Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Σοβαρα μονο 12 ατομα παρουσιαστηκαν; Τι να πω βρε παιδια σημερα ειναι Δευτερα ας ελπισουμε οτι μεχρι την Παρασκευη θα ειδοποιησουνε!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
energy έγραψε:Σοβαρα μονο 12 ατομα παρουσιαστηκαν; Τι να πω βρε παιδια σημερα ειναι Δευτερα ας ελπισουμε οτι μεχρι την Παρασκευη θα ειδοποιησουνε!
απο το στομα σου και στου Γ. Ε. Σ το αυτι

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Καλλιτέχνη μου μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Οι θέσεις ήταν 20, επέλεξαν μόνο 14 για να μπουν. Λείπουν λοιπόν 6 θέσεις που είναι ακάλυπτες. Δεν έχει σημασία αν ο τελευταίος είχε 623 μόρια. Έπρεπε πρώτα να καλύψουν και τις υπόλοιπες θέσεις με σειρά πρωτερεότητας και μετά να ορίσει ισάριθμο αριθμό επίλαχόντων. Δεν γίνεται να έχει επιλαχόντες σε μία ειδικότητα που να έχουν μείνει 6 ακάλυπτες και να μη τις συμπληρώνει ενώ υπαρχουν επιλαχόντες. Επιλαχόν είσαι όταν έχεις όλες τις απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις που απαιτεί η ειδικότητα και έχει συμπληρωθει οαριθμός των θέσεων αυτών.
Μαρινα... Και εγω στην αρχη βρηκα μονο 18 ατομα στην ειδικοτητα ΕΠ Ομως εκανα αναζητηση και πηραν 20 ατομα τις καλυψαν τις θεσεις και τις 20...
ΕΠ δηλωσες;
ΕΠ δηλωσες;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
ΝΑΙ. Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη αλλά οταν βγήκαν στη δημοσιότητα τα ονοματα κάθησα και έψαξα μια προς μια τις ειδικότητες και βρηκα μόνο 14- 15 άτομα που αντιστοιχούσαν σε αυτή.
Και εγω οταν ανακοινωθηκαν τα ονομα πηρε την εφημεριδα κ εψαξα αλλα βρηκα μονο 18 ατομα... Μετα βρηκα τα ονομα στο ιντερνετ εκανα αναζητηση και βρηκα 20θεσεις ΕΠ... (στην αρχη κ εγω ετσι πιστευα οτι μονο 15 -18 ατομα πηραν ομως τελικα δν ηταν ετσι! )
Ποσα μορια εχεις;
Ποσα μορια εχεις;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Καλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και αυτοί που τα βγάζουν...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
ε ναι το ξερουμε εγω ειχα 800 και μορια Χωρις την συνεντευξη σου βαζω Και για πζ... Που ζητουσε Γιμανσιο Ειμαι επιλαζουσα με δουλευετε; τι να πω ρε... 429 μορια λεει Απο που ειναι αυτα; Τς τς τσ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ρε δεν τους έκανες μία ενσταση; Μας κοροιδεύουν αυτοί μπροστά στα μάτια μας.
sauraki... 4 Ειχες 800 μορια κ σου βγαλαν οτι εχεις 429;
Μαρινα μεσα στην προκυρηξη λεει οτι δν μπορεις να κανεις ενσταση...
Μαρινα εσυ ποσα μορια ειχες;
Μαρινα εσυ ποσα μορια ειχες;
-
- Ανθυπασπιστής
Καλα τι σου λεω; Το συστημα Δε ξερω πως δικαιολογειτε... Αγγλικα τει πληροφορικα λικειο κσερω εγω Ε βαλε και τη συνεντευξη εχω ξεπερασει Αυτο που ζηταει ακτα παρα πολυ... Στη θεση μου καεννας δε 8α δηλωνε πεζικο... Και παλι δεν εχω καταλαβει η μαλλον εχω καταλαβει οτι ολα μα ολα μα ολα Ειναι 8εμα βισματος Απτη στιγμη π δε χωραει ενσταση Δε χωραει και σηιζητηση τι να λεμε
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Energy, εδώ είναι που την πάτησαν πολλοί. Η προκύρηξη δεν έλεγε πως δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις, έλεγε πως για υγειονομικά, αθλητικα, ψυχοτεχνικα αν κοπείς δεν έχεις δικαίωμα ένστασης. Εγώ κοπηκα λόγω γραμματικών γνώσεων και δεν μπορούσε να μου το απαγορεύσει κανένας. Εστειλα λοιπόν και επειδή ηταν υποχρεωμένοι να μου απαντήσουν μου είπαν οτι δεν είμαι απόφοιτη και ΤΕΛΟΣ. Κατάλαβες;
sauraki... 4 Μεταξυ μας... Εκτος απο βυσμα θελει και ΠΑΡΑ πολυ ΤΥΧΗ...
εγω εχω 442 μορια 250 απο το ιεκ κ 192 απο την συνεντευξη...
τωρα εσυ λογικα θα επρεπε να ειχες 350μορια απο το τει (αν εισαι σπουδαστρια) 80 για Lower η 160 profic.
εγω εχω 442 μορια 250 απο το ιεκ κ 192 απο την συνεντευξη...
τωρα εσυ λογικα θα επρεπε να ειχες 350μορια απο το τει (αν εισαι σπουδαστρια) 80 για Lower η 160 profic.
-
- Ανθυπασπιστής
Ναι και τι 8α κανεις;8α βγαλεις ακρη; Ελα ρε παιδια Ξερετε Οτι δεν υπολογιζουν τιποτα... Τεσπα Δεν ειμα ακαταλληλη λογω γραμματικων γνωσεων Ισα ισα... Για ΠΖ που δηλωσα Και πολυ ειναι αλλα ενταξει τι να κανω το γουσταρω αυτο και Το βουλωνω Κλασικα! 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης