Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι δεν θα σε βοηθήσει η μαύρη ζώνη. ΟΥΚ σαν επιλογή δεν μπορείς να δηλώσεις γιατί πλέον παίρνουνε μόνος κληρωτούς. Η αποψή μου είναι να μην πας ειδικές δυνάμεις και δημιουργήσεις πρόβλημα στην μέση σου γιατί μετά θα λες έφταιγε ο στρατός και οι ειδικές δυνάμεις είναι εθελοντικές
GiannakisCy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GiannakisCy »

Γεια σας παιδια, ειμαι νεος χρηστης στο φορουμ, βασικα βρηκα την ιστοσελιδα αυτη απο αναζητηση στο ιντερνετ για ΛΟΚ. Ειμαι απο Κυπρο και πραγματικα χαιρομαι που υπαρχει αυτη η ιστοσελιδα. Λοιπον ειμαι 1.87 υψος, βαρος δεν εχω ιδεα^^ αλλα ειμαι λεπτος-μετριος. Κανω περιπου 35-40 καμψεις ομως έχω μυοπία 2.75, ειδα σε προηγουμενα μηνυματα πως δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν ειναι 4.5 και ανω. Δεν ξερω αν διαφέρει απο την Κυπρο και κατι αλλο που πρεπει να ξερετε είναι πως στην Κυπρο κανουμε 2 χρονια στρατο οποτε θα κουραστουμε περισσοτερο σαν ΛΟΚ εδω. Λατρευω τη φυση ομως συχαινομε τους ***** που πεζουν τους μαγκες. Θα ήθελα να μου πειτε αν εχω τα προσόντα και αν είναι καλη η θεση του ΛΟΚ για εμενα.
ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ »

GiannakisCy έγραψε:Γεια σας παιδια, ειμαι νεος χρηστης στο φορουμ, βασικα βρηκα την ιστοσελιδα αυτη απο αναζητηση στο ιντερνετ για ΛΟΚ. Ειμαι απο Κυπρο και πραγματικα χαιρομαι που υπαρχει αυτη η ιστοσελιδα. Λοιπον ειμαι 1.87 υψος, βαρος δεν εχω ιδεα^^ αλλα ειμαι λεπτος-μετριος. Κανω περιπου 35-40 καμψεις ομως έχω μυοπία 2.75, ειδα σε προηγουμενα μηνυματα πως δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν ειναι 4.5 και ανω. Δεν ξερω αν διαφέρει απο την Κυπρο και κατι αλλο που πρεπει να ξερετε είναι πως στην Κυπρο κανουμε 2 χρονια στρατο οποτε θα κουραστουμε περισσοτερο σαν ΛΟΚ εδω. Λατρευω τη φυση ομως συχαινομε τους #@^&@! Που πεζουν τους μαγκες. Θα ήθελα να μου πειτε αν εχω τα προσόντα και αν είναι καλη η θεση του ΛΟΚ για εμενα.
Ολοι εχουνε τα προσοντα αρκει να το θελεις δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω. Οσο εαν ειναι καλη η θεση ΛΟΚ για σενα αυτο θα το κρινεις εσυ
Konstantinos46
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Konstantinos46 »

Γεια σας μαγκες... Οταν ειχα παει πριν 2 χρονια στο περιοδευων ειχα δηλοσει να παω απλο στρατο ξηρας... Μετα πηρα αναβολη και πριν μια βδομαδα την εκοψα και μοθ ειπανε οτι μπαινω τωρα τον αυγουστο! Το θεμα ειναι οτι θελω να παω Ειδικες Δυναμεις... Απο οτι μου ειπανε θα το διλοσω εκει που θα παρουσιαστω... Ειμαι 1.82 60 κιλα και κανω ανετοτατα 20 καμψεις 20 κιλιακους 10 ελξεις με τα χερια να κοιτουν μπροστα και απο τρεχιμο το χιλιομετρο το κανω σε 4.30 λεπτα... Θα κοπω λογο του οτι ειμαι λιγο αδυνατος για το υψος μου η οχι; Επισης δεν εχω κανενα ιατρικο ιστορικο δοξα το θεο μια χαρα υγειες ειμαι! Ευχαριστω εκ το προτερων και συγνομη για τα ορθογραφικα λαθοι!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Καλή θητεία να έχεις.
ge0rgio

Δημοσίευση από ge0rgio »

Είμαι 1.76 78 κιλά βγαζω 50 συνεχόμενους κοιλιακούς 20-25 καμψεις και έλξεις (εδώ γελάμεΕικόνα) με τα χέρια να κοιτάνε μπροστά και ανοιχτά βγαζω 3 με τα χεριά να κοιτάνε πίσω και κλειστά βγάζω 7 Και καθημερινά τρέχω 3 χιλιόμετρα. Θα με κόψουν για τις έλξεις Να φανταστώ ε;
Μπαίνω 17/8
Ευχαριστώ
Magkas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Magkas »

Καλα εισαι αλλα να φτιαξεις τις ελξεις σου και τα πουσαπς σου, μπορει στα πεν να ειναι ευκολα στα αθληματα αλλα μετα στο στρατοπεδο θα δυσκολευτεις πολυ...
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kampf »

Και 1 ελξη να κανεις μπορει να σε παρουν. Εχουν τρελη ελλειψη ατομων.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ »

kampf έγραψε:Και 1 ελξη να κανεις μπορει να σε παρουν. Εχουν τρελη ελλειψη ατομων.
Γι'αυτο αξιζουνε μονο οι μονοιμοι! Και σκοπος ειναι να το αξιζεις αλιως μην πας καθολου γενικα μιλαω!
νέος

Δημοσίευση από νέος »

Παιδιά καλησπέρα, εγώ παρουσιάζομαι μεγάλο πεύκο 17 Αυγούστου, επειδή το είχα δηλώσει όταν είχα περάσει περιοδεύων. Τότε όμως ήμουν μια χαρά παιδί αδύνατο και γυμνασμένο, τώρα έχω γίνει τα χάλια μου όλα δηλ. Χοντρός, αξίζει να προσπαθήσω να βγάλω την θητεία μου ή δεν θα την παλέψω καθόλου. Ρωτάω γιατί δεν έχω και κανένα γνωστό που να έχει πάει Ε. Δ. Ευχαριστώ
vagos

Δημοσίευση από vagos »

Γεια σας παιδια ειμαι 1,70 72 κιλα (με λιγη κοιλια) χωρις προβληματα υγειας-ορασης, δεν ειμαι πολυ γυμνασμενος αλλα τρεχω σταδιακα, θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να αντεπεξελθω στις ειδικές δυναμεις ευχαριστω
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

vagos έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι 1,70 72 κιλα (με λιγη κοιλια) χωρις προβληματα υγειας-ορασης, δεν ειμαι πολυ γυμνασμενος αλλα τρεχω σταδιακα, θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να αντεπεξελθω στις ειδικές δυναμεις ευχαριστω
Οι ΕΔ. Δ. Ζητανε μια μετρια φυσικη κατασταση και μια καλη ψυχικη αντοχη. Αν θεωρεις οτι τα εχει ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμεναΕικόνα

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Hyper »

Αμα το γουσταρεις και εχεις υπομονη και θεληση θα το αντεξεις. Σκεψου οτι δεν θα εισαι μονος!
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Deathdiver »

νέος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, εγώ παρουσιάζομαι μεγάλο πεύκο 17 Αυγούστου, επειδή το είχα δηλώσει όταν είχα περάσει περιοδεύων. Τότε όμως ήμουν μια χαρά παιδί αδύνατο και γυμνασμένο, τώρα έχω γίνει τα χάλια μου όλα δηλ. Χοντρός, αξίζει να προσπαθήσω να βγάλω την θητεία μου ή δεν θα την παλέψω καθόλου. Ρωτάω γιατί δεν έχω και κανένα γνωστό που να έχει πάει Ε. Δ. Ευχαριστώ

Αμα το θελεις πραγματικα θα τα καταφερεις. Τωρα αυτο που σε συμβουλευω εγω ειναι αυτην την τελευταια βδομαδα που σου μενει τουλαχιστον να προσπαθησεις να κανεις καμψεις ελξεις και τετοια.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Hyper »

Μπορεις ακομα κ τωρα αλλα και οταν βρισκεσαι μεσα στο κεντρο μην τρως κ υπερβολικα γιατι το βαρος ειναι προβλημα ζοριζει πολυ τον ανθρωπο. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Κυρ Αύγ 22, 2010 9:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες