Sakisemk έγραψε:Καλη επιτυχια σε οσους θα μπουνε, να κοπουν τοσοι πολλοι για να πεσει δραματικα η βαση, το αποκλείω. Κριμα για τα παιδιά του 91-92-93 που δεν θα εχουν αλλη ευκαιρια να πραγματοποιήσουν το ονειρο τους.
Του χρόνου τέτοια μέρα θα βγει προκήρυξη για 1000 Ε. Φ άρα οι 92 και 93 μια χαρά προλαβαίνουν να μαζέψουν και άλλα μόρια του χρόνου η βάση θα είναι 2300 διότι όλοι οι βάρβατοι μπήκαν φέτος
Κι εσύ που το ξέρεις slade; Πως είσαι τόσο σίγουρος σε αυτό που λες; Έκανε 8 χρόνια να βγει και τώρα θα βγει πάνω στον χρόνο;
FENDIMASTER έγραψε:Τα λέγαμε πρίν μέρες αυτά για την βάση ο ένας έκραζεο άλλος κοροιδευε ο άλλος μας έβγαζε τρολλ.
Αρε καψεροί κρίμα είναι να γράψω τα ονομάτα σας και να σας
ξεφτιλίσω εδω μέσα περιμένω όλους εσάς που κάνατε αυτά που προανέφερα (ξέρετε εσεις) να κλείσετε τους λογαριασμούς σας γιατι δεν είστε άξιοι ούτε να γράφετε σε ενα φορουμ.
Αντε καληνύχτα
Ε τι να πούμε, τέτοια συντονισμένη προσπάθεια fake news από ορισμένους χαμηλοβασίτες, εγώ έστω που ασχολούμαι με internet,forums κλπ απ'όταν ήρθε το internet στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί, πέσαμε θύματα !
Όντως τεράστιο σοκ ντάξει δεν περίμενα να φτάσει 2300 που έλεγαν πολλοί αλλά με 2450 περίμενα να μαι στους επιλαχόντες μια βάση στα 2500 ήταν πιο λογική. Όσοι περάσατε μην επαναπαυεστε δώστε πόνο στις προπονήσεις για τα αθλήματα
Έχετε καταλάβει πως οι αριθμοί που σας είπαν. δεν είναι η βάση κ ο αριθμός σειρά σας; Δηλαδή σας είπαν τα αποτελέσματα πριν τους πίνακες; θα μας τρελάνετε ρε τι περνάτε εδώ μέσα.. απλά αριθμός είναι κ από τις 2 κατηγορίες
Νεκρωσε το νημα... κριμα γιατι στην πλιοψηφια των παιδιων απο εδω ειναι εξω και ευχομαι μια τελευταια ευκαιρια με οποιον τροπο να τους δωθει. και βαζω και μενα μεσα γιατι στα σκοταδια ουσιαστικα ειμαστε εμεις απο την β κατηγορια.
Fgu έγραψε:Έχετε καταλάβει πως οι αριθμοί που σας είπαν. Δεν είναι η βάση κ ο αριθμός σειρά σας; Δηλαδή σας είπαν τα αποτελέσματα πριν τους πίνακες; Θα μας τρελάνετε ρε τι περνάτε εδώ μέσα. Απλά αριθμός είναι κ από τις 2 κατηγορίες
Ο επόμενος που θα τον πάρουν τηλέφωνο, μπορεί παρακαλώ να επιβεβαιώσει εαν η θέση που του λένε είναι για την κατηγορία του Α ή Β; Η μήπως σου λένε πχ είσαι η θέση 1.500 απο τις 19.000 αιτήσεις και όχι από την Α' ξέρω γω.. Αυτή η μικρή διευκρίνηση πιστεύω θα λύσει όλες τις απορίες μας.