Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Αυτο δε με νοιαζει για το αν θα περασει σε αλλο επιπεδο γιατι αν και ειμαι μικρος σχετικα (23 χρονων) το σκεφτομασταν απο καιρο να προχωρησουμε απλως λεγαμε για λιγο καιρο αργοτερα τωρα θα το συντομευσουμε για να μενουμε μαζι. Το οτι περασε μου αρεσε το οτι θα μιλαμε απο το τηλεφωνο μονο και αυτο θα γινεται και σπανια μεσα στην ημερα, με πειραξε...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από illy »

Πιστεψε με οτι θα εχετε πολυ χρονο στη διαθεση σας φιλε μου... Ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις για τιποτα!
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ε τι περιμενες να ακουσεις απο 5 γυναικες;
Εγω λοιπον θα σου πω απλα προσεχε...
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Su-35 έγραψε:Ε τι περιμενες να ακουσεις απο 5 γυναικες;

Σωστος φιλε μου...
ειμαι καχυποπτος και της το εχω πει με την πρωτη στραβη αντε γεια... Οποτε αν θελει να κανει κατι ας μου στο πει ο, τι δε γουσταρω αλλο και ας παει μετα να...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Με την ιδια λογικη Νικο, θα μπορουσε να της κανεις εσυ την λαμογια εφοσον δεν θα ειναι κοντα σου... Απο την στιγμη που υπαρχουν υποψιες το εχεις χασει το παιχνιδι φιλε μου... Με την εννοια πως εφοσον δεν την εμπιστευεσαι για μενα δεν υφισταται σχεση... Εκει παει για την επαγγελματικη της αποκατασταση κ οχι να βρει αντικαταστατες σου...
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Rafale »

Πιστευω οτι τα πραγματα με το νικο δεν ειναι τοσο σοβαρα. Απλα σαν αντρας που αγαπα εχει τις ανησυχιες του. Αυτο ειναι ολο και τιποτα παραπανω. Και καλα κανει να τις εχει
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Nikos έγραψε:

Σωστος φιλε μου...
ειμαι καχυποπτος και της το εχω πει με την πρωτη στραβη αντε γεια... Οποτε αν θελει να κανει κατι ας μου στο πει ο, τι δε γουσταρω αλλο και ας παει μετα να...
Μαλιστα οι 4 απο τις 5 γυναικες που σου απαντησαν, ουτε που εχουν πατησει ποτε το ποδι τους σε στρατοπεδο. Εξω απο τον χορo πολλα τραγουδια λεει κανεις.

Θα το καταλαβεις αν γινει κατι. Παντως να ξερεις οτι η συμπεριφορα της θα αλλαξει σε καθε περιπτωση.

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Su-35 έγραψε:
Nikos έγραψε:

Σωστος φιλε μου...
Μαλιστα οι 4 απο τις 5 γυναικες που σου απαντησαν, ουτε που εχουν πατησει ποτε το ποδι τους σε στρατοπεδο. Εξω απο τον χορo πολλα τραγουδια λεει κανεις.

Θα το καταλαβεις αν γινει κατι. Παντως να ξερεις οτι η συμπεριφορα της θα αλλαξει σε καθε περιπτωση.

ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Π. Χ. ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ, Η ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗς ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΡΗΡΗΞΕΙ!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από anna.nikos »

αν την πιεζει και της λεει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια πχ. οτι θα με παρατησεις, η οτι θα βρεις αλλον και τετοια... το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο θα καταφερει. αν την αγαπαει πραγματικα πρεπει να της εχει και εμπιστοσυνη και να τη στρηρηξει!
συμφωνω απολυτα δημητρα! το μονο που θα καταφερει ειναι γκρινια και τσακωμους. αλαλ δικιο εχει ο su ολες οι γυναικες τα ιδια ειπαμε χαχαχα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μπορει να μην εχουμε πατησει το ποδι μας στο στρατοπεδο φιλε Νικο οπως ειπωθηκε αλλα δεν σημαινει πως οπωσδηποτε θα αλλαξει η συμπεριφορα της... Με την ιδια λογικη τοτε θα αλλαξει κ η δικη σου οπωσδηποτε... Ολα ειναι θεμα ανθρωπου κ θεμα χαρακτηρα, δεν ειχει να κανει ουτε με το ποιους δουλευει ουτε που δουλευει... Απο κει κ περα αν δεν μπορει να αντεξεις μια τετοια σχεση ζωντας με ανασφαλειες κ δηθεν υποψιες δωσε τελος... Πρεπει να εισαι εκει να την στηριξεις στο νεο της ξεκινημα που κανει!
Dum spiro spero
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε:Μπορει να μην εχουμε πατησει το ποδι μας στο στρατοπεδο φιλε Νικο οπως ειπωθηκε αλλα δεν σημαινει πως οπωσδηποτε θα αλλαξει η συμπεριφορα της... Με την ιδια λογικη τοτε θα αλλαξει κ η δικη σου οπωσδηποτε... Ολα ειναι θεμα ανθρωπου κ θεμα χαρακτηρα, δεν ειχει να κανει ουτε με το ποιους δουλευει ουτε που δουλευει... Απο κει κ περα αν δεν μπορει να αντεξεις μια τετοια σχεση ζωντας με ανασφαλειες κ δηθεν υποψιες δωσε τελος... Πρεπει να εισαι εκει να την στηριξεις στο νεο της ξεκινημα που κανει!
ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ILLY ΜΟΥ... ΣΤΗΡΗΞΗ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Velerefontis »

Εμπιστοσυνη, γιατι αλλιως το παιχνιδι ειναι χαμενο... Γκρινια, τσακωμοι και ολα τα συναφη
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αχαχαχαχαχα, αυτο το σκηνικο μου θυμιζει οταν πανε τα αγορια μας φανταροι κ εμεις εκει γκρινιαΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε:Αχαχαχαχαχα, αυτο το σκηνικο μου θυμιζει οταν πανε τα αγορια μας φανταροι κ εμεις εκει γκρινιαΕικόναΕικόνα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

DiMiTrA P έγραψε:
illy έγραψε:Αχαχαχαχαχα, αυτο το σκηνικο μου θυμιζει οταν πανε τα αγορια μας φανταροι κ εμεις εκει γκρινιαΕικόναΕικόνα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...
αχαχαχαχαχαχαχα, Δημητρα... Οντως!Εικόνα
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες