Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Καλησπερα ,D.Y.K εχω απολυτηριο 19,1 και 2 ξενες γλωσσες αριστα. Εχω ελπιδες στην γενικη κατηγορια πιστευεις;
Γιωτα έγραψε:Καλησπερα,D.Y.K εχω απολυτηριο 19,1 και 2 ξενες γλωσσες αριστα. Εχω ελπιδες στην γενικη κατηγορια πιστευεις;
Πολλές

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Ελπίζω στις λοιπές ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ένοπλες Δυνάμεις να μου αναγνωρίσουν οτι ειμαι Ασυρματιστης-οδηγος που ουσιαστικα ειναι το ιδιο με το 10 της λιστας. Μαζι με αυτους καναμε την ειδικοτητα απλα αλλαζει το ονομα.D.Y.K έγραψε:Σε ποιες ειδικότητες αναφέρεσαι;Αν αναφέρεσαι στις ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ειδικές Δυνάμεις του ΣΞ (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) ή στους Υποβρύχιους Καταστροφείς του ΣΞ ή του ΠΝ τότε ναι δίνουν τα αθλήματα των Ειδικών Δυνάμεων αυτοί.
Αν αναφέρεσαι στις λοιπές ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως :
1) Αναλυτής - προγραμματιστής Η/Υ 2) Αξκος βολής πυροβολικού μάχης 3) Τεχνίτης
οχημάτων 4) Αξκος ραντάρ 5) Αποθηκάριος 6) Αποθηκάριος πυρομαχικών - εκρηκτικών
7) Γραφέας 8) Γραφέας κέντρου επικοινωνιών 9) Διαβιβαστής 10) Διαβιβαστής - Οδηγός
αυτοκινήτου 11) Διοικητικός 12) Εφοδιασμού - Μεταφορών 13) Σιτιστής
14) Στρατιωτικός γραμματέας 15) Τεχνικός αποθηκάριος - Γραφέας 16) Τεχνικός
αποθηκάριος - Οδηγός αυτοκινήτου 17) Τεχνικός βοηθός - Παρατηρητής 18) Τεχνικός
βοηθός - Παρατηρητής χειριστής Η/Υ 19) Τεχνικός γραφέας - προγραμματιστής Η/Υ
20) Τεχνικός γραφέας - χειριστής Η/Υ 21) Τεχνικός επιθεωρητής Α/Φ 22) Τοπογράφος
23) Τοπογράφος μηχανικός 24) Υπξκος κινήσεως - Οδηγός αυτοκινήτου 25) Υπξκος
σιτιστής - Οδηγός αυτοκινήτου 26) Χειριστής ασυρμάτου - ραδιοτηλεγραφητής
27) Χειριστής μέσων ηλεκτρονικού πολέμου - ακροατής 28) Χειριστής ραντάρ
29) Χειριστής ραντάρ A/A OSA - AK 30) Χειριστής ραντάρ Α/Ο - Α/Π 31) Χειριστής
τηλετύπου φορητών ασυρμάτων 32) Τεχνίτης ενσύρματων μέσων 33) ΔΕΥ Αναλυτής
προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών 34) ΔΕΥ Ηλεκτρολόγος Αεροσκαφών
35) ΔΕΥ Μηχανικός Ελικοφόρων Αεροσκαφών-Ελικοπτέρων 36) ΔΕΥ Χειριστής
RADAR 37) Τηλεγραφητής 38) Διαχειριστής 39) Διαχειριστής Υλικών,40) Νοσοκόμος
τραυματιοφορέας,41) Νοσηλευτής /τρια,42) Βοηθός Νοσηλευτή /τριας,43) Βοηθός
Ακτινολογικού Εργαστηρίου,44) Βοηθός Μικροβιολογικού και Βιοχημικού εργαστηρίου
45) Βοηθός εργαστηρίου ισοτόπων 46) Βοηθός αιμοδυναμικού εργαστηρίου 47) Βοηθός
αιμοδοσίας,48) Βοηθός Παθολογοανατομικού εργαστηρίου 49) Βοηθός Ανανήψεως-
αναισθησιολόγου 50) Βοηθός Χειρουργείου 51) Βοηθός τεχνιτού νεφρού.
Τότε αυτοί δίνουν τα αθλήματα της γενικής κατηγορίας.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Και εγώ το ελπίζω 

Γιατι σβήνεις τα μηνύματα μου dyk;
Pn έγραψε:Γιατι σβήνεις τα μηνύματα μου dyk;
Τα μηνύματα σου τα έσβησε άλλος διαχειριστής που έτσι έκρινε και όχι εγώ.
Επίσης αν το πρόσεξες (που δεν το νομίζω) σου έστειλα ΠΜ για να απαντήσω στο ερώτημα σου αλλά το αγνόησες.
Με συγχωρείς αλλά κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω.
Φιλικά

Τωρα το ειδα το προσωπικό μήνυμα.. ξερεις πόσους θα πάρει απο γενικη κατηγορία;
Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω όχι. Αλλά αν αναλογιστούμε ότι το 2011 προκηρύχθηκαν 280 θέσεις εκ των οποίων οι 90 για την γενική κατηγορία τότε αν ισχύσουν οι 260 θέσεις που γράφουν οι εφημερίδες υπολόγισε περίπου 70 με 80 θέσεις στην γενική κατηγορία.
Το αν και πόσοι θα μεταπηδήσουν στην γενική κατηγορία από τις υπόλοιπες κατηγορίες σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις το καθορίζει κάθε φορά με απόφαση του ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Το αν και πόσοι θα μεταπηδήσουν στην γενική κατηγορία από τις υπόλοιπες κατηγορίες σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις το καθορίζει κάθε φορά με απόφαση του ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Pn έγραψε:Γιατι σβήνεις τα μηνύματα μου dyk;
Μεγάλε έχεις ρωτήσει για τα μόρια σου ήδη μια φορά, όποιος ήθελε σου απάντησε, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει ξεχωριστά για τον καθένα σας, ο ΔΥΚ απάντησε και έκανε την εκτίμηση του, από εκεί και πέρα μπορείς να υπολογίσεις αν έχεις ελπίδες ή όχι.
D.Y.K σ'ευχαριστω πολυ αστερι μου για την απαντηση. Και γενικοτερα σ'ευχαριστουμε για ολη την ενημερωση. Εισαι μακραν the best!!!
Θα συμφωνήσω με την Γιωτα..
Στο κατάλογο με τα νοσήματα δεν αναφέρει για τη σκολίωση άρα εγώ που έχω δεν γίνεται να με κόψουν σοστά;
Θα παρακαλούσα το Greek-Army να μην σβήσει το μυνημα μου και αν μπορει να μου απαντήσει!
Ευχαριστώ!
Θα παρακαλούσα το Greek-Army να μην σβήσει το μυνημα μου και αν μπορει να μου απαντήσει!
Ευχαριστώ!
eleutheria έγραψε:Στο κατάλογο με τα νοσήματα δεν αναφέρει για τη σκολίωση άρα εγώ που έχω δεν γίνεται να με κόψουν σοστά;
Ευχαριστώ!
τι μορφης σκολιωση εχεις και ποσο %;
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
eleutheria έγραψε:Στο κατάλογο με τα νοσήματα δεν αναφέρει για τη σκολίωση άρα εγώ που έχω δεν γίνεται να με κόψουν σοστά;
Ευχαριστώ!
Δεν γνωρίζω ποιο κατάλογο εννοείς, πάντως στο ΦΕΚ και στα νοσήματα της σπονδυλικής στύλης αναφέρεται το παρακάτω
Νοσήματα Σπονδυλικής Στήλης: Αγκυλωτική σπονδυλοαρθρίτις, επίμονη χρόνια οσφυαλγία, σκολίωση ή λόρδωση ή κύφωση της σπονδυλικής στήλης έστω και σε μικρό βαθμό, συμπιεστικό κάταγμα σώματος έστω και ενός μόνο σπονδύλου που αφορά λιγότερο από το 25% του ύψους του, αυχενική πλευρά, σύνδρομο σκαληνών μυών ή πλευροκλειδικό σύνδρομο, ραιβόκρανο συγγενές ή επίκτητο, σπονδυλολίσθηση.
Ευχαριστώ!
Απ'οτι έχω καταλάβει στα υγειονομικά τους ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο αν έιναι μικρού ή μέτριου βαθμού η σκολίωση αλλά με ολοκληρωμένη θεραπεία. Πόσες μοίρες έχεις; Και είναι μονή η διπλή η σκολίωσή σου;
'Οσο για τον Greek_Army μην το φοβάσαι δεν σβήνει έτσι στο άκυρο μηνύματα.
Προσωπικά τον θεωρώ σαν την Αγία Γραφή των Στρατιωτικών Σωμάτων, οτι λεει ισχύει χωρίς να χαιδεύει αυτιά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης