Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Exwterikos899

Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Δημοσίευση από Exwterikos899 »

Πως θα φτάσουν 1000€ ρε παιδιά οι ΔΕ;
Θα πάρουν 2 επιδόματα των 150€;
Αφού τώρα παίρνουν 631 με κράτηση.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κανα νεο για επιλαχοντες; Τιποτα ;
Επισκέπτης

Κανένα νεότερο; Έχουν καλέσει κανεναν αλλο;
Επισκέπτης

Τιποτα ησυχια απολυτη... Τα παιδια που εχουν πιασει ηδη δουλεια γνωριζουν κατι η απο τη σχολη αν μαθανε τιποτα για περισσοτερα ατομα απο τη λιστα να εχουμε ενα μπουσουλα;
Επισκέπτης

Που κρύβονται αυτοί που λέγανε για 125 ΔΕ και 5 ΤΕ ότι θα πάρουν έξτρα με σιγουριά ; Γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το αναφέρουν πουθενά ούτε ξέρουν στο υπουργείο κάτι
Επισκέπτης

Παιδιά είμαι διοριστεος σας είχα γράψει κ όταν ειμασταν στον πρώτο μηνα εκπαίδευσης ότι μας ειπαν ότι δεν θα πάρουν αλλά άτομα αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι με σιγουριά. Έτσι ειπαν! Μπορεί στην πορεία να πάρουν αν υπάρξουν κενά. Εγώ μετέφερα τι έλεγαν. Μπορεί κ να έκλεισε η προκήρυξη μπορεί κ οχι! Αν είναι να βγει κάτι θα βγει
marilena

Δημοσίευση από marilena »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 26, 2024 3:42 pm Παιδιά είμαι διοριστεος σας είχα γράψει κ όταν ειμασταν στον πρώτο μηνα εκπαίδευσης ότι μας ειπαν ότι δεν θα πάρουν αλλά άτομα αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι με σιγουριά. Έτσι ειπαν! Μπορεί στην πορεία να πάρουν αν υπάρξουν κενά. Εγώ μετέφερα τι έλεγαν. Μπορεί κ να έκλεισε η προκήρυξη μπορεί κ οχι! Αν είναι να βγει κάτι θα βγει
Ποιος ο λογος να καλεσουν τοτε ρε παιδια τη μιση ελλαδα να ανεβει αθηνα να δωσει αθληματα αφου λειπανε μονο συγκεκριμενα ατομα; Καποιοι καναμε διπλασια εξοδα ερχομενοι απο νησια και διπλη ταλαιπωρια σε σχεση με οσους ηταν ηδη αθηνα η πιο κοντα. Τραγικη κατασταση ας βγαζανε εξαρχης μια δευτερη προκυρηξη τοσους μηνες στην αναμονη κ ουτε μια επισημη ενημερωση να ξερουμε πως θα προχωρησουμε τις ζωες μας.
Επισκέπτης

Εγώ μιλάω για έναν συγκεκριμένο εδώ μέσα που τέλη Μαρτίου μας έλεγε παιδιά κατεβείτε θα πάρει έξτρα άτομα κι έλεγε είναι σίγουρο θα γίνει από τότε δεν τον έχουμε ξανά ακούσει εδώ μέσα
Sakisttt

Δημοσίευση από Sakisttt »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 27, 2024 1:18 pm Εγώ μιλάω για έναν συγκεκριμένο εδώ μέσα που τέλη Μαρτίου μας έλεγε παιδιά κατεβείτε θα πάρει έξτρα άτομα κι έλεγε είναι σίγουρο θα γίνει από τότε δεν τον έχουμε ξανά ακούσει εδώ μέσα
Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι ενήργησες σύμφωνα με κάτι που έγραψε εδώ μέσα ένας ανώνυμος άσχετος;
Είστε καθόλου καλά; Ο καθένας κάνει αυτό που αποφασίζει, ότι ότι γράφει το κάθε τρολ εδώ μέσα
Petr

Δημοσίευση από Petr »

Εγω διαβασα οτι ορκιστηκαν 426 και μια κοπελα που ειναι τωρα στην σχολη απο τους τελευταιους που πηραν μου ειπε οτι ειναι 74 ατομα για την επομενη ορκομωσια. Οποτε και τυπικά η προκήρυξη εχει κλεισει. Αν τραβηξουν κανενα θα ειναι απο παραιτηση η εαν παρουν καποια ατομα αυξανοντας τις οργανικες που το θεωρω χλωμο. Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού
Petr

Δημοσίευση από Petr »

Εγω διαβασα οτι ορκιστηκαν 426 και μια κοπελα που ειναι τωρα στην σχολη απο τους τελευταιους που πηραν μου ειπε οτι ειναι 74 ατομα για την επομενη ορκομωσια. Οποτε και τυπικά η προκήρυξη εχει κλεισει. Αν τραβηξουν κανενα θα ειναι απο παραιτηση η εαν παρουν καποια ατομα αυξανοντας τις οργανικες που το θεωρω χλωμο. Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού
Επισκέπτης

Sakisttt έγραψε: Σάβ Ιούλ 27, 2024 2:45 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 27, 2024 1:18 pm Εγώ μιλάω για έναν συγκεκριμένο εδώ μέσα που τέλη Μαρτίου μας έλεγε παιδιά κατεβείτε θα πάρει έξτρα άτομα κι έλεγε είναι σίγουρο θα γίνει από τότε δεν τον έχουμε ξανά ακούσει εδώ μέσα
Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι ενήργησες σύμφωνα με κάτι που έγραψε εδώ μέσα ένας ανώνυμος άσχετος;
Είστε καθόλου καλά; Ο καθένας κάνει αυτό που αποφασίζει, ότι ότι γράφει το κάθε τρολ εδώ μέσα
Μας δεν ξέρεις καν αν εγώ πήγα έδωσα η όχι. Εγω λέω για διαχειριστές που μίλαγαν με σιγουριά για κάτι και τώρα έχουν εξαφανιστεί από εδώ μέσα
2c59bn

Δημοσίευση από 2c59bn »

Έχει ακούσει κανένας στη σχολή αν θά βγάλει καινούρια προκήρυξη για ένστολο προσωπικό;
Επισκέπτης

2c59bn έγραψε: Δευ Ιούλ 29, 2024 12:05 pm Έχει ακούσει κανένας στη σχολή αν θά βγάλει καινούρια προκήρυξη για ένστολο προσωπικό;
Θα βγει καινούργια προκήρυξη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες