ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις
Καλησπέρα φίλε μου αυτό δεν το γνωρίζω να στο απαντήσω, αλλά θα ήθελα να μου πεις αν πέρασες τώρα ως ελεύθερος σκοπευτής με ποσά μορια ήσουν γιατί θέλω να μάθω ποια ήταν η βάση περίπου
Σε ευχαριστώ πολυ
Σε ευχαριστώ πολυ
Γεια σε όλους!Σκέφτομαι να μπω ΕΠΟΠ στην επόμενη προκήρυξη να περάσω ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ και να καταταχτώ σε μονάδα ειδικών δυνάμεων.
Οι ερωτήσεις μου είναι τρεις:
1. Πως μπορώ να γίνω μόνιμος σε μονάδα αλεξιπτωτιστών; Γίνεται με κάποιον τροπο ή είναι τυχαίο;
2. Ποια είναι τα επιπλέον επιδόματα που παίρνουν τα στελέχη ειδικών δυνάμεων;
3. Στις υγειονομικές εξετάσεις, τις αιματολογικές τις κανείς από πριν σε κάποιο νοσοκομείο (ή ιδιωτική κλινική), ή σου παίρνουν αίμα εκεί μέσα;
Οι ερωτήσεις μου είναι τρεις:
1. Πως μπορώ να γίνω μόνιμος σε μονάδα αλεξιπτωτιστών; Γίνεται με κάποιον τροπο ή είναι τυχαίο;
2. Ποια είναι τα επιπλέον επιδόματα που παίρνουν τα στελέχη ειδικών δυνάμεων;
3. Στις υγειονομικές εξετάσεις, τις αιματολογικές τις κανείς από πριν σε κάποιο νοσοκομείο (ή ιδιωτική κλινική), ή σου παίρνουν αίμα εκεί μέσα;
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου σε ειδικότητα στο πεζικό λόγο μορίων, ωστόσο γίνετε μετέπειτα να συνεχίσω στις ειδικές δυνάμεις; Έρχεται κάποιο χαρτί στις μονάδες που ζητάνε άτομα για ειδικές; Πρέπει εμείς να κάνουμε κάποια αναφορά;(Εννοείται με προϋπόθεση να περαστούν συγκεκριμένα όρια που θέτουν για ειδικές)
Re: ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις
Ευνοεί η εντοπιότητα σε παραμεθόριο την κατάταξη σε μονάδα που βρίσκεται σε αυτήν και για το ποσό θα κάτσεις σε αυτή ως ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων;
Πχ στο πεζικό αν μένεις σε παραμεθόριο είναι σχεδόν σίγουρο ότι εκεί θα μείνεις, στις ειδικές γνωρίζει κανείς πως πάει;
Πχ στο πεζικό αν μένεις σε παραμεθόριο είναι σχεδόν σίγουρο ότι εκεί θα μείνεις, στις ειδικές γνωρίζει κανείς πως πάει;
Καλησπερα παιδιά θέλω να δηλώσω φέτος για εποπ στις ειδικές δυνάμεις θέλω αν έχει κάποιος πληροφορίες τι γίνεται με μεταθέσεις και γενικά αν είναι ήδη κάποιος αν αξίζει να μπεις.
Η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ αξίζει έχει πολύ φθορά με τα χρόνια και πολύ τσίμπημα. Δεν ξέρω αν έχεις υπηρετήσει στις ειδικές Δυνάμεις απλά είναι μια πολύ καλή προσομοίωση για το τι παίζει μέσα. Τώρα για τις μεταθέσεις είναι ανάλογα την ειδικότητα και το βύσμα αλλά δεν την γλιτώνεις θα φας νησί σίγουρα 6 χρόνια. Καλύτερα δοκίμασε για αεροπορία σε πρώτο χρόνο και βάλε και ειδικές δυνάμεις ως δεύτερη λύση.
Καλησπερα για τυφεκιοφόρος και ειδικών αποστολών έχουμε κανιά πληροφορία για την ειδικότητα;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
αν ειμαι εποπ με ειδικοτητα οχι ειδικων δυναμεων, μπορω να παω ειδικες δυναμεις χωρις προκηρυξη
ευχαριστω !
αν ειμαι εποπ με ειδικοτητα οχι ειδικων δυναμεων, μπορω να παω ειδικες δυναμεις χωρις προκηρυξη
ευχαριστω !
Αξίζει ελεύθερος σκοπευτής σαν ειδικότητα; Ξέρουμε πόσες θέσεις θα πάρει?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Nikolaosk έγραψε: Κυρ Ιουν 02, 2024 8:29 pm Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
ευχαριστω !
υπαρχει καποιος που ξερει στα σιγουρα ;
Έχουν απαντήσει παιδιά σε προηγούμενες σελίδες, γιατί δεν μπαίνεις στο κόπο να το ψάξεις αφού σε ενδιαφέρει;
Και γενικώς αφού θες να πας ΕΠΟΠ στις ειδικές Δυνάμεις ψάξου λίγο. Δεν είναι καθόλου χαλαρά και αν δεν ξέρεις τι σε περιμένει μέσα θα απογοητευτείς πάρα πολύ.
Καλησπερα στους φίλους και φίλες θα ήθελα να ρωτησω για τις ειδικές δυνάμεις ποιες θεωρούνται οι πιο μάχιμες ειδικότητες;
Ελεύθερου σκοπευτή και ειδικών αποστολών. Εγώ εκεί θα κάνω φέτος τις είδα ότι θα είναι στις γραμματικές γνώσεις.
Γεια σας. Θέλω να μπω στις ειδικές δυνάμεις όταν με το καλό βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ και θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειριες σας, μιας που εγώ είμαι γυναίκα και δεν έχω κάνει φαντάρος. Γενικά έχω ακούσει τα χειρότερα για στρατό και όλοι με αποτρέπουν, ωστόσο εγώ έχω κολλήσει με αυτό.
Όσο αναφορά τα αθλήματα, τα πιάνω, το μετά με απασχολεί
Όσο αναφορά τα αθλήματα, τα πιάνω, το μετά με απασχολεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης