Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Λοιπον. Αν βγει μια θεση/ ειδικοτητα και ζηταει μονο απολ. Λυκειου τοτε ναι δυστυχως οτι παραπανω και να στειλεις δεν θα το υπολογισουν (να σε κοψουν επειδη το εστειλες οχι βεβαια, απλα δεν θα το δωσουν σημασια) . Τωρα αν η θεση ζηταει ΑΕΙ πτυχιο κτλπ εννοειται πως θα εισαι απο τις πρωτες που θα παρουν. Αλλα ολα παιζουν αναλογα την ειδικοτητα και το τι ζηταει. ΠΧ αν ζητανε καποιον στα αρματα στο πυροβολικο και θελουνε πτυχιο μηχανικου και εσυ εχεις (πχ φιλολογου) ε ναι δεν θα σε παρουνε. Τωρα αν λεει απολ. Λυκειου τουλαχιστον και προσκομησεις και το ΑΕΙ πτυχιο σου λογικα θα παρεις καποια εξτρα μορια. Αλλα ολα αυτα δυστυχως παιζουν σε καθε προκηρυξη και τα αλλαζουν. Για πολεμικη αεοροπορια παντως, σχεδον ζητανε ΑΕΙ/ΤΕΙ πτυχια αναλογα την ειδικοτητα. Τωρα σε Ε. Δ νομιζω και με απολ. Λυκειου μπορεις, δεν ειμαι και σιγουρος ομως (κοιτωντας τη παλια προκηρυξη). Να εχεις το νου σου ομως αν σε ενδιαφερει και το λιμενικο, γιατι ειναι να βγει το επομενο διαστημα για αξιωματικους και λιμενοφυλακες, και εκει θελουνε Πτυχιο ΑΕΙ / απολ. Λυκειου τουλαχιστον 12 / ecdl και αγγλικα. Οποτε εκει εισαι μεσα αν κανεις τα χαρτια σου. Βεβαια θελουνε 1,70 υψος σε γυναικες Εικόνα
ανδρεας

Δημοσίευση από ανδρεας »

Για τους ειδικους φρουρούς βγήκε ΦΕΚ οπότε άμεσα θα βγει και η προκήρυξη. Όριο ηλικίας τα 28 έτη. Γιατι βρέ παιδιά τόσο χαμηλά όρια ηλικίας; Δηλαδή αν έλεγε μέχρι 30 32 τι θα γινότανε; Ειδικά στους ΕΠΟΠ με ειδικότητες οχι μάχημες ποιος ο λόγος να πει για παράδειγμα 28 έτη όριο ηλικίας; Εγω που ενδιαφέρομαι για μη μάχημη ειδικότητα ΕΠΟΠ (Οικονομικό) γιατί να μην έχει όριο τα 30; Ή 32 κλπ; Δε ξέρω. Σκέτη απογοήτευση αυτά τα όρια ηλικίας.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Κοίτα επηδη το 2009 είχα κάνει και εγώ τα χαρτιά μου στην τελευταία σειρά ΕΠΟΠ κάποιες ειδικότητες έχουνε πτυχίο κάποιες μόνο απολυτήριο... Εγώ τότε 19 χρόνων που ήμουνα είχα βάλει μόνο θέση για απολυτήριο και αυτή μόνο 1 καθώς δεν έχεις επιλογή να βάλεις 2-3 ειδικότητες πχ... Τότε δεν είχα και τίποτα σαν χαρτιά εκτός από το απολυτήριο λυκείου... Πάντως ψάξε καλά ρώτα για της ειδικότητες και όταν με το καλό βγει κανείς και τα χαρτιά σου... Πάντως μπορείς να τα κάνεις και στα 3 σώματα απλά κάποια έχουνε διαφορετικές δοκιμασίες
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Πετρο οταν εκανες τα χαρτια σου τοτε, για Ε. Δ ηθελε μονο απολ. Λυκειου ή παλι εβαζες τα μορια (βλεπε Ε. Φ) και αν τα ειχες πηγαινες ;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Πετρο οταν εκανες τα χαρτια σου τοτε, για Ε. Δ ηθελε μονο απολ. Λυκειου ή παλι εβαζες τα μορια (βλεπε Ε. Φ) και αν τα ειχες πηγαινες ;

Δεν ήμουνα Ειδ. Δυναμης... Απλα φαντάρος ήμουνα και δεν είχα ούτε 10 μέρες όταν βγήκε η προκυρηξη τότε.. Απλά άλλαξε κιόλας κυβέρνηση και όπως καταλαβαίνεις μπήκανε άλλα άτομα μέσα με βύσμα

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Και έβαζες ότι χαρτιά είχες για να πάρεις μόρια... Εγώ πχ είχα βάλει και το ECDL και δεν μου το μέτρησαν καν...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Φρεσκο υλικο ! Τι γνωμη εχετε πανω σε αυτο ;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Φρεσκο υλικο ! Τι γνωμη εχετε πανω σε αυτο ;

ανακυκλωνουν συνεχεια τα ιδια πραγματα

τα προηγουμενα χρονιαεβγαζαν συνεχεια τετοια αρθρα

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Φρεσκο υλικο ! Τι γνωμη εχετε πανω σε αυτο ;

Δεν ξέρω... Εγώ πάντως δυνατότητες δεν έχω λόγο της ηλικίας... (29) ... Εάν βγει πάντως και αλλάξει το όριο σίγουρα θα τα κάνω παντού... Ναυτικό δεν νομίζω γιατί έχει αγωνίσματα κολύμβηση και δεν μπορώ να τα κάνω γιατί έχω αλλεργία στο χλώριο

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Θα δουμε απο Σεπτεμβρη μαλλον τι και πως. Μακαρι να μπορεσεις Πετρο και να παει 29. Για λιμενικο το χεις κοιταξει ; Διοτι εχουν μπει ατομα που ουτε κολυμπι δεν ξερανε γ αυτο το λεω.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Θα δουμε απο Σεπτεμβρη μαλλον τι και πως. Μακαρι να μπορεσεις Πετρο και να παει 29. Για λιμενικο το χεις κοιταξει ; Διοτι εχουν μπει ατομα που ουτε κολυμπι δεν ξερανε γ αυτο το λεω.

Στο λιμενικό καταρχάς έχουνε 1 μίλι εάν θυμαμαι καλά τρέξιμο σε 4+ λεπτά και κολύμπι δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω προπόνηση σε πισίνα για τον λόγο που σου είπα... Οπότε λίγο αδύνατο νομίζω να τα κάνω εκεί τα χαρτιά

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

"
- 400 Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης ή Επαγγελματίες Οπλίτες
- 400 στελέχη Ειδικών Δυνάμεων "
Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει. Δηλαδη θα ειναι ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ και μετα απο κατω λεει στελεχη Ε. Δ. Μπερδευτηκα λιγο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Τοτε τι να πω Πετρο, μακαρι να σου κατσει η ηλικια.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Χαχαχαχα... Όλοι θα μπερδευτουνε... 400 άτομα θα είναι για τα νοσοκομεία, λογικά θα μπει και πολιτικό προσωπικό και μετά σκέφτονται ή για Οβα ή για ΕΠΟΠ...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες