Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Milp94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Milp94 »

Σε λίγες μέρες λογικά θα βγουν και τα αποτελέσματα της 6κ που θα κρίνουν πολλά και για αυτή την προκηρυξη.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Εγώ είχα δώσει προσωπική εκτίμηση ότι Μάιο-Ιουνιο προσωρινά μιας και ο ΑΣΕΠ έχει ένα Ρυθμό, τώρα εννοείτε άμα βγούνε νωρίτερα κανένα πρόβλημα και πόσο μάλλον Γενάρη-Φλεβαρη, παιδιά ο χρόνος θα δείξει τι θα ισχύσει στο τέλος.Πάντως παλιοτερες προκηρύξεις είναι στο 4οσταδιο και η 9κ είναι στο 6ο που είναι και νέα προκήρυξη.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Walas »

Προσωρινά παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23:59 σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες απο τον κυρ Νίκο τον μπακάλη που του το ειπε γνωστός του μπατζανακη του θυρωρού του ΑΣΕΠ. Αν με κορόιδεψε σας κοροϊδεύω παιδιά. Πάντως σύμφωνα με την κυρά Τζένη την κομμώτρια θεωρείται αξιόπιστη πηγή.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Τι δουλειά έχει η Γαδα με τον Άσεπ.Ουτε ο Πρόεδρος Εξωτερικών Φρουρών δε ξέρει πότε θα βγουν που είναι ο τομέας του και θα ξέρει ο αστυνομικος από τη Γαδα.

Φάε κάνα μελομακάρονο γιατί θα φτάσει Πάσχα για να δεις προσωρινά.

Ρε φίλε σαρεσει δεν σαρεσει πιστεύεις δεν πιστεύεις εγώ αυτές τις πληροφορίες έχω... Δεν πας εσύ καλύτερα να φας κανένα μελομακάρονο και να σταματήσεις επιτέλους να επιτίθεσαι και να ειρωνεύεσαι σε όλους; Άντε γιατί πολύ αέρα πήρες εδώ μέσα σαν ανώνυμος και λες ότι μαλακια σου κατέβει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να προσβάλεις τους άλλους

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Το χες γράψει και στην ομάδα 9κ του FB ότι έχεις γνωστό σε θέση, οπότε μη μου λες ότι δεν είσαι στην ομάδα.Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουνα.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Και στην τελική Player7 εσύ που ξέρεις εάν ξέρει ή δεν ξέρει ο πρόεδρος των σωφρονιστικών; Μπατζανακι τον έχεις ή μπάρμπα από 4ο ξάδερφο που είναι ανιψιός του 3ου ξαδέρφου σου και αδερφός της αδερφής του παππού σου; Είσαι τόσο σίγουρος από τον Μπατζανακι; Και κάτι άλλο... Μαγκιά έλα να πουλήσεις μπροστά μου όχι ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη που το μόνο που ξέρεις είναι αυτό. Να προσβάλεις συνέχεια και να το παίζεις μάγκας με δανεικά κακαλα...
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Το χες γράψει και στην ομάδα 9κ του FB ότι έχεις γνωστό σε θέση, οπότε μη μου λες ότι δεν είσαι στην ομάδα.Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουνα.

Ρε ψευτομαγκα δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα... Ίσως μπερδεύεσαι με κάποιον άλλον... Ξέρω πάνω από 150 αστυνομικούς... Δεν είμαι ο μόνος που μπορεί να έχει άτομα σε αστυνομικό τμήμα σε Αθήνα ή ακόμα και στην Γαδα... Σχεδόν αρκετοί φίλοι μου είναι στην Αθήνα αστυνομικοί αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό... Εσύ κάτσε κοίτα να κάνεις τον ντεντέκτιβ εδώ μέσα με την σελίδα στο Fb για να δεις ποιος πέρασε που, ποιος έχει άτομα, γράψε σε σημειωματάριο τα ονόματα και τα προφίλ τους μπας και βρεις κανέναν... Με λίγα λόγια είσαι ένας κουτσομπολιά από ότι κατάλαβα με αρκετή δόση ρουφιανιας πάνω

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Ότι να ναι...
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Ότι να ναι...

Ναι ναι. Οτι να ναι λέμε τώρα. Αντε τράβα γράψε σε κανένα μπακαλοχαρτο να δεις ποιος είναι από εδώ μέσα και στην σελίδα στο Fb μπας και βγάλεις κανένα λαβράκι. Πηγαινε μπουκωσε τώρα καμία γαλοπούλα και τα κουτοπόνηρα αυτά άστα για κανέναν που έχει μυαλό γτ εσύ δυστυχώς δεν έχεις από ότι φάνηκε

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Walas »

Χαλαρώστε μέρες που είναι βρε παιδία. Βγείτε να ξεσκασετε, πιείτε τα κρασάκια σας και το πιάνετε πάλι μετά τις γιορτές. Έχετε δρόμο ακόμα μπροστά σας. Μην τσακωνεστε χωρίς λόγο. Αν και καταλαβαινω το άγχος σας και τον εκνευρισμό σας λόγω και της αναμονής των προσωρινών όμως σκεφτειται ότι σε λίγο καιρό μπορεί να κάνετε υπηρεσία μαζί.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Walas έγραψε:Χαλαρώστε μέρες που είναι βρε παιδία. Βγείτε να ξεσκασετε, πιείτε τα κρασάκια σας και το πιάνετε πάλι μετά τις γιορτές. Έχετε δρόμο ακόμα μπροστά σας. Μην τσακωνεστε χωρίς λόγο. Αν και καταλαβαινω το άγχος σας και τον εκνευρισμό σας λόγω και της αναμονής των προσωρινών όμως σκεφτειται ότι σε λίγο καιρό μπορεί να κάνετε υπηρεσία μαζί.

Αυτά να τα πεις στο ψευτομαγκα τον Player που σκέφτεται πονηρά και κοιτάει να προσβάλει όλους εδώ μέσα. Μπαινει στην σελίδα του Fb σαν καλός ρουφιάνος που είναι και ψάχνει να βρει εάν ταιριάζει το κάθε προφίλ εδώ μέσα με κάποιο προφίλ στο Fb. Πιο ξευτιλα από αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Ευτυχως όμως που είναι αρκετά χαζός και νομίζει πως εγώ είμαι κάποιος από αυτούς που ελέγχει. Χαχαχχαχα με έκανε και γέλασα ο βλακακος και πέρασε η ώρα μου στην δουλειά

Lina94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Lina94 »

Καλές γιορτές σε όλους/ες σας,

αλλά απορία το έχω... Αν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας στα μηνύματα εδώ, τότε τι θα κάνετε αν περάσετε και πιάσετε δουλειά;

Μου φαίνεται ότι πολλοί από εδώ δεν κάνουν τελικά για τέτοια δουλειά!

Στην τελική, ούτε οι πληροφορίες από κάποιο μέσο, ούτε το πόσο "κομάντος"νιώθετε μερικοί θα ωφελήσουν πουθενά. Γι'αυτό χαλαρώστε λιγάκι, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και κάντε υπομονή.

Του 90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Του 90 »

Έχει ακόμα πολύ καιρό η διαδικασία τα παράβολα είναι ακόμα αδέσμευτα...
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Το θέμα είναι να μην είναι πολλά τα ΙΕΚ της 6κ που κάνανε στην 9κ γιατί αυτό θα επηρεάσει και μας τα ΙΕΚ της 9κ ως προς τις επιλογές και κάποιοι από μας της Α κυρίως ίσως βρεθούμε σωφρονιστικοί αντί για εξωτερικοί φρουροί.
Billpapa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Billpapa »

Θα σου πω σε δύο βδομάδες που θα τους πουν υπογράφετε μονιμότητα τι θα κάνουν. Αν και αυτοί 30 άτομα είναι λογικά. Δεν παίζει να είναι περισσότεροι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες