την περίπτωση, εντός βέβαια της προθεσμίας;
Φιλε ξαναεδωσες με το νεο ή με το παλιο συστημα; ποσα μορια υπολογιζεις φετος;
- George911
DIMITRISPOL έγραψε:George911 έγραψε:Terminator έγραψε:Οταν λες παράλειψη του αξιωματικού τι εννοείς;
Μου είπε να δηλώσω μόνο την Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας, γιατί δεν επηρεάζει, όπως είπε, τη σειρά προτίμησης στο Μηχανογραφικό δελτίο, αλλά θυμάμαι ότι πέρσι όταν έκανα την ίδια αίτηση συμπλήρωσα ΚΑΙ τις 2 σχολές (Αστυφυλάκων-Αξιωματικών). Επιτρέπεται η διόρθωση σε αυτή την περίπτωση, εντός βέβαια της προθεσμίας;
Φιλε ξαναεδωσες με το νεο ή με το παλιο συστημα; Ποσα μορια υπολογιζεις φετος;
Καλησπέρα φίλε! Έδωσα 2η φορά με το νέο σύστημα από Ανθρωπιστικών Σπουδών και πιστεύω - ή θέλω να πιστεύω- πως έχω βγάλει κάπου στα 16.8 - 16.9. Εσύ πως τα πήγες;
To Serve and Protect
- vladimiros1998
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδια προτεινετε μου την γνωμη σας... σημερα πηγα να κανω την αιτηση στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου συμφωνα με την προκυρηξη. Εκει με μετραει στο υψος ενας αστυνομος και μου λεει εισαι ακριβως 1,70. Επειτα μου λεει να περιμενω για να φωναξει και αλλον για να ειμαστε σιγουροι... Μετραει ξανα και μου λεει 1,697. Δεν ειναι παλι σιγουρος και μου λεει να ξανα σταθω για να με μετρησει. Λεει 1,685 (Πως ειναι δυνατον; ). Τελοσπαντων εκανα ενσταση για να μετρηθω απο την αστυνομικη διευθυνση Θεσσαλονικης αλλη μια φορα. Το θεμα ειναι οτι εχω μετρηθει με λειζερ με ακριβεια και βγηκα 1.708.(η μετρηση στο αστυνομικο τμημα εγινε το πρωι οπως και στο λειζερ οπου δεν υπαρχει μειωση του υψους). Μπορειτε να προτεινετε κατι που μπορει να δωσει 1 cm τουλαχιστον; Γιατι ημουν σιγουρος οτι δεν θα ειχα προβλημα και δεν το περιμενα αυτο. Εχω δοκιμασει με μονοζυγο αλλα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα... Πειτε μου την γνωμη σας ευχαριστω!
Προσπάθησε διατάσεις. Κάτι παρόμοιο έτυχε και με εμένα πέρυσι. Πήγα στο ατ και με έβγαλε ακριβώς 1.70. Με ξαναμετρησε και πάλι 1.70. Μετα εφερε αλλα 3 ατομα για να με μετρησουν και αυτοι. Είχαμε φάει 10 λεπτά για να αποφασίσουν αν θα με περάσουν ή όχι. Με μέτραγαν για κάνα 10 λεπτό. Τελικά με πέρασαν.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
vladimiros1998 έγραψε:Παιδια προτεινετε μου την γνωμη σας... σημερα πηγα να κανω την αιτηση στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου συμφωνα με την προκυρηξη. Εκει με μετραει στο υψος ενας αστυνομος και μου λεει εισαι ακριβως 1,70. Επειτα μου λεει να περιμενω για να φωναξει και αλλον για να ειμαστε σιγουροι... Μετραει ξανα και μου λεει 1,697. Δεν ειναι παλι σιγουρος και μου λεει να ξανα σταθω για να με μετρησει. Λεει 1,685 (Πως ειναι δυνατον;). Τελοσπαντων εκανα ενσταση για να μετρηθω απο την αστυνομικη διευθυνση Θεσσαλονικης αλλη μια φορα. Το θεμα ειναι οτι εχω μετρηθει με λειζερ με ακριβεια και βγηκα 1.708.(η μετρηση στο αστυνομικο τμημα εγινε το πρωι οπως και στο λειζερ οπου δεν υπαρχει μειωση του υψους). Μπορειτε να προτεινετε κατι που μπορει να δωσει 1 cm τουλαχιστον; Γιατι ημουν σιγουρος οτι δεν θα ειχα προβλημα και δεν το περιμενα αυτο. Εχω δοκιμασει με μονοζυγο αλλα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα... Πειτε μου την γνωμη σας ευχαριστω!
Έχουν πρόβλημα με αυτούς που είναι κοντά στο 1,70 απ' όσο ξέρω. Οπότε θα περάσεις πολύ κόσκινο.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
vladimiros1998 έγραψε:Παιδια προτεινετε μου την γνωμη σας... σημερα πηγα να κανω την αιτηση στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου συμφωνα με την προκυρηξη. Εκει με μετραει στο υψος ενας αστυνομος και μου λεει εισαι ακριβως 1,70. Επειτα μου λεει να περιμενω για να φωναξει και αλλον για να ειμαστε σιγουροι... Μετραει ξανα και μου λεει 1,697. Δεν ειναι παλι σιγουρος και μου λεει να ξανα σταθω για να με μετρησει. Λεει 1,685 (Πως ειναι δυνατον;). Τελοσπαντων εκανα ενσταση για να μετρηθω απο την αστυνομικη διευθυνση Θεσσαλονικης αλλη μια φορα. Το θεμα ειναι οτι εχω μετρηθει με λειζερ με ακριβεια και βγηκα 1.708.(η μετρηση στο αστυνομικο τμημα εγινε το πρωι οπως και στο λειζερ οπου δεν υπαρχει μειωση του υψους). Μπορειτε να προτεινετε κατι που μπορει να δωσει 1 cm τουλαχιστον; Γιατι ημουν σιγουρος οτι δεν θα ειχα προβλημα και δεν το περιμενα αυτο. Εχω δοκιμασει με μονοζυγο αλλα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα... Πειτε μου την γνωμη σας ευχαριστω!
φιλε εγω δεν αντιμετωπιζα προβλημα αλλα ημουν 1,72 και με μοοζυγο με πολλες ελξεις μεσα στην βδομαδα πηρα 1 ποντο βεβαια σε μεγαλο διαστημα 3 4 μηνων περιπου συνεχισε το ποτε δεν ξερεις κανε και διατασεις σιγουρανθα βοηθησουν...
Παιδειά θέλω βοήθεια, όταν παίρνουμε το δελτίο υγειονομικής εξέτασης κάνουμε τις εξετάσεις και μετά το κρατάμε στην καταξη τον ιούλιο; Ή πρέπει να το πάμε στο αστυνομικό μεγάρο ;
-
- Α/ΓΕΑ
Το δελτίο αυτό το κρατάς μέχρι να περάσεις απο την υγειονομική επιτροπή για έλεγχο όπου θα φέρεις επίσης δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, δελτίο υποψηφίου πανελληνίων του Υπουργείου Παιδείας και ακτινογραφία θώρακα.
- vladimiros1998
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ παιδιά.. και ο Θεός βοηθός. Καλη επιτυχία σε όλους
-
- Α/ΓΕΑ
17 του Ιουνίου έχουμε πληροφορία περι δημοσίευσης αποτελεσμάτων πανελληνίων εξετάσεων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες