Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2022)
Στην προκήρυξη του 2009 δηλώνεις μόνο έναν δήμο. Λογικά όμως αυτό θα αλλάξει. Όπως όμως προείπαν και πιο πάνω, θα προηγείται αυτός με την εντοπιότητα, σε περίπτωση που έχει εντοπιότητα.
Όσο για την ηλικία, είναι 26 για Δε και 30 για Πε-Τε.
Απλά να δούμε αν θα υπολογίζουν ως ημερομηνία γεννήσεως την 1η Ιανουαρίου όπως ο στρατός (έτσι λογικά θα υπολογιστεί η ηλικία και στην δικαστική), ή εάν θα την υπολογίσουν σαν την αστυνομία δηλαδή 31Δεκεμβρίου.
Όσο για την ηλικία, είναι 26 για Δε και 30 για Πε-Τε.
Απλά να δούμε αν θα υπολογίζουν ως ημερομηνία γεννήσεως την 1η Ιανουαρίου όπως ο στρατός (έτσι λογικά θα υπολογιστεί η ηλικία και στην δικαστική), ή εάν θα την υπολογίσουν σαν την αστυνομία δηλαδή 31Δεκεμβρίου.
Μόνο 26 το όριο ηλικίας; Στην αστυνομία είναι 28 ετών.
Red είναι άλλο σώμα, νομίζω δεν είναι καν στο ίδιο υπουργείο. Σκέψου παντού έχει αλλάξει το ύψος των γυναικών, ενώ στην δημοτική το έχουν 1,67. Οπότε και η ηλικία δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα ίδια με την αστυνομία. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να τα αλλάξουν αυτά τα δύο. Προς το παρόν για Δε είναι 26.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Η δημοτικη δεν υπαγεται καν σε σωμα ασφαλειας, προσλαμβανεσαι σαν υπαλληλος ΔΕ διοικητικου νομιζω. Οσο για το ηλικιακο θεωρω θα ανεβει με τη συμβολη του ΑΣΕΠ.
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Εγώ τυχαίνει να είμαι πολύτεκνος και απ οτι εχω καταλάβει, δεν θα δίνει μόρια αλλα θα είναι ειδική κατηγορία. Αν είναι όντως ετσι, θα πάρω μέρος μόνο στην ειδική κατηγορία ή θα συμμετέχω κανονικά στον κύριο πινακα και αν δεν περάσω, τοτε θα μπω στην ειδική κατηγορία; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Για αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να μην υπάρχει υψος για άνδρες - γυναίκες.
Αν δεν υπήρχε ύψος θα έμπαιναν πόσα άτομα με 1,50 κάτι. Δεν νομίζω ότι θα ήταν ωραίο. Και το λέω εγώ που για λίγους πόντους δεν μπορούσα να δηλώσω αστυνομία πιο παλιά. Το 1,63γυναίκες και 1,70άνδρες είναι πιο φυσιολογικό (δεδομένου του μέσου όρου ύψους). Όπως και να έχει πιστεύω ηλικία και ύψος θα αλλάξει και στην δημοτική.
Pano φαντάζομαι παίζει ρόλο αν θα κάνεις χρήση της πολυτεκνικής ιδιότητας. Αν δηλαδή το χρησιμοποιήσεις θα διαγωνιστείς με τους πολύτεκνους και όχι με την γενική κατηγορία (σε περίπτωση δηλαδή που δεν δώσει μόρια). Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 26
χαχαχαχαχααχkonna έγραψε:Για αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να μην υπάρχει υψος για άνδρες - γυναίκες.
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Το υψος το αναφέρω από την άποψη ότι δεν είναι σώμα ασφαλείας αλλά διοικητικό προσωπικό... Και φυσικά αν ήταν να υπάρχει, θα έπρεπε να κυμαίνεται σε αρκετά χαμηλά όρια όπως του Στρατού.
Είναι σίγουρο οτι θα επιλέξουμε οσες περιοχές θέλουμε; Κι αν ναι απο που το ξέρουμε αυτο;Fulakas έγραψε:Οπου θελει δηλωνει ο καθενας ασχετα με εντιπιοτητες, απλα στις περιοχες με εντοπιοτητα προηγειται αυτος με εντοπιοτητα. Δηλωνεις οσες επιλογες θες και οπου θες. Η εντοπιοτητα δεν δινει μορια σε προκυρηξη ασεπ. Ανεβαζει ατομο κατευθειαν με εντοπιοτητα.
ειναι προκυρηξη ασεπ τυπου Κ δηλωνεις οπου θες και οσες θες.panos1923 έγραψε:Είναι σίγουρο οτι θα επιλέξουμε οσες περιοχές θέλουμε; Κι αν ναι απο που το ξέρουμε αυτο;Fulakas έγραψε:Οπου θελει δηλωνει ο καθενας ασχετα με εντιπιοτητες, απλα στις περιοχες με εντοπιοτητα προηγειται αυτος με εντοπιοτητα. Δηλωνεις οσες επιλογες θες και οπου θες. Η εντοπιοτητα δεν δινει μορια σε προκυρηξη ασεπ. Ανεβαζει ατομο κατευθειαν με εντοπιοτητα.
Μακάρι να γινει έτσι. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουFulakas έγραψε:ειναι προκυρηξη ασεπ τυπου Κ δηλωνεις οπου θες και οσες θες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 23, 2022 9:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 121
Πάντως το όριο ύψους του στρατού είναι 1.65 άρα δεν δύο πόντους πιο κάτω από αυτό της αστυνομίας για τις γυναίκες.
1,60 δν είναι για στρατό; Τόσο το θυμάμαι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες