ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Επειδή θα είστε πολλά άτομα (θ θάλαμοι των 20 ατόμων έκαστως) συνέντευξη συνήθως παίρνει από άτομα που έχουν διάφορα προσωπικά ή ιατρικά θέματα που χρήζουν ενημερώσεως.

Στις Μονάδες μεταθέσεως που τα άτομα στο Στρατόπεδο είναι σαφώς λιγότερα από ένα ΚΕΝ, ναι ο Διοικητής παίρνει συνέντευξη από όλους τους στρατιώτες.
318

Δημοσίευση από 318 »

Μαλιστα, σε βρυσκω πολυ ενημερωμενο. Μπραβο σου φιλε! Οποτε αφου δυλωσω το ιστορικο μου λογικα θα με καλεσει ο ιδιος οπως και αλλα ατομα.
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Παιδιά Κατατάσσομαι στις 2 Φεβρουαρίου Αυλώνα τεθωρακισμένα και στις 8 Φεβρουαρίου γράφω ένα μάθημα στο ΤΕΙ μου, ξέρει κανείς αν γίνετε να δώσουν τόσο γρήγορα άδεια για να το δώσω;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ούτε με σφαίρες!
Panahs
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Panahs »

ΚΕΤΘ Αυλώνα,30/01/12 και έχω επιλεγεί για Υγειονομικό.Αυτό σημαίνει ότι θα με στείλουν Άρτα ή ζόρικο αν δεν έχω βύσμα;

Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stryg »

Όχι, παλιά ήταν το Υγειονομικό στην Άρτα. Τώρα είναι στον Αυλώνα. Θα κάτσεις 15 μέρες εκεί μέχρι να ορκιστείς και μετά.
α) Αν έχεις πτυχίο Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Φαρμακευτικής κτλ θα παραμείνεις Υγειονομικάριος και θα πας να παίξεις αυτό το ρόλο σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο ή κάποια μονάδα.
β) Αν δεν έχεις σχετικό πτυχίο, είτε θα γίνεις μετάταξη σε Πεζικό/Τεθωρακισμένα/Πυροβολικό και θα πας σε αντίστοιχη μονάδα, είτε θα παραμείνεις Υγειονομικάριος ως Νοσηλευτής/Τραυματιοφορέας, γραφέας ή κάτι παραπλήσιο. Αν πας Νοσηλευτής/Τραυματιοφορέας θα πας για 3 βδομάδες περίπου για ειδικότητα σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μετά θα πας σε κάποια μονάδα οπουδήποτε με αυτήν την ειδικότητα.
George_Lok

Δημοσίευση από George_Lok »

Γεια χαρα κατατασομαι σε 2 μερες στο κετθ αυλωνα στους διαβιβαστες στην αυλωνα τεθωρακισμενα δεν ειναι;(εχω ειχα δηλωσει λοκ τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; ) ευχαριστω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, απλώς εκεί μεταφέρθηκε και το ΚΕΝ για τις Διαβιβάσεις.

Θα έρθει κλιμάκιο Ειδικών Δυνάμεων για επιλογή υποψηφίων, έχε το υπόψιν σου για να πάς να τους δηλώσεις ότι θές μετάταξη στα ΛΟΚ.
Aχιλλέας Μπαλαντίνας

Δημοσίευση από Aχιλλέας Μπαλαντίνας »

Γειά σας. Κατατάχθηκα το 90 στο ΚΕΤΘ, έγινα Δόκιμος και πήρα μετάθεση στην 12η ΕΜΑ στο Δορίσκο Φερρών. Είχα Διοικητή ίλης τον τότε Υπίλαρχο κ. Κατσαίτη Παντελή. Απολύθηκα απο εκεί το 92 και απο τότε έχω χάσει τα ίχνη του. Απο ένα άρθρο που βρήκα στο ίντερνετ είδα ότι είναι εκπαιδευτής εκεί. Μήπως τον γνωρίζετε; Υπηρετεί ακόμη εκεί; Μπορείτε να με φέρετε σε επαφή. Σας ευχαριστώ.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Signaller »

Οι διαβιβαστές πήγαν στην Αυλώνα από ότι μαθαίνω Μου εξηγεί κάποιος πώς γίνεται τώρα η δουλειά ;

Μπαίνουν όλοι μαζί και μετά ξεχωρίζουν διαβιβαστες από τεθωρακισμένους ;

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
περαστικός

Δημοσίευση από περαστικός »

Τον Κατσαίτη τον πέτυχα ως ίλαρχο στην ίλη ΙΕΑ το 1995
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Καλημεραμπαινω 3 ιουλιου αυλωνα διαβιβασεις

να σημειωσω οτι ειμαι απο αναβολη (αλλα εχω ορκιστει)

πως ειναι τα πραγματα στον αυλωνα; Διαβιβασεις τεθωρακισμενα ειναι ολα χυμα μεσα στο κεντρο;

και κατι αλλο ποσο καιρο καθομαστε εμεις που ειμαστε Εξ αναβολης καταταξη (αν το λεω σωστα)

ευχαριστω πολυ!

Vasileios89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Vasileios89 »

TΗν ίδια απορια εχω κι εγω... Τι παιζει με τις διαβιβασεις τεθωρακισμενα Αυλωνα; Η μοναδα διαβιβασεων απλα μεταφερθηκε απο Χαιδαρι Αυλωνα και δεν εχουμε σχεση με τεθωρακισμενα (εννοω η εκπαιδευση) ; Η εκπαιδευομαστε εξισου σε τεθωρακισμενα και διαβιβασεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η βασική εκπαίδευση σε όλα τα κέντρα εκπαίδευσης είναι κοινή είτε σου έχει έρθει ένδειξη για διαβιβάσεις είτε για τεθωρακισμένα, το αν θα παραμείνεις στις διαβιβάσεις θα το μάθεις όταν θα σου έρθει η μετάθεση και στην μονάδα θα εκπαιδευτείς ανάλογα με την ειδικότητα που θα πάρεις

Ο στρατός ξεκινάει στην μονάδα

wrc έγραψε:Καλημεραμπαινω 3 ιουλιου αυλωνα διαβιβασεις

να σημειωσω οτι ειμαι απο αναβολη (αλλα εχω ορκιστει)

πως ειναι τα πραγματα στον αυλωνα; Διαβιβασεις τεθωρακισμενα ειναι ολα χυμα μεσα στο κεντρο;

και κατι αλλο ποσο καιρο καθομαστε εμεις που ειμαστε Εξ αναβολης καταταξη (αν το λεω σωστα)

ευχαριστω πολυ!

Εξ'αναβολής Κατάταξη

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες