Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα παιδιά! Εμένα έχει περάσει η 3ετια αλλά παρ' όλα αυτά έκανα αίτηση.. Στις λίστες με τα ονόματα που έχουν βγει έως τώρα δεν είμαι ούτε σε αυτούς που πέρασαν για ιατρικές εξετάσεις αλλά ούτε στους απορριπτεους.. ξέρεις κάνεις τι γίνεται;
Κ εγώ συμφωνώ με τον μπελ !!! Επίσης αδερφέ δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά περίμενε μέχρι τη τελευταία λίστα που λογικά θα βγει αύριο !! Να δεις κ εκεί έχω κ εγώ ένα φίλο που ακόμα περιμένει να δει αν τον εγκρίνανε γιατί έχει άλλη ειδικότητα
Antonis35mk έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Εμένα έχει περάσει η 3ετια αλλά παρ' όλα αυτά έκανα αίτηση. Στις λίστες με τα ονόματα που έχουν βγει έως τώρα δεν είμαι ούτε σε αυτούς που πέρασαν για ιατρικές εξετάσεις αλλά ούτε στους απορριπτεους. Ξέρεις κάνεις τι γίνεται;
Είναι ακόμα μία λίστα να βγεί για ιατρικές εξετάσεις. Κάνε υπομονή και τσέκαρε όταν βγεί, αλλα δυστυχώς αν έχει περάσει η 3ετία οι αιτήσεις απορρίπτονται αυτόματα απο όσο με ενημέρωσαν απο την ΣΥ Πελοποννήσου.Το ρώτησα γιατι και εγώ είμαι στο όριο της 3ετίας αλλα ευτυχώς προλαβαίνω.
Παρόλα αυτά ποτέ δεν ξέρεις, υπομονή και βλέπεις!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ παιδιά.. Το ξέρω ότι έχω ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες απλά έκανα για την 1 στο εκατομμύριο 😆 να σται καλά καλή επιτυχία σε όλους
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 58
Εγώ πιστεύω τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Δε νομίζω να μπουν νέοι στρατιώτες σε ένα μην από τώρα, καθώς αυτοί που μπήκαν τις προηγούμενες μέρες δεν θα έχουν τελείωσαν καν το ΣΠΕΝ. Άρα με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου μας βλέπω. Βέβαια είναι προσωπική εκτίμηση
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Καλησπέρα και από μένα.Καλή επιτυχία σε όλους.
Εγώ πιστεύω αν το τρέξουν μπορεί να πάμε και μέσα στον Ιούλιο για εκπαίδευση.
Πιστεύω ξεφεύγει να πάει Αύγουστο ή ακόμα και Σεπτέμβρη.
Θα είναι ανούσιο να έχουμε περάσει γιατρούς, αθλήματα (όσοι είναι ΕΔ)και να περιμένουμε για 1-2 μήνες.
Ήδη είχε πάρει παράταση η προκήρυξη 45 μέρες.
Πόσο καθυστέρηση πια;
Αν θέλουν τα επιτελεία βρίσκουν τρόπο για να τρέξει. Αφού τώρα τελείωσε και η προθεσμία των αιτήσεων.
Τέλος πάντων σημασία έχει ότι προχωράει η προκήρυξη.
Καλή επιτυχία και πάλι σε όλους.
Εγώ πιστεύω αν το τρέξουν μπορεί να πάμε και μέσα στον Ιούλιο για εκπαίδευση.
Πιστεύω ξεφεύγει να πάει Αύγουστο ή ακόμα και Σεπτέμβρη.
Θα είναι ανούσιο να έχουμε περάσει γιατρούς, αθλήματα (όσοι είναι ΕΔ)και να περιμένουμε για 1-2 μήνες.
Ήδη είχε πάρει παράταση η προκήρυξη 45 μέρες.
Πόσο καθυστέρηση πια;
Αν θέλουν τα επιτελεία βρίσκουν τρόπο για να τρέξει. Αφού τώρα τελείωσε και η προθεσμία των αιτήσεων.
Τέλος πάντων σημασία έχει ότι προχωράει η προκήρυξη.
Καλή επιτυχία και πάλι σε όλους.
Μετά από της 19 του μηνός λογικά θα έχουμε νέα !
Λογικα ναι ελπιζουμε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Ρώτησα στρατιωτικό στα υποβρύχια και υπολογίσουν σε κανα 2μηνο να μπούμε μου είπε.
Δεν νομίζω να αργήσει τόσο πολύ ρε φίλε τι να πω... εγώ πιστεύω με την εσσο Ιουλίου θα μπούμε
Ρε μάγκες ο καθενας λέει τα δικά του ο άλλος λεει Σεπτέμβρη ο άλλος Αύγουστο ο άλλος Οκτώβρη ο άλλος Ιούλιο ο καθένας ότι του καπνίσει συγκετρωθειτε λίγο υπομονή μην λέτε ότι σας ερθει στο μυαλό Πάμε λιγο
Γ αυτό είναι το φορουμ φίλε για να λέει ο καθένας ότι του έρχεται στο μυαλό με αυτό το θέμα
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
Ο καθένας απλά λέει την άποψη του δημοκρατικά και απλά συμφωνούμε η διαφωνούμε..
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
- petethetethor13
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Παίδες ερώτηση, όσους σας κάλεσαν (Στρατό Ξηράς) και ανήκετε στην ΣΥ Δυτ. Ελλάδας σε ποια επιτροπή απαλλαγών πήγατε; Στην 4η ΜΠ - ΔΙΚΕ (Τρίπολη) ή αλλού;
Σας έστειλαν 401 Αθήνα; Γιατί ένα παληκάρι έγραφε στο θέμα πριν 2-3 σελίδες πως τον είχανε στον πίνακα για Τρίπολη και του είπαν να πάει 401...
Σας έστειλαν 401 Αθήνα; Γιατί ένα παληκάρι έγραφε στο θέμα πριν 2-3 σελίδες πως τον είχανε στον πίνακα για Τρίπολη και του είπαν να πάει 401...
Armoured reconnaissance
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 131
Τακη φορουμ ειναι χαλαρα, πες και εσυ τη δικη σου αποψη. Φιλε λοκ εγω οπως προειπα πιστευω με την εσσο του σεπτεμβρη πιο νωρις πολυ σκουρα τα πραγματα.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης