Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δόκιμος ΛΦ

Δημοσίευση από Δόκιμος ΛΦ »

Παίδες, κάτι μου λέει ότι η προκήρυξη επίτηδες θα καθυστερήσει και θα εκδοθεί σε προεκλογική περίοδο όπως και αυτή του 2015. Όμως σε ενδεχόμενη αλλαγή κυβέρνησης με το Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν βλέπω επανέκδοση αλλά απευθείας κατάταξη μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αό ένα άκρως πελατιακό σύστημα όλα τα περιμένεις.
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Babastroumf »

Δόκιμος ΛΦ έγραψε:Παίδες, κάτι μου λέει ότι η προκήρυξη επίτηδες θα καθυστερήσει και θα εκδοθεί σε προεκλογική περίοδο όπως και αυτή του 2015. Όμως σε ενδεχόμενη αλλαγή κυβέρνησης με το Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν βλέπω επανέκδοση αλλά απευθείας κατάταξη μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αό ένα άκρως πελατιακό σύστημα όλα τα περιμένεις.
Η προκύρηξη θα βγει μεσα στο 2018 μετά δεν νομίζω να μπορεί καθώς από το 2019 θα ναι πανελλήνιες

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

http://neaplefsi.gr/?p=14479 09:20. Για τους 199 ούτε λόγος
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Έχει επικοινωνήσει κάνεις προσφαταε τη διεύθυνση εκπαίδευσης προσωπικού του ΛΣ; Δίνουν πληροφορίες συνήθως
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Siskos5 »

Και να επικοινωνήσουμε άλλα θα λένε στον έναν και άλλα στον άλλον, αν φυσικά απαντήσει κάποιος!
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

http://www.bloko.gr/2018/06/199-2018-o.html?m=1
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πιθανόν να μπει του χρόνου στις πανελλήνιες. Δε γνωρίζουν αν θα πάρουν φέτος με προκήρυξη. Όλα είναι ανοιχτά. Για τον ιματισμό κλπ μου είπαν ότι το κάνουν σε περίπτωση που εγκριθούν θέσεις στα πλαίσια; ίσια του προϋπολογισμού. Ρώτησα και για την απάντηση στις επιστολές σχετικά με την έγκριση 199 για φέτος και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Τι γίνεται ρε παιδιά;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Πέτρος έγραψε:Έχει επικοινωνήσει κάνεις προσφαταε τη διεύθυνση εκπαίδευσης προσωπικού του ΛΣ; Δίνουν πληροφορίες συνήθως

Γιατι δεν επικοινωνεις εσυ;:p

alex
Πέτρος d

Δημοσίευση από Πέτρος d »

Επικοινώνησα. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι για προκηρυξη φέτος αλλά δεν είναι και απίθανο. Ότι μάλλον θα μπει του χρόνου στις πανελλήνιες. Τον ρώτησα γιατι τότε υπάρχει στη διαύγεια το αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές για υποδήματα και ιματισμό. Ποιο αρχείο μου λεει; Του εξηγώ και μου λεει εεε είναι σε περίπτωση που πάρουμε κόσμο. Έγκριση δεν υπάρχει λέω; Όχι μου λέει. Μα υπάρχει απάντηση από το Υπουργειο απο πέρσυ ότι εγκρίθηκαν 199 για φέτος. Όχι, δεν εγκρίθηκαν μου λέει. Τι να σκεφτώ ρε παιδιά;
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Πέτρο,
Δεν πρόκειται να σου απαντήσουν.

1ον και αυτοί δεν γνωρίζουν 100%

2ον δεν επιτρέπεται να λένε κάτι, εφόσον δεν έχει βγει σε ΦΕΚ

3ον το ΟΚ, θα το δώσει ο Υπουργός.

Όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι!

asfa

Δημοσίευση από asfa »

Εγώ πριν μερικές σελίδες είχα γράψει πως δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη και μερικοί μου έλεγαν για εγκρίσεις κτλπ...
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Την Δευτέρα θα ορκιστούν οι 101 ΛΦ.
Μετά αναμένουμε...

Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Bill1993 »

Δεν προκειται να σου πουν... εγω περυσι σχετικα με το θεμα των επιλαχοντων ειχα παρει σε 10 τμηματα για να μαθω αν θα τους παρει και ολοι μου λεγαν οχι δεν ξερουμε εμεις κατι, και μετα απο 1 μηνα εβγαλε ανακοινωση για την προσληψη τους... Δηλαδή εσας σας φαίνεται λογικο να εκαναν παραγγελία ενδυμασιας για 199 μονο και μονο για να τα εχουν ετοιμα; Και τετοια συμπτωση να παραγγειλουν 199 και να υπαρχει απο περυσι χαρτι που να λεει οτι εγκριθηκαν 199 ατομα... θα δείξει
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Αμα βγει προκήρυξη για λιμενοφυλακες θα ειναι αποκλειστικά στο πεδιο της θετικης η απο θεωρητική οπως η ελ. ας και η πυροσβεστικη
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω μάλλον γιά πανελλαδικές πάει το πράγμα. Κανένας στο υπουργείο δεν ξέρει κάτι και μία γνωστή μου που έφυγε από το υπουργείο με μετάθεση και την ρώτησα μου είπε ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα για προκύρηξη και αυτό που ξέρει είναι για πανελλαδικές.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης