Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Δεν ειναι αυτα τα ορια, και λογικα θα παρουν αυτους με τις καλυτερες επιδοσεις, αλλα πολλα γινονται...
Ειχα γραψει παλαιοτερα, στο δικο μου κεντρο, το κλιμακιο που ηρθε μας αφησε να παρουμε οσες μπορουμε, δεν εκοψε ουτε τον αλλον που ειχε φτασει στις 100 καμψεις και αλλους τοσους κοιλιακους. Σε αλλα κεντρα, τους εκοβαν ακριβως στο οριο, οποτε τρεχα γυρευε.
Ειχα γραψει παλαιοτερα, στο δικο μου κεντρο, το κλιμακιο που ηρθε μας αφησε να παρουμε οσες μπορουμε, δεν εκοψε ουτε τον αλλον που ειχε φτασει στις 100 καμψεις και αλλους τοσους κοιλιακους. Σε αλλα κεντρα, τους εκοβαν ακριβως στο οριο, οποτε τρεχα γυρευε.
Τι εννοείς σε άλλα κέντρα; Εγώ ένα κέντρο ξέρω ειδικών δυνάμεων (Μεγάλο Πεύκο Αττικής).
Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παρουσιαστεις εκει, μπορει να δηλωσεις Ειδικες Δυναμεις και να βρεθεις Μεσολογγι πχ ή Θηβα ή και εγω δε ξερω που αλλου.
Απο καθε κεντρο περναει κλιμακιο, το οποιο οπως ειπαμε ειναι διαφορετικο και συμπεριφερεται διαφορετικα, δινεις τα αθληματα και μετα οταν σου ερθει η μεταθεση πας για ΠΕΝ στη μοναδα σου εκτος απο οδηγους μαγειρες χελ και νοσοκομους.
Απο καθε κεντρο περναει κλιμακιο, το οποιο οπως ειπαμε ειναι διαφορετικο και συμπεριφερεται διαφορετικα, δινεις τα αθληματα και μετα οταν σου ερθει η μεταθεση πας για ΠΕΝ στη μοναδα σου εκτος απο οδηγους μαγειρες χελ και νοσοκομους.
Ναι, αν παρουσιάζεσαι πεύκο τι αθλήματα περνάς για αλεξίπτωτα; Αυτή είναι η απορία μου και πως λειτουργεί; Το άλλο που λες το ήξερα. Ευχαριστώ πάντως.
Τα ιδια αθληματα με ολους θα περασεις, τα εχουμε πει αυτα. Το αν θα σε σταματησουν στο οριο ή θα σε αφησουν να παρεις οσα μπορεις αλλαζει
Άρα και 1ος να βγεις στα αθλήματα μπορεί να πας Λ. Ο. Κ η αμφίβιος;
HALO/HAHO έγραψε:Άρα και 1ος να βγεις στα αθλήματα μπορεί να πας Λ. Ο. Κ η αμφίβιος;
Εννοείται.
Μιλάμε πάντα αν έχεις παρουσιαστεί στο Πεύκο έτσι; Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά για να καταλάβω καλύτερα.
Μιλάμε για οπουδήποτε και αν έχεις παρουσιαστεί φίλε.
Δεν χρειάζεται να ρωτάτε και πολλά πράγματα, θα δείτε όλα και θα σας ενημερώσουν για όλα όταν με το καλό παρουσιαστείτε και μέσα. Μια ιδέα μπορείτε να την πάρετε όλοι για κάποια στοιχειώδη και απο το forum φυσικά.
Δεν χρειάζεται να ρωτάτε και πολλά πράγματα, θα δείτε όλα και θα σας ενημερώσουν για όλα όταν με το καλό παρουσιαστείτε και μέσα. Μια ιδέα μπορείτε να την πάρετε όλοι για κάποια στοιχειώδη και απο το forum φυσικά.
Καλημέρα παιδια! Παρουσιάζομαι 15 νοέμβρη στη τρίπολη αν και στο περιοδεύων είχα δηλώσει Ε. Δ. Θα ήθελα να μάθω, πώς παρουσιάζετε κανείς στο μεγάλο πεύκο ή αν είναι καθαρά θέμα τύχης, πόσα παίρνουν οι αλεξιπτωτιστές για κάθε άλμα έτσι που είναι τα πράγματα και τέλος αν ισχύει οτι όταν έρθει το κλιμάκιο, δηλώνεις γραπτώς σε ποιό σώμα των Ε. Δ. Θές να πάς σαν 1η επιλογή και σε ποιό σαν 2η! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τυπε, ολα αυτα εχουν απαντηθει στο παρελθον, ψαξε λιγο.
Αν σου ερθει χαρτι για αλλο κεντρο δεν αλλαζει.
Οι αλεξιπτωτιστες παιρνουν συνηθως 2 συντηρησεις το χρονο,1 συντηρηση ειναι 2 αλματα, η καθε συντηρηση ειναι 1222.66 ή κατι τετοιο.
Οταν θα ερθει το κλιμακιο, θα δωσεις αθληματα, θα δηλωσεις προτιμηση και αυτοι διατηρουν το δικαιωμα να σε γραψουν κανονικα εσενα και τη προτιμηση σου.
Επισης δε μπορεις να πας Ειδικες Δυναμεις εαν εισαι απο αλλο Σωμα, πχ Ναυτικο ή Αεροπορια, το λεω γιατι πλεον τα κεντρα ειναι διακλαδικα και δε μας ειπες σε ποιο σωμα/οπλο παρουσιαζεσαι.
Αν σου ερθει χαρτι για αλλο κεντρο δεν αλλαζει.
Οι αλεξιπτωτιστες παιρνουν συνηθως 2 συντηρησεις το χρονο,1 συντηρηση ειναι 2 αλματα, η καθε συντηρηση ειναι 1222.66 ή κατι τετοιο.
Οταν θα ερθει το κλιμακιο, θα δωσεις αθληματα, θα δηλωσεις προτιμηση και αυτοι διατηρουν το δικαιωμα να σε γραψουν κανονικα εσενα και τη προτιμηση σου.
Επισης δε μπορεις να πας Ειδικες Δυναμεις εαν εισαι απο αλλο Σωμα, πχ Ναυτικο ή Αεροπορια, το λεω γιατι πλεον τα κεντρα ειναι διακλαδικα και δε μας ειπες σε ποιο σωμα/οπλο παρουσιαζεσαι.
typos έγραψε:
Ωραία. Και γω μία από τα ίδια, δήλωσα Ε. Δ και τελικά παρουσιάζομαι ΚΕΕΜ Σπάρτη.
Αν περάσει το κλιμάκιο και μας γράψει στα απαυτά του όπως λες, Δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί όχι μόνο θέλω πολύ να υπηρετήσω Ε. Δ,
αλλά θέλω και τα μόρια... Πραγματικά θα είναι κρίμα (κι άδικο) αν γίνει κάτι τέτοιο... Άσε που έχω ακούσει ότι υπήρξε και ΕΣΣΟ που το
κλιμάκιο δεν πέρασε καν από Σπάρτη.14 παρουσιάζομαι και έχω ήδη ξενερώσει Με πολλά παράλογα του στρατού...
nikos33 έγραψε:typos έγραψε:
Ωραία. Και γω μία από τα ίδια, δήλωσα Ε. Δ και τελικά παρουσιάζομαι ΚΕΕΜ Σπάρτη.
Αν περάσει το κλιμάκιο και μας γράψει στα απαυτά του όπως λες, Δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί όχι μόνο θέλω πολύ να υπηρετήσω Ε. Δ,
αλλά θέλω και τα μόρια... Πραγματικά θα είναι κρίμα (κι άδικο) αν γίνει κάτι τέτοιο... Άσε που έχω ακούσει ότι υπήρξε και ΕΣΣΟ που το
κλιμάκιο δεν πέρασε καν από Σπάρτη.14 παρουσιάζομαι και έχω ήδη ξενερώσει Με πολλά παράλογα του στρατού...
Μην ακούς πολλά, παίζει πολλή παπάτζα έξω. Απλά κάνε υπομονή μέχρι να έρθει η μέρα να παρουσιαστείς και να περάσει το κλιμάκιο. Τσάμπα αγχώνεσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης