K εμενα δεν με χουν παρει τηλεφωνο απο την στιγμη που αναρτηθηκαν οι τελικοι πινακες ομως την Δευτερα θα παμε στα Α. Τ να μας ενημερωσουν γιατα υπολοιπα. Καλη επιτυχια σε ολους μας και μακαρι να τα λεμε και απο κοντα σε λιγες ημερες.
Μπορούμε να προσδιορίσουμε ρε μάγκες στο περίπου ημ/νία εισαγωγής στην σχολή; Στην προηγούμενη αν δεν κανω λάθος μπήκανε αρχές Γενάρη σωστά; Έχουμε και οικογένεια και πρέπει να ρυθμιστούν κάποια θέματα σημαντικά... Ευχαριστώ
35M.K 310 lele έγραψε:Ρε παιδια δν αναφερει ομως αυτοι που τελειωνουν τα ψυχοτεχνικα την παρασκευη ποτε εχουν υγειονομικες εξετασεις και ποτε αθληματα... Αν καποιος γνωριζει ας μας το διευκρυνησει... !
Το λέει, μην αγχώνεσαι και διάβασε καλύτερα τις γενικές οδηγίες
γκρεεκ εννοεις αυτο που λεει οτι ο καθε υποψηφιος θα ειναι για 4 ημερες και το τι θα κανει καθε μερα... ; Το ρωταω αυτο γιατι για αυτους που τελειωνουν τεταρτη και αυτους που τελειωνουν παρασκευη εχει ξεχωριστη ανακοινωση... Δηλαδη δν επιρεαζει τους αλους ε;
Είναι απλή λογική! Αυτοί που ξεκινάνε την τετάρτη τελειώνουν με όλες τις διαδικασίες το Σάββατο, αυτοί που ξεκινάνε την πέμπτη τελειώνουν την Κυριακή και πάει Λέγοντας
jimmis23 έγραψε:Ρε παιδια γιατι λεει μεσα απο 1 εως 100 και μετα λεει απο 201 εως 300; Ο 101 εως 200 ποτε παει; Εγω πρωσοπικα ειμαι β κατηγορια 101.
Τρίτη 15-11 δίνεις, άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα
like
Δηλαδη αν καταλαβα καλα εγω ξεκιναω παρασκευη με ψυχολογο. Σαβ-κυριακο γιατρους και δευτερα αθληματα ; Καλα τα λεω η σαβ-κο δεν εχει γιατρους; Ειναι κανεις απο περιστερι; Β περιστεριου; Ενημερωθηκε κανεις?
Λοιπον κυριοι, επεσε και σε μενα το τηλεφωνο απο το τμημα για τις εξετασεις, με πηραν πριν 1 ωρα...
Καλη μας επιτυχια ευχομαι, εγω ξεκιναω ψυχοτεχνικα την Κυριακη 13/11... Οποιος ειναι απο Αργυρουπολη και ξεκιναει δοκιμασιες ιδια ημερομηνια ας μιλησει να συνεννοηθουμε.
Και εγώ τα ίδια μόλις με πήραν τηλ. Πήγα υπέργαψα ολα καλα. Είδα εν το μεταξύ που θα πρέπει να πάμε για ψυχοτεχνικά και φρίκαρα! Ελπίζω να μην αργήσω και να μην χαθώ μεχρι εκει γιατι πραγματικα ειναι στου δ!@ολου τη μ@ν@ ! Υ. Σ. Εγω ειμαι απο Αργυρούπολη αλλα ξεκινάω το Σάββατο
pantzos4 έγραψε:Να φανταστώ οτι πρέπει να ήμαστε κουρεμένοι και ξυρισμένοι;
βασικα ειμαι Ξυρισμένος Μονο στο κεφαλι... Αλλα οταν λεμε ξυρισμα εννοώ οτι τα περνω με το σιδερο... Θα έχω προβλημα σε αυτο
και έχω και μουσάκι. Θα πρέπει να το πάρω απο Τώρα;
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι πρέπει να είσαι όπως στις φωτογραφίες που έκανες την αίτηση. Δεν νομίζω να δώσουν τόσο σημασία και να κολλήσουν εκεί και αξύριστος να πας. Τώρα να γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό να με διορθώσει. Το πολύ πολύ να πάρουμε και τα ξυριστικά μαζί για παν ενδεχόμενο!
pantzos4 έγραψε:Να φανταστώ οτι πρέπει να ήμαστε κουρεμένοι και ξυρισμένοι;
βασικα ειμαι Ξυρισμένος Μονο στο κεφαλι... Αλλα οταν λεμε ξυρισμα εννοώ οτι τα περνω με το σιδερο... Θα έχω προβλημα σε αυτο
και έχω και μουσάκι. Θα πρέπει να το πάρω απο Τώρα;
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι πρέπει να είσαι όπως στις φωτογραφίες που έκανες την αίτηση. Δεν νομίζω να δώσουν τόσο σημασία και να κολλήσουν εκεί και αξύριστος να πας. Τώρα να γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό να με διορθώσει. Το πολύ πολύ να πάρουμε και τα ξυριστικά μαζί για παν ενδεχόμενο!
ρε θα μας καψετε το μυαλο εσεις!! Δεν παρουσιαζεστε στο μεγαλο πευκο! Ελεος!