Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- VASILIS98
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Κ γω πηρα τηλ. Παλι πριν απο λιγο κ μου ειπαν 15 με 20 μερες κανει οποτε ουτε μεχρι την παρασκευη να περιμενουμε τιποτα! Λογικα απο την αλλη εβδομαδα θα εχουμε νεα αν εχουμε! Πολυ το αργουνε παιδια!
Panos, ενδιαφέροντα τα νέα από Βίλλια... Δεν ξέρω αν έχει νόημα πάντως να παίρνετε τηλ. Στη Νάουσα. Η σχολή εκεί λειτούργησε μία και μοναδική φορά για καθαρά πολιτικούς λόγους. Αν θυμάστε, είχε δημιουργηθεί μεγάλη διαμάχη με τους βουλευτές της Ξάνθης και της Ημαθίας για το που θα τους στείλουν για εκπαίδευση... Οι μοναδικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής (σχολές Πυροσβεστών) είναι στα Βίλια και στη Σίνδο (που λειτουργεί εφόσον δημιουργούνται επιπρόσθετες ανάγκες). Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, νομίζω ότι είναι περισσότερο πιθανό να λειτουργήσει μόνο η σχολή στα Βίλια ή την Σίνδο.
Επισημάνω, επίσης, ότι ανέκαθεν οι επιτυχόντες έμπαιναν τμηματικά ανάλογα με τη σειρά επιτυχίας του καθενός. Στην αντίστοιχη Προκήρυξη Για παράδειγμα του 2007 (1250 άτομα) ένα ποσοστό μπήκε και εκπαιδεύτηκε το Γενάρη του 2008, άλλοι το Γενάρη του 2009 και οι υπόλοιποι τον Ιούνιο του 2009. Άλλωστε, το ίδιο συμβαίνει και με άλλες Προκηρύξεις Μόνιμου προσωπικού του δημόσιου τομέα.
Ελπίζω να ελάττωσα λίγο το άγχος σας...
Επισημάνω, επίσης, ότι ανέκαθεν οι επιτυχόντες έμπαιναν τμηματικά ανάλογα με τη σειρά επιτυχίας του καθενός. Στην αντίστοιχη Προκήρυξη Για παράδειγμα του 2007 (1250 άτομα) ένα ποσοστό μπήκε και εκπαιδεύτηκε το Γενάρη του 2008, άλλοι το Γενάρη του 2009 και οι υπόλοιποι τον Ιούνιο του 2009. Άλλωστε, το ίδιο συμβαίνει και με άλλες Προκηρύξεις Μόνιμου προσωπικού του δημόσιου τομέα.
Ελπίζω να ελάττωσα λίγο το άγχος σας...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Παιδιά πήρα πριν λίγο στο Ε. Τ αλλά βγήκε ένας κύριος που δεν ήξερε κ πολλά. Μου είπε ουσιαστικά ότι περιμένουν να τους πουν να το δημοσιεύσουν. Μήπως ρε παιδιά πρέπει να πάρουμε τηλ. Στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης ή στο υπουργείο προστασίας του πολίτη να ρωτήσουμε; Σε κάποιο πολιτικό φορέα τέλος πάντων που έχει σχέση με το θέμα μας; Επίσης κάποιοι βουλευτές είχαν κάνει ερώτηση για το θέμα μας στο Δένδια. Απάντησε ή όχι ακόμα;
GPS12 Ενθαρρυντικά αυτά που λες. Μια απορία. Εδώ έχουμε διαφορετικές κατηγορίες. Με ποια σειρά θα μπάιναμε τμηματικά; Με τη σειρά που έχει τις κατηγορίες η προκήρυξη;
GPS12 Ενθαρρυντικά αυτά που λες. Μια απορία. Εδώ έχουμε διαφορετικές κατηγορίες. Με ποια σειρά θα μπάιναμε τμηματικά; Με τη σειρά που έχει τις κατηγορίες η προκήρυξη;
Υπομονη παιδια, τι αλλο να πουμε... ενα μπαχαλο γενικως κ ο καθενας μας λεει τα δικα του. ελπιζω να πανε ολα καλα κ να εχουμε θετικα νεα.
THEO έγραψε: Επίσης κάποιοι βουλευτές είχαν κάνει ερώτηση για το θέμα μας στο Δένδια. Απάντησε ή όχι ακόμα;
Όχι, δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση.
Δεν εχετε κανεναν γνωστο στους 50 αξιωματικους; Μπας και μαθουμε καμια πληροφορεια εκ τον εσω...
-
Πήρα στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης παιδιά έδωσα τον Κ. Α. Δ και μου είπε η υπεύθυνη ότι είναι σε καλό δρόμο και να τους ξαναπάρω τηλ. Αύριο το πρωί. Όποιος ενδιαφέρεται τα τηλγια γενική γραμματεία της κυβέρνησης είναι τα εξής 2103385404-405.
Μακάρι πάντως!
Μακάρι πάντως!
-
- Posts in topic: 143
Αν η φοίτηση γίνει σε φάσεις, πώς θα γίνει η επιλογή για το ποιοι θα φοιτήσουν πρώτοι; Αυθαίρετα να πουν π. Χ. Οι οδηγοί, ελπίζω ότι δεν θα γίνει. Το πιο λογικό είναι οι πρώτοι μισοί βάση μορίων κατάταξης σε κάθε κατηγορία να φοιτήσουν στην Α΄φάση. Το ΦΕΚ θα βγει μέχρι την ερχόμενη βδομάδα μετά να δούμε τι θα γίνει. Πάντως από την στιγμή που βγει το ΦΕΚ εμείς είμαστε κατοχυρωμένοι για 2 χρόνια που έχουν ισχύ οι πίνακες.
-
Πάνο πηρα κ στη γενικη γραμματεια της κυβερνησης δες το προηγούμενο σχόλιο.
-
- Posts in topic: 143
Ωραία Theο μακάρι να έχουμε σύντομα καλά νέα. 

Για αυτούς που ρωτάνε για τη σειρά φοίτησης: Η επιλογή, έως τώρα, γίνεται με το ίδιο ποσοστό ανά κατηγορία. Δηλαδή 40% από την Α,40% από τη Β και αντίστοιχα για τις υπόλοιπες. Με το ΦΕΚ, τώρα, είμαστε κατοχυρωμένοι από κάθε άποψη. Ναι μεν για τα πρώτα δύο χρόνια που οι πίνακες είναι σε ισχύ, υπό Προϋποθέσεις Όμως και για αργότερα. Από τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί επίσημα και υπάρχει διαθέσιμο -ήδη επιλεγμένο- προσωπικό, σε περίπτωση μελλοντικής προκήρυξης (μετά δηλαδή το Γενάρη του 2015) ο φορέας πρόσληψης Είναι υποχρεωμένος (εφόσον υπάρξει σχετική Δικαστική απόφαση) Να προσλάβει κατά προτεραιότητα τους επιτυχόντες προηγούμενης προκήρυξης που δεν θα έχουν έως τότε προσληφθεί με την Προϋπόθεση Να υφίστανται ακόμα σε ισχύ τα προσόντα πρόσληψης (δηλ. Απολυτήρια λυκείου, διπλώματα οδήγησης κτλ πλην της ηλικίας). Είναι κάτι που έχε συμβεί κάποιες φορές στο παρελθόν.
Στις 31 Δεκέμβρη Που πήγα στο τυπογραφείο είχαν πεί σε 2 βδομάδες θα βγεί, μέχρι τέλος βδομάδας πρέπει να βγεί, απο βδομάδα σε βδομάδα μας πάνε... Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα «Μολών λαβέ»
Εμενα μου ειπαν πως απο την στιγμη που παει στο ε. Τ θελει 15 ημερες να ανακοινωθει. Τωρα εργασιμες η μη δεν μου ειπαν. Μακαρι Μεχρι τελος της εβδομαδας εστω να ανακοινωθει.
Εγώ πήρα τηλ και μου είπαν σε 15 εργάσιμες από τις 24/12 θα Ανακοινωθεί το Φ ΕΚ και είναι γύρω στης 17-18 μαζί με τις Αργίες.
Μας δουλεύουν κανονικά στο ε. Τ... Να δούμε εάν περάσουν οι 15 μέρες τη θα λένε μετά.
Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα «Μολών λαβέ»
Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα «Μολών λαβέ»
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες