Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gramm »

Με πρόλαβες
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από eirini k »

Εγω αυτο που ειχα δει περσι ειναι οτι πολλες ειδικοτητες που ζητουσαν πχ μονο απολυτηριο λυκειου πηραν ατομα που ειχαν και 900 πχ μορια αρα μπορει να πιανει το ecdlΕικόνα... Απλα ετσι εχω καταλαβει αλλιώς πως καποιος ειχε τοσα μορια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eirini k την Δευ Ιαν 31, 2022 4:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ANTEGEIA »

33ΜΚ έγραψε:Αυτό που λες δεν ισχύει καν και μη μπερδεύεις κόσμο αν δεν έχεις γνώση, όσοι έκαναν πέρσι τα χαρτιά σου για πολεμική αεροπορία με τα περσινά δεδομένα ήταν έξτρα μόρια, σε ρωτούσε αν έχεις πτυχίο υπολογιστών σε ρωτούσε ποιο πτυχίο έχεις γιατί έχει πολλά δεν είναι το ECDL μόνο και σε ρωτούσε ποσες ενότητες έχεις Έτσι όπως το θέτεις ούτε το δίπλωμα Γ κατηγορίας είναι προαπαιτούμενο πουθενά αλλά σου δίνει έξτρα μόρια από το Β

Το ECDL ισχύει μόνο για την πολεμική αεροπορία επίσης στην ξηρά δε παίζει ρολο και να έχεις

Η γνώση Η/Υ δεν μοριοδοτείται εξτρα είναι , αντίθετα η Γνώση ξένων γλωσσών μοριοδοτείται Μέχρι 1 και μόνο στο ανώτερο επίπεδο δηλαδή αμα βάλεις αγγλικά Β2 και γαλλικά c1 θα σου μετρήσουν μόνο τα γαλλικά επίσης αμα βάλεις γαλλικά c1 και αγγλικά c1 Και ιταλικά c1 Θα σου μετρήσουν μόνο μία από όλες Γλώσσες

Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από gramm »

Οι ΟΒΑ έχουν αρκετά μόρια ενώ αν δηλώσουν ίδια ειδικότητα παίρνουν και μόρια προϋπηρεσίας άρα μπορούν να έχουν τόσα μόρια και σε ειδικότητες με απλό απολυτήριο λυκείου. Διαβάστε τις περσινές προκηρύξεις γράφει αναλυτικά τον τρόπο μοριοδοτησης. Το ecdl αναφέρεται σαν βασικό κριτήριο στην ειδικότητα που το ζητάει δεν δίνει μόρια έξτρα
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Giannisze »

Εγώ πιστεύω ότι σε αυτή την προκηρυξη θα μπουν άτομα με λίγα μορια εφόσον στη Περσινή μπήκαν άτομα με τόσα υψηλά μόρια. Εσείς τι λέτε;
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Giannisze έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι σε αυτή την προκηρυξη θα μπουν άτομα με λίγα μορια εφόσον στη Περσινή μπήκαν άτομα με τόσα υψηλά μόρια. Εσείς τι λέτε;
πιστευω το ιδιο με εσενα... Σιγοουρα αυτοι ηταν περσι επιλαχοντες αν οχι ολοι οι περισσοτεροι αοι εκει
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Είχες κάνει περισυ ; Ήσουν επιλαχών;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από anonymous19970 »

eirini k έγραψε:Εγω αυτο που ειχα δει περσι ειναι οτι πολλες ειδικοτητες που ζητουσαν πχ μονο απολυτηριο λυκειου πηραν ατομα που ειχαν και 900 πχ μορια αρα μπορει να πιανει το ecdlΕικόνα... Απλα ετσι εχω καταλαβει αλλιώς πως καποιος ειχε τοσα μορια;
και εγω 850 εχω σε ειδικοτητα λυκειου και αν παρω προφισενσι και διπλωμα Γ παω στα 1000

Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

anonymous19970 έγραψε:
eirini k έγραψε:Εγω αυτο που ειχα δει περσι ειναι οτι πολλες ειδικοτητες που ζητουσαν πχ μονο απολυτηριο λυκειου πηραν ατομα που ειχαν και 900 πχ μορια αρα μπορει να πιανει το ecdlΕικόνα... Απλα ετσι εχω καταλαβει αλλιώς πως καποιος ειχε τοσα μορια;
και εγω 850 εχω σε ειδικοτητα λυκειου και αν παρω προφισενσι και διπλωμα Γ παω στα 1000

Σε τι ειδκοτητα φίλε και τι χαρτιά έχεις ;

Άβαταρ μέλους
sagiorgos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από sagiorgos »

Καλησπέρα αρχικά. Καλά από που έχεις τόσα μόρια μήπως είσαι ΟΒΑ τώρα;
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Εμενα παντως στην αεροπορια Σε τεχνικη ειδικοτητα Δεν μου μετρησαν τα μορια απο το διπλωμα οδηγησης Ειχα 300 απο ιεκ 200 απο προυπηρεσια και 90 απο την θητεια
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από anonymous19970 »

sagiorgos έγραψε:Καλησπέρα αρχικά. Καλά από που έχεις τόσα μόρια μήπως είσαι ΟΒΑ τώρα;
ναι οβα ειμαι

216 απο απολυτηριο

50 αγγλικα

50 διπλωμα

100 εντοπιοτητα

100 οβα

250 προυπηρεσια

90 θητεια

tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tethoras355 »

Πάντως να ξέρετε πολλοί ΟΒΑ δεν παρουσιάστηκαν καν και από όσους μπήκαν κάποιοι δεν θα δηλώσουν για ΕΠΟΠ. Επίσης πολλοί δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και παίζει να μην ξέρουν καν τα αθλήματα για ΕΠΟΠ και να τρέχουν τελευταία στιγμή. Αυτά από ότι είδα στην μονάδα μου και στον Αυλώνα.

eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

tethoras355 έγραψε:Πάντως να ξέρετε πολλοί ΟΒΑ δεν παρουσιάστηκαν καν και από όσους μπήκαν κάποιοι δεν θα δηλώσουν για ΕΠΟΠ. Επίσης πολλοί δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και παίζει να μην ξέρουν καν τα αθλήματα για ΕΠΟΠ και να τρέχουν τελευταία στιγμή. Αυτά από ότι είδα στην μονάδα μου και στον Αυλώνα.

αληθεια; Δεν ξερω εγω πιστευα οτι παντα οι οβα δηλώνουν εποπ ολοι τους
Guest5555
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Guest5555 »

Έχει κάποιος τι λίστα με τους επιτυχόντες από περσυ?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες