Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλημέρα. Ένα σας λέω παιδιά, μέχρι και Παρασκευή καμία απολύτως ενημέρωση και εννοείται όχι ΣΚ.Έχουν δώσει περιθώριο στα άτομα που έδωσαν με το τρίτο γρουπ υγειονομικές για να καταθέσουν τα τελευταία χαρτιά (εννοώ τους γιατρούς αν υπήρχε κάποια εκκρεμότητα) έως και Παρασκευή! Θα τραβήξει πολύ αυτή η προκήρυξη και δε ξέρω αν αξίζει κιόλας με όλα αυτά πλέον!
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Αυτα που σας λέω είναι από έγκυρη πηγή
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Τι εννοείς ρε φίλε πόια χαρτιά δεν τελείωσε το περιθώριο;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μόλις πείρα τηλέφωνο και μου είπε ότι τα αποτελέσματα ΑΝ ΌΛΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ μέσα Νοεμβρίου σε ένα μήνα λογικά και κατάταξη Δεκεμβριο... Καλή συνέχεια από εμένα μάγκες μόνο ξενερα φουλ και απαγόητευση
gedrak
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gedrak »

Παίδες γιατί απογοητευεστε;Λογικό είναι να υπάρχη καθυστέρηση!

Περιμένουμε τους ενεργούς οπλίτες να απολυθούν! Τελευταίο τετράμηνο

Αύγουστο_ Σεπτέμβριο _ Οκτώβριο_ Νοέμβριο Τέσσερις μήνες! Οπότε η κατάταξη θα γίνει αρχές Δεκέμβρη! Όπως πέρσι !

Η προκήρυξη ξεκίνησε Μάρτιο έληξε Μάιο

Ο κολλητός μου απολύθηκε Αύγουστο και 2 Σεπτέμβρη έγινε η κατάταξη τούς!

ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Ρε παίδες τζάμπα παίρνετε τηλέφωνα ο καθένας λέει ότι θέλει από το ΓΕΣ ούτε αυτοί ξέρουν τι θε γίνει υπομονη και περιμένουμε ανακοίνωση. Δεκέμβριο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κατάταξη 100%
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Ρε παίδες τζάμπα παίρνετε τηλέφωνα ο καθένας λέει ότι θέλει από το ΓΕΣ ούτε αυτοί ξέρουν τι θα γίνει υπομονη και περιμένουμε ανακοίνωση. Δεκέμβριο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κατάταξη 100%
gedrak
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gedrak »

Δυστυχώς μαθηματικά ούτε έμενε δεν μου αρέσει η κατάταξη θα γίνει Δεκεμβρίου! Εκτός απροόπτου! Περιμένουμε τους ενεργούς οπλίτες όπως πέρσι!
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Τι χαρτιά να καταθέσουν; Τελείωσε το περιθώριο νομίζω; Ή έκανα κάτι λάθος εγώ... Ψυχολόγο, καρδιολόγο και οφθαλμίατρο πέρασα και ήμουν εξαίρεση γιατί πήγα και παθολόγο να αλλάξω το Ι2 μου σε Ι1 (λόγω κιλών) ...

Αγχώθηκα τώρα λίγο για να είμαι ειλικρινής χαχα, πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω ; Δε μου είπαν κάτι αφού παρέδωσα το χαρτί με τις εξετάσεις, απλά να περιμένω...

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

gedrak έγραψε:Παίδες γιατί απογοητευεστε;Λογικό είναι να υπάρχη καθυστέρηση!

Περιμένουμε τους ενεργούς οπλίτες να απολυθούν! Τελευταίο τετράμηνο

Αύγουστο_ Σεπτέμβριο _ Οκτώβριο_ Νοέμβριο Τέσσερις μήνες! Οπότε η κατάταξη θα γίνει αρχές Δεκέμβρη! Όπως πέρσι !

Η προκήρυξη ξεκίνησε Μάρτιο έληξε Μάιο

Ο κολλητός μου απολύθηκε Αύγουστο και 2 Σεπτέμβρη έγινε η κατάταξη τούς!

κανενας δεν περιμενει κανεναν να απολυθει. Οπως γραφει η προκηρυξη η καταταξη γινεται την μερα που θα πει το υπουργειο και οποιος οπλιτης ειναι ενεργος ενω ηταν στο τελευταιο τετραμηνο την ημερα που εληξε η προθεσμια τοτε κανει κανονικα τη θητεια του και μολις απολυθει μπαινει κατευθειαν οβα ετσι εγινε και στην τελευταια που η καταταξη εγινε δεκεμβριο ενω αν τους περιμεναν να απολυθουν θα πηγαινε φεβρουαριο. Το μονο που ισχυει ειναι οτι απλα τα ξυνουν γιατι ουτε πολλες αιτησεις εγιναν ουτε δικαιολογητικα σταλθηκαν

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΑΚ-11 έγραψε:Ρε παίδες τζάμπα παίρνετε τηλέφωνα ο καθένας λέει ότι θέλει από το ΓΕΣ ούτε αυτοί ξέρουν τι θα γίνει υπομονη και περιμένουμε ανακοίνωση. Δεκέμβριο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κατάταξη 100%

Φίλε μου δυστυχώς έτσι είναι στην αρχή πήγε να μου πει τώρα τέλος αυτού του μήνα αλλά το άλλαξε καί μου είπε τς πρώτες 15 μέρες του Νοεμβρίου λόγω τού ότι δεν έχουν περάσει αθλητικά η εδ καί αν το υπολογίσεις βγαίνουν καί από μόνα τους...25 έχει Δευτέρα που λογικά θα βγάλει ανακοίνωση μέσα στην επόμενη εβδομάδα 1 Νοεμβρίου λογικά θα ξεκινούν τα αθλήματα μέχρι Παρασκευή 5 υπολόγισε μου εβδομάδα αναμονή αποτελέσματα φτάσαμε 12 με 15 καί 15 μέρες για ενημέρωση πού θα πάμε αρχές Δεκεμβρίου η κατάταξη

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Καλημέρα. Ένα σας λέω παιδιά, μέχρι και Παρασκευή καμία απολύτως ενημέρωση και εννοείται όχι ΣΚ.Έχουν δώσει περιθώριο στα άτομα που έδωσαν με το τρίτο γρουπ υγειονομικές για να καταθέσουν τα τελευταία χαρτιά (εννοώ τους γιατρούς αν υπήρχε κάποια εκκρεμότητα) έως και Παρασκευή! Θα τραβήξει πολύ αυτή η προκήρυξη και δε ξέρω αν αξίζει κιόλας με όλα αυτά πλέον!
αυτο που λες μου φαινεται κουφο γιατι το 3το γκρουπ ειχε τις περισσοτερες μερες απο καθε προηγουμενο νομιζω ειχε 8 εργασιμες ενω ολοι οι υπολοιποι ειχαμε 5 και δεν κατεθετες καποιο χαρτι πουθενα ενα χαρτι της πλακας σου δινανε εκει που για να καταλαβεις ποσο ανουσιο ηταν σε καθε μοναδα περασαν διαφορετικους γιατρους πχ σε εμας περνουσες μονο ψυχολογο και οδοντιατρο ενω αλλου καρδιολογο παθολογο κτλ. Οποτε καταλαβαινες οτι αυτο δεν παει στο γες γιατι αν πηγαινε ολοι θα περνουσαμε τους ιδιους γιατρους

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καί όμως έχει μια λογική αυτό γιατί ο φίλος παραπάνω είπε ότι τν κάλεσαν από στρατολογία για συμπλήρωση εγγράφων οπότε στέκει... Το ότι σ φαίνεται κουφό δεν είναι το μόνο όλη η διαδικασία είναι για να κλαίς λες και παρακαλάνε να πάμε διότι δεν έχουν άτομα
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ποια δικαιολογητικα ρε παιδια; Συμπληρωσε κανενας δικαιολογητικα; Ακομη και για τους γιατρους μου πανε αμα θελεις περνα δεν ειναι υποχρεωτικο το ι σου βλεπουμε απο τη θητεια... Πολλοι φιλοι μου δεν περασαν καν οποτε τι να λεμε τωρα
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Λοιπόν ακουστε λίγο γιατί αυτά που σας λεω είναι έγκυρη πηγή από δικό μου άτομο οπως Και τότε που σας είχα πει για τους 660 πριν ανακοινωθούν .Όσοι περνούσαν γιατρούς και δε πρόλαβαν ή τους έστειλαν για επανεξέταση κτλπ πχ ουρολόγο έχουν δώσει περιθώριο έως και την Παρασκευή να καταθέσουν τα χαρτιά τους στην ουσία είναι σαν εκκρεμότητα, άτομα καινούργια που ενώ δεν ειχαν παρουσιαστεί δε μπορούν να πάνε να περάσουν γιατρούς πλέον, αλλά άτομα που τους έμεινε ο καρδιολόγος πχ σαν επανεξέταση έχουν το δικαίωμα να τελειώσουν με τη διαδικασία έως και την Παρασκευή
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες