Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
typos

Δημοσίευση από typos »

Δεν ειναι αυτα τα ορια, και λογικα θα παρουν αυτους με τις καλυτερες επιδοσεις, αλλα πολλα γινονται...
Ειχα γραψει παλαιοτερα, στο δικο μου κεντρο, το κλιμακιο που ηρθε μας αφησε να παρουμε οσες μπορουμε, δεν εκοψε ουτε τον αλλον που ειχε φτασει στις 100 καμψεις και αλλους τοσους κοιλιακους. Σε αλλα κεντρα, τους εκοβαν ακριβως στο οριο, οποτε τρεχα γυρευε.

Άβαταρ μέλους
HALO/HAHO
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από HALO/HAHO »

Τι εννοείς σε άλλα κέντρα; Εγώ ένα κέντρο ξέρω ειδικών δυνάμεων (Μεγάλο Πεύκο Αττικής).
typos

Δημοσίευση από typos »

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παρουσιαστεις εκει, μπορει να δηλωσεις Ειδικες Δυναμεις και να βρεθεις Μεσολογγι πχ ή Θηβα ή και εγω δε ξερω που αλλου.
Απο καθε κεντρο περναει κλιμακιο, το οποιο οπως ειπαμε ειναι διαφορετικο και συμπεριφερεται διαφορετικα, δινεις τα αθληματα και μετα οταν σου ερθει η μεταθεση πας για ΠΕΝ στη μοναδα σου εκτος απο οδηγους μαγειρες χελ και νοσοκομους.
Άβαταρ μέλους
HALO/HAHO
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι, αν παρουσιάζεσαι πεύκο τι αθλήματα περνάς για αλεξίπτωτα; Αυτή είναι η απορία μου και πως λειτουργεί; Το άλλο που λες το ήξερα. Ευχαριστώ πάντως.
typos

Δημοσίευση από typos »

Τα ιδια αθληματα με ολους θα περασεις, τα εχουμε πει αυτα. Το αν θα σε σταματησουν στο οριο ή θα σε αφησουν να παρεις οσα μπορεις αλλαζει
Άβαταρ μέλους
HALO/HAHO
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Άρα και 1ος να βγεις στα αθλήματα μπορεί να πας Λ. Ο. Κ η αμφίβιος;
typos

Δημοσίευση από typos »

Και πεζοναυτης. Φυσικα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

HALO/HAHO έγραψε:Άρα και 1ος να βγεις στα αθλήματα μπορεί να πας Λ. Ο. Κ η αμφίβιος;

Εννοείται.

Άβαταρ μέλους
HALO/HAHO
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μιλάμε πάντα αν έχεις παρουσιαστεί στο Πεύκο έτσι; Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά για να καταλάβω καλύτερα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μιλάμε για οπουδήποτε και αν έχεις παρουσιαστεί φίλε.

Δεν χρειάζεται να ρωτάτε και πολλά πράγματα, θα δείτε όλα και θα σας ενημερώσουν για όλα όταν με το καλό παρουσιαστείτε και μέσα. Μια ιδέα μπορείτε να την πάρετε όλοι για κάποια στοιχειώδη και απο το forum φυσικά.

Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Καλημέρα παιδια! Παρουσιάζομαι 15 νοέμβρη στη τρίπολη αν και στο περιοδεύων είχα δηλώσει Ε. Δ. Θα ήθελα να μάθω, πώς παρουσιάζετε κανείς στο μεγάλο πεύκο ή αν είναι καθαρά θέμα τύχης, πόσα παίρνουν οι αλεξιπτωτιστές για κάθε άλμα έτσι που είναι τα πράγματα και τέλος αν ισχύει οτι όταν έρθει το κλιμάκιο, δηλώνεις γραπτώς σε ποιό σώμα των Ε. Δ. Θές να πάς σαν 1η επιλογή και σε ποιό σαν 2η! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
typos

Δημοσίευση από typos »

Τυπε, ολα αυτα εχουν απαντηθει στο παρελθον, ψαξε λιγο.
Αν σου ερθει χαρτι για αλλο κεντρο δεν αλλαζει.
Οι αλεξιπτωτιστες παιρνουν συνηθως 2 συντηρησεις το χρονο,1 συντηρηση ειναι 2 αλματα, η καθε συντηρηση ειναι 1222.66 ή κατι τετοιο.
Οταν θα ερθει το κλιμακιο, θα δωσεις αθληματα, θα δηλωσεις προτιμηση και αυτοι διατηρουν το δικαιωμα να σε γραψουν κανονικα εσενα και τη προτιμηση σου.
Επισης δε μπορεις να πας Ειδικες Δυναμεις εαν εισαι απο αλλο Σωμα, πχ Ναυτικο ή Αεροπορια, το λεω γιατι πλεον τα κεντρα ειναι διακλαδικα και δε μας ειπες σε ποιο σωμα/οπλο παρουσιαζεσαι.

Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Δική μ παράβλεψη, πεζικό! Τλσπ, ευχαριστώ!
nikos33

Δημοσίευση από nikos33 »

typos έγραψε:
Οταν θα ερθει το κλιμακιο, θα δωσεις αθληματα, θα δηλωσεις προτιμηση και αυτοι διατηρουν το δικαιωμα να σε γραψουν κανονικα εσενα και τη προτιμηση σου.

Ωραία. Και γω μία από τα ίδια, δήλωσα Ε. Δ και τελικά παρουσιάζομαι ΚΕΕΜ Σπάρτη.
Αν περάσει το κλιμάκιο και μας γράψει στα απαυτά του όπως λες, Δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί όχι μόνο θέλω πολύ να υπηρετήσω Ε. Δ,
αλλά θέλω και τα μόρια... Πραγματικά θα είναι κρίμα (κι άδικο) αν γίνει κάτι τέτοιο... Άσε που έχω ακούσει ότι υπήρξε και ΕΣΣΟ που το
κλιμάκιο δεν πέρασε καν από Σπάρτη.14 παρουσιάζομαι και έχω ήδη ξενερώσει Με πολλά παράλογα του στρατού...

Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tweeeety »

nikos33 έγραψε:
typos έγραψε:

Ωραία. Και γω μία από τα ίδια, δήλωσα Ε. Δ και τελικά παρουσιάζομαι ΚΕΕΜ Σπάρτη.
Αν περάσει το κλιμάκιο και μας γράψει στα απαυτά του όπως λες, Δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί όχι μόνο θέλω πολύ να υπηρετήσω Ε. Δ,
αλλά θέλω και τα μόρια... Πραγματικά θα είναι κρίμα (κι άδικο) αν γίνει κάτι τέτοιο... Άσε που έχω ακούσει ότι υπήρξε και ΕΣΣΟ που το
κλιμάκιο δεν πέρασε καν από Σπάρτη.14 παρουσιάζομαι και έχω ήδη ξενερώσει Με πολλά παράλογα του στρατού...

Μην ακούς πολλά, παίζει πολλή παπάτζα έξω. Απλά κάνε υπομονή μέχρι να έρθει η μέρα να παρουσιαστείς και να περάσει το κλιμάκιο. Τσάμπα αγχώνεσαι.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης