Περιορισμός προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας
Αυτοί μέχρι να πάει η κοινοποίηση εκεί, δε ξέρω θα λένε. Τα υπουργεία έτσι λειτουργούν, με επίσημη αλληλογραφία και όχι με το αν βούιξε ο τόπος η όχι
Θελω και μπορώ !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν ο κανόνας 5 προς 1 του μνημονίου αφορά τελικά και τα σώματα ασφαλείας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
panos45 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν ο κανόνας 5 προς 1 του μνημονίου αφορά τελικά και τα σώματα ασφαλείας;
Καλησπέρα Πάνο και σε εσένα. Έχουμε και λέμε: Βάση του ΦΕΚ που καθορίζεται με την παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.3812/09
Από την 1-1-2011 έως την 31-12-2013, καθορίζεται συγκεκριμένη αναλογία προσλήψεων τακτικού προσωπικού (μόνιμου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) σε σχέση με τις αποχωρήσεις αντίστοιχου προσωπικού. Ο λόγος αυτός Ορίζεται ένα προς πέντε, δηλαδή μία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις στο σύνολο του δημόσιου τομέα όπως αυτός καθορίζεται με την παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.3812/09.
Ευχαριστώ.
-
dn24 έγραψε:panos45 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν ο κανόνας 5 προς 1 του μνημονίου αφορά τελικά και τα σώματα ασφαλείας;
Καλησπέρα Πάνο και σε εσένα. Έχουμε και λέμε: Βάση του ΦΕΚ που καθορίζεται με την παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.3812/09
Από την 1-1-2011 έως την 31-12-2013, καθορίζεται συγκεκριμένη αναλογία προσλήψεων τακτικού προσωπικού (μόνιμου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) σε σχέση με τις αποχωρήσεις αντίστοιχου προσωπικού. Ο λόγος αυτός Ορίζεται ένα προς πέντε, δηλαδή μία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις στο σύνολο του δημόσιου τομέα όπως αυτός καθορίζεται με την παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.3812/09.
Ευχαριστώ.
Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Συνεπώς, δεν εξαιρούμαστε από τον κανόνα αυτό ως σώματα ασφαλείας.
Τώρα στην περίπτωση που μια προκήρυξη κάνει λόγο για συγκεκριμένες θέσεις, εγώ ρωτάω για αυτή των 725 πυροσβεστών, βάση του παραπάνω άρθρου μόνο τμηματικά μπορούμε να μπούμε και σε φάσεις και όχι όλοι μαζί αν και έχουν προβλεφθεί τα κονδύλια για την πρόσληψη μας (ή τουλάχιστον ελπίζουμε να έχουν προβλεφθεί) ;
panos45 έγραψε:Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Συνεπώς, δεν εξαιρούμαστε από τον κανόνα αυτό ως σώματα ασφαλείας.
Τώρα στην περίπτωση που μια προκήρυξη κάνει λόγο για συγκεκριμένες θέσεις, εγώ ρωτάω για αυτή των 725 πυροσβεστών, βάση του παραπάνω άρθρου μόνο τμηματικά μπορούμε να μπούμε και σε φάσεις και όχι όλοι μαζί αν και έχουν προβλεφθεί τα κονδύλια για την πρόσληψη μας (ή τουλάχιστον ελπίζουμε να έχουν προβλεφθεί) ;
Θεωρώ υπεύθυνο να μην τοποθετηθώ επ'αυτού που ρωτάς, για λοιπά θέματα-προσλήψεις με την ανωτέρω παράθεση που έκανα ελπίζω να βοήθησα. Ευχαριστώ.
-
Το καταλαβαίνω &Σε ευχαριστώ!dn24 έγραψε:panos45 έγραψε:Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Συνεπώς, δεν εξαιρούμαστε από τον κανόνα αυτό ως σώματα ασφαλείας.
Θεωρώ υπεύθυνο να μην τοποθετηθώ επ'αυτού που ρωτάς, για λοιπά θέματα-προσλήψεις με την ανωτέρω παράθεση που έκανα ελπίζω να βοήθησα. Ευχαριστώ.
-
dn24 έγραψε:panos45 έγραψε:Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Συνεπώς, δεν εξαιρούμαστε από τον κανόνα αυτό ως σώματα ασφαλείας.
Σύμφωνα με το άρθρο 1 περίπτωση 2 του Ν.3812/09 Αναφέρεται ότι:Δεν υπάγονται στις διατάξεις των κεφαλαίων Α΄ Β΄ και Γ΄:
δ. Οι στρατιωτικοί,το μη πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (πρώην Δημόσιας
Τάξης και πρώην Εμπορικής Ναυτιλίας), το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, καθώς και το ειδικό ένστολο προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας
Συνεπώς, δεν εφαρμόζεται ο λόγος 5:1 αλλά 1:1 για την περίπτωση της Πυροσβεστικής ως σώμα ασφαλείας.
panos45 έγραψε:
Σύμφωνα με το άρθρο 1 περίπτωση 2 του Ν.3812/09 Αναφέρεται ότι:Δεν υπάγονται στις διατάξεις των κεφαλαίων Α΄ Β΄ και Γ΄:
δ. Οι στρατιωτικοί,το μη πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (πρώην Δημόσιας
Τάξης και πρώην Εμπορικής Ναυτιλίας), το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, καθώς και το ειδικό ένστολο προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας
Συνεπώς, δεν εφαρμόζεται ο λόγος 5:1 αλλά 1:1 για την περίπτωση της Πυροσβεστικής ως σώμα ασφαλείας.
Εντάξει φίλε μου, εσύ το έψαξες παραπάνω, δέχομαι την προσθήκη στην αρχική μου παράθεση, προσωπικά έκανα την αρχή στην βοήθεια, εσυ ορθώς το έψαξες διεξοδικότερα.
-
dn24 έγραψε:panos45 έγραψε:
Εντάξει φίλε μου, εσύ το έψαξες παραπάνω, δέχομαι την προσθήκη στην αρχική μου παράθεση, προσωπικά έκανα την αρχή στην βοήθεια, εσυ ορθώς το έψαξες διεξοδικότερα.
Το ερώτημά μου τώρα είναι αν έχει βγει κάποιος μεταγενέστερος Νόμος/Απόφαση που να αναιρεί τα παραπάνω συμπεράσματα... ; Και πάλι σε ευχαριστώ dn24
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ρε μαγκες εγω προσωπικα πιστευω το 2014 θα παρει. Κ με ενα κομματοσκυλο υψηλοβαθμο της ΟΝΝΕΔ που μιλαγα μου ειπε οτι θα πρεπει στο 2014 η ΝΔ να εχει ανοιξει θεσεις εργασιας για να αποροφησσει τους ανεργους γιατι διαφορετικα τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορει να τον κερδισει στις εκλογες.
Αμάν πια μ' αυτό το ρουσφετολόγι! Ουστ στα κομματόσκυλα!
Να περιμένεις να μπεις στην ΕΛ. ΑΣ. Για να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
Ρε καλά να πάθουμε... Και μη χειρότερα...
Να περιμένεις να μπεις στην ΕΛ. ΑΣ. Για να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
Ρε καλά να πάθουμε... Και μη χειρότερα...
wannabe EΔ έγραψε:Ρε μαγκες εγω προσωπικα πιστευω το 2014 θα παρει. Κ με ενα κομματοσκυλο υψηλοβαθμο της ΟΝΝΕΔ που μιλαγα μου ειπε οτι θα πρεπει στο 2014 η ΝΔ να εχει ανοιξει θεσεις εργασιας για να αποροφησσει τους ανεργους γιατι διαφορετικα τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορει να τον κερδισει στις εκλογες.
Και πόσα άτομα θα πάρει δηλαδή;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΕΛ. ΑΣ92 έγραψε:wannabe EΔ έγραψε:Ρε μαγκες εγω προσωπικα πιστευω το 2014 θα παρει. Κ με ενα κομματοσκυλο υψηλοβαθμο της ΟΝΝΕΔ που μιλαγα μου ειπε οτι θα πρεπει στο 2014 η ΝΔ να εχει ανοιξει θεσεις εργασιας για να αποροφησσει τους ανεργους γιατι διαφορετικα τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορει να τον κερδισει στις εκλογες.
Και πόσα άτομα θα πάρει δηλαδή;
ιδεα δεν εχω. Αλλα μου φαινονται πολυ λογικα. Τωρα ανοιξανε μετωπο και με τους φοιτητες και η ανεργια καλπαζει. Αν θελουν οι νεοδημοκρατες να κερδισουν τις εκλογες πρεπει να ανοιξει θεσεις εργασιας και να αποροφησσει τους ανεργους.

Καλά τα λένε οι πολιτικάντηδες. Θέλουν, θέλουν... Παιδιά, έχουμε Συνειδητοποιήσει Όλοι τι εστί τρόικα; εδώ Έχω κάνει μια παράθεση-επιβολή τρόικας, στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα. Φαύλος κύκλος λοιπόν οποιαδήποτε συζήτηση επ'αυτού του θέματος. Πλέον πείθομαι με ότι δω Και με τίποτα λιγότερο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες