Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Πως θα φτάσουν 1000€ ρε παιδιά οι ΔΕ;
Θα πάρουν 2 επιδόματα των 150€;
Αφού τώρα παίρνουν 631 με κράτηση.
Θα πάρουν 2 επιδόματα των 150€;
Αφού τώρα παίρνουν 631 με κράτηση.
Κανα νεο για επιλαχοντες; Τιποτα ;
Κανένα νεότερο; Έχουν καλέσει κανεναν αλλο;
Τιποτα ησυχια απολυτη... Τα παιδια που εχουν πιασει ηδη δουλεια γνωριζουν κατι η απο τη σχολη αν μαθανε τιποτα για περισσοτερα ατομα απο τη λιστα να εχουμε ενα μπουσουλα;
Που κρύβονται αυτοί που λέγανε για 125 ΔΕ και 5 ΤΕ ότι θα πάρουν έξτρα με σιγουριά ; Γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το αναφέρουν πουθενά ούτε ξέρουν στο υπουργείο κάτι
Παιδιά είμαι διοριστεος σας είχα γράψει κ όταν ειμασταν στον πρώτο μηνα εκπαίδευσης ότι μας ειπαν ότι δεν θα πάρουν αλλά άτομα αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι με σιγουριά. Έτσι ειπαν! Μπορεί στην πορεία να πάρουν αν υπάρξουν κενά. Εγώ μετέφερα τι έλεγαν. Μπορεί κ να έκλεισε η προκήρυξη μπορεί κ οχι! Αν είναι να βγει κάτι θα βγει
Ποιος ο λογος να καλεσουν τοτε ρε παιδια τη μιση ελλαδα να ανεβει αθηνα να δωσει αθληματα αφου λειπανε μονο συγκεκριμενα ατομα; Καποιοι καναμε διπλασια εξοδα ερχομενοι απο νησια και διπλη ταλαιπωρια σε σχεση με οσους ηταν ηδη αθηνα η πιο κοντα. Τραγικη κατασταση ας βγαζανε εξαρχης μια δευτερη προκυρηξη τοσους μηνες στην αναμονη κ ουτε μια επισημη ενημερωση να ξερουμε πως θα προχωρησουμε τις ζωες μας.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 26, 2024 3:42 pm Παιδιά είμαι διοριστεος σας είχα γράψει κ όταν ειμασταν στον πρώτο μηνα εκπαίδευσης ότι μας ειπαν ότι δεν θα πάρουν αλλά άτομα αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι με σιγουριά. Έτσι ειπαν! Μπορεί στην πορεία να πάρουν αν υπάρξουν κενά. Εγώ μετέφερα τι έλεγαν. Μπορεί κ να έκλεισε η προκήρυξη μπορεί κ οχι! Αν είναι να βγει κάτι θα βγει
Εγώ μιλάω για έναν συγκεκριμένο εδώ μέσα που τέλη Μαρτίου μας έλεγε παιδιά κατεβείτε θα πάρει έξτρα άτομα κι έλεγε είναι σίγουρο θα γίνει από τότε δεν τον έχουμε ξανά ακούσει εδώ μέσα
Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι ενήργησες σύμφωνα με κάτι που έγραψε εδώ μέσα ένας ανώνυμος άσχετος;
Είστε καθόλου καλά; Ο καθένας κάνει αυτό που αποφασίζει, ότι ότι γράφει το κάθε τρολ εδώ μέσα
Εγω διαβασα οτι ορκιστηκαν 426 και μια κοπελα που ειναι τωρα στην σχολη απο τους τελευταιους που πηραν μου ειπε οτι ειναι 74 ατομα για την επομενη ορκομωσια. Οποτε και τυπικά η προκήρυξη εχει κλεισει. Αν τραβηξουν κανενα θα ειναι απο παραιτηση η εαν παρουν καποια ατομα αυξανοντας τις οργανικες που το θεωρω χλωμο. Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού
Εγω διαβασα οτι ορκιστηκαν 426 και μια κοπελα που ειναι τωρα στην σχολη απο τους τελευταιους που πηραν μου ειπε οτι ειναι 74 ατομα για την επομενη ορκομωσια. Οποτε και τυπικά η προκήρυξη εχει κλεισει. Αν τραβηξουν κανενα θα ειναι απο παραιτηση η εαν παρουν καποια ατομα αυξανοντας τις οργανικες που το θεωρω χλωμο. Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού
Μας δεν ξέρεις καν αν εγώ πήγα έδωσα η όχι. Εγω λέω για διαχειριστές που μίλαγαν με σιγουριά για κάτι και τώρα έχουν εξαφανιστεί από εδώ μέσα
Έχει ακούσει κανένας στη σχολή αν θά βγάλει καινούρια προκήρυξη για ένστολο προσωπικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες