H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 53
Οσο για το που θελω να παω εγω σε ποια σχολη οπως με ρωτησες γυναικα υπολοχαγος δεν με νοιαζει τι βαθμο θα εχω... Το μονο που θελω ειναι Να γινω αμφιβιος καταδρομεας και προσεχω το αιγαιο μας...
σου εγραψα τι δειχνει αυτο. Διαβασε πιο πανω. Ισως ειμαι η μονη που εκανε τοσα ποσταρισματα ς αυτο το θεμα διατυπωνοντας τις θεσεις μου. Δεν εχω κατι αλλο να πω. Το εχω εξαντλησει προσωπικαΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Το θεμα ειναι οτι καθομουν να εξιγησω οτι παντα θα εχουν καποιο ανωτερο... Αλλα δεν τις ενοιαζε... Και αυτο διχνει πολλα...
Χαααααααααααα μητσαρα εσει θα φυλας το αιγαιο μαζι με τος υπολοιπους περιβοητους ανδρεσ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Σιγουρα υπαρχουν εξερεσεις... Αλλα η πλοιοψηφια μας δειχνει την πραγματικοτιτα...
Δεν νομιζω οτι εκανες κ γκαλοπ κ εβγαλες αποτελεσμα. Τελως παντων ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Αν εχεις επιλεξει να μπεις στον στρατο καλη επιτυχια κ επελεξε σωστα κ το σημαντικο μην κοιτας το τωρα αλλα Πως θα εισαι σε 15 χρονια. Καλη επιτυχια!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αν ειναι να κανω οικογενια θα την κανω...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Αν ειναι να κανω οικογενια θα την κανω...
Δεν αναφερομαι μονο στο θεμα οικογενειας που ειναι το πιο σημαντικο: Πρεπει να εισαι μικρος σε ηλικια για αυτο το βλεπεις ετσι. Οταν ομως θα βγαινουν οι υπηρεσιες κ οι αποστολες αλλα θα λες. Καποιοι συναδελφοι μου φευγουν για αφγανισταν χωρις να το εχουν δηλωσει κ μαλιστα ο ενας μολις γεννησε η γυναικα του. Αν σου αρεσει πραγματικα αυτο που εχεις επιλεξει τοτε μακαρι να μην το μετανιωσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Γυναικα υπολοχαγε τχ, μπορεις να ρωτησεις τους ανδρες συναδελφους σου (σε πιο μαχιμες ειδικοτητες) για το ποια ειναι τα παραπονα τους. Ειναι πολυ λιγες οι εξαιρεσεις γυναικων που βγαζουν ιδια δουλεια με τους ανδρες. Δυστυχως το χαμαλικι των γυναικων προστιθεται σε αυτο των ανδρων ριχνοντας και το αξιομαχο.
Σε ορισμενες ειδικοτητες πρεπει να καταργηθουν οι γυναικες.
Δημητρη αυτο που μου ειπες δεν γινεται. Υπαρχει απαγορευτικο για εκει. Ευχαριστω παντως.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Παρ Μάιος 07, 2010 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι γυναικες δεν κανουνε για τον στρατο ΤΕΡΜΑ!

εσυ τωρα τι επαθες; Το ειπες. Το ειδαμε.ΘΡΥΛΟΣ έγραψε: Οι γυναικες δεν κανουνε για τον στρατο ΤΕΡΜΑ!
Su-35 έγραψε:Γυναικα υπολοχαγε τχ, μπορεις να ρωτησεις τους ανδρες συναδελφους σου (σε πιο μαχιμες ειδικοτητες) για το ποια ειναι τα παραπονα τους. Ειναι πολυ λιγες οι εξαιρεσεις γυναικων που βγαζουν ιδια δουλεια με τους ανδρες. Δυστυχως το χαμαλικι των γυναικων προστιθεται σε αυτο των ανδρων ριχνοντας και το αξιομαχο.
Δεν διαφωνω για αυτο κ εγω επελεξα σωματα, αλλα δεν σημαινει επειδη εισαι ανδρας θα τα καταφερεις σε μαχιμη ειδικοτητα, τελως παντων αυτο ειναι μεγαλο κεφαλαιο.
Λεει εαν δεις εμενα θα κανεις τον σταυρο σου λεει σε ενα απο το παραπανω μυνημα η Γυναικα Υπ/γος ΤΧ και εσυ λες μην τα τρομαζεις τα παιδια, με αυτο τα πηρα!
οχι να μην Νευριαζεις. Δεν υπαρχει λογος. Ολα οκΘΡΥΛΟΣ έγραψε: Λεει εαν δεις εμενα θα κανεις τον σταυρο σου λεει σε ενα απο το παραπανω μυνημα η Γυναικα Υπ/γος ΤΧ και εσυ λες μην τα τρομαζεις τα παιδια, με αυτο τα πηρα!

ΘΡΥΛΟΣ έγραψε:Λεει εαν δεις εμενα θα κανεις τον σταυρο σου λεει σε ενα απο το παραπανω μυνημα η Γυναικα Υπ/γος ΤΧ και εσυ λες μην τα τρομαζεις τα παιδια, με αυτο τα πηρα!
Μην τα παιρνεις ολα της μετρητης αυτο το ειπα για παλακα, χαλαρωστε λιγο.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω ειπα θα κανω τον στραυρο μου... Αν εχω γυναικα πιο υψηλοβαθμη απο εμενα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης